Mi nemamo trećeg napadača koji je čak i približnog kvaliteta kao Edin i Vedad. To što forumaši pišu neke želje, drugoligaške igrače i slično, to se može mačku o rep okačiti. Bolji su Višća ili Hajrović iz drugog plana, nego bilo koji od njih.Minjore je napisao/la:Raja govori za opciju 4-5-1 s Vedom na klupi, jer bi on u slucaj loseg rezultata ulazio kao "dzoker", sad mozes Karabega ubaciti ko dzokera jedino
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavipatriota
- Kontakt:
nemamo jer čoban nije uradio ništa po tom pitanju.. kad je igrač birao između dvije repke, on je uvijek govorio da je logično da igra za tu drugu.. a već odavno zove samo dva špica, dakle nije ni stvorio nekog, ili zvao nekog iz mlade repke, bilo šta, i sad se hvatamo za glavu i kazemo nemamo trećeg.. NEMAMO RADI ČOBANA!Virtu4l je napisao/la:Mi nemamo trećeg napadača koji je čak i približnog kvaliteta kao Edin i Vedad. To što forumaši pišu neke želje, drugoligaške igrače i slično, to se može mačku o rep okačiti. Bolji su Višća ili Hajrović iz drugog plana, nego bilo koji od njih.Minjore je napisao/la:Raja govori za opciju 4-5-1 s Vedom na klupi, jer bi on u slucaj loseg rezultata ulazio kao "dzoker", sad mozes Karabega ubaciti ko dzokera jedino
Virtu4l je napisao/la:Mi nemamo trećeg napadača koji je čak i približnog kvaliteta kao Edin i Vedad. To što forumaši pišu neke želje, drugoligaške igrače i slično, to se može mačku o rep okačiti. Bolji su Višća ili Hajrović iz drugog plana, nego bilo koji od njih.Minjore je napisao/la:Raja govori za opciju 4-5-1 s Vedom na klupi, jer bi on u slucaj loseg rezultata ulazio kao "dzoker", sad mozes Karabega ubaciti ko dzokera jedino
Tako je prijatelju , upravu si , spasio si Safeta , sad mozes izaci vani nakon 2 godine , neces valjda cekati jos 20 dana do Izraela po 24 sata da ga spasavas .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
znači, povrijedi nam se i Džeko, bolje da imamo Višću i Hajrovića iz drugog plana, nego klasičnog napadača? svaka čast Virto, uklopio bi se u Papetov stručni štabVirtu4l je napisao/la:Mi nemamo trećeg napadača koji je čak i približnog kvaliteta kao Edin i Vedad. To što forumaši pišu neke želje, drugoligaške igrače i slično, to se može mačku o rep okačiti. Bolji su Višća ili Hajrović iz drugog plana, nego bilo koji od njih.
Djuric- dao koliko golova? Mozda 5 u 3 godine 
Hadzic- isto kao i Djuric i to 2 liga
Kodro- Dao haman 1 gol u drugoj ligi
Zec- zamjena zamjenama
Ovo su sve potencijalni igraci i igraci koji bi nam koristili kao 3 napadaci. Tesko "strucnjacima" objasnii da su svi djol i da nikakve koristi od njih nemamo. Jedino moze pozvati Kenana da ga eto samo ima na klupi, inace nikakve korisit od ovih fudbalera nema, jer Vedu i Dzeku ziv niko zamjeniti ne moze.
Ali bitno je zaprdjivati.
Zec- zamjena zamjenama
Ovo su sve potencijalni igraci i igraci koji bi nam koristili kao 3 napadaci. Tesko "strucnjacima" objasnii da su svi djol i da nikakve koristi od njih nemamo. Jedino moze pozvati Kenana da ga eto samo ima na klupi, inace nikakve korisit od ovih fudbalera nema, jer Vedu i Dzeku ziv niko zamjeniti ne moze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
VIRTO VIRTO TI SI PAPE DVA, TI SI PAPE DVA !!Chinaglia je napisao/la:znači, povrijedi nam se i Džeko, bolje da imamo Višću i Hajrovića iz drugog plana, nego klasičnog napadača? svaka čast Virto, uklopio bi se u Papetov stručni štabVirtu4l je napisao/la:Mi nemamo trećeg napadača koji je čak i približnog kvaliteta kao Edin i Vedad. To što forumaši pišu neke želje, drugoligaške igrače i slično, to se može mačku o rep okačiti. Bolji su Višća ili Hajrović iz drugog plana, nego bilo koji od njih.
P.S. Imal coban jos kakvog brata osim Seada,ovaj virto vuce opasno na treceg,pardon cetvrtog susica
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mene je stvarno sramota svaki put kada procitam ili pogledam neki njegov intervju. Covjek je ocito retardiran. Od sada pa nadalje ga vise necu omalovazavati, jer je grehota to raditi covjeku koji ima poremecaj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- plavipatriota
- Kontakt:
SAFET BOLESTAN A NE ZLOČINAC!kokakolas je napisao/la:Mene je stvarno sramota svaki put kada procitam ili pogledam neki njegov intervju. Covjek je ocito retardiran. Od sada pa nadalje ga vise necu omalovazavati, jer je grehota to raditi covjeku koji ima poremecaj.
Mogla je teletina pozvati Bolica ,navikli smo da igraju igraci bez kluba ili igraci koji su se oprostili vec da dobiju opet poziv.
Nema nafake od ovog svega,ne vrijedi se nervirati,covjek ima svoju neku idiotsku filozofiju i ne moze niko do njega doprijeti i to je to.Jos imam osjecaj,da javnost zeza sa svojim ovim izjavama i slicno.
Nema nafake od ovog svega,ne vrijedi se nervirati,covjek ima svoju neku idiotsku filozofiju i ne moze niko do njega doprijeti i to je to.Jos imam osjecaj,da javnost zeza sa svojim ovim izjavama i slicno.
ŠBBKBB.Chinaglia je napisao/la:znači, povrijedi nam se i Džeko, bolje da imamo Višću i Hajrovića iz drugog plana, nego klasičnog napadača? svaka čast Virto, uklopio bi se u Papetov stručni štab
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- The_Target
- Kontakt:
Imali smo i prije a i sad su bolji Muslimovic i Stilic od super heroja koji mu sada igraju,al posto se argumenti ignorisu ne treba kvariti rutinu nego pojest srneca
Rođeni brato
Nista sad nam je haman pa u glas kukat, sa Safetom zajedno, nemamo koga pozvati .
P p***a mu materina Safete jel moj il tvoj pos`o da pozivas i trazis igrace koji bi mogli da igraju za reprezentaciju . Sta da je i Dzeko popusio treci zuti? Bas me zanima kakva bi nam postava bila. MoRebit bi i Baljic zaigrao .
Pozovi nekog pishaj ga, bolje ista nego nista. Stvarno ne kontam ovu njegovu logiku nikako .
P p***a mu materina Safete jel moj il tvoj pos`o da pozivas i trazis igrace koji bi mogli da igraju za reprezentaciju . Sta da je i Dzeko popusio treci zuti? Bas me zanima kakva bi nam postava bila. MoRebit bi i Baljic zaigrao .
Pozovi nekog pishaj ga, bolje ista nego nista. Stvarno ne kontam ovu njegovu logiku nikako .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Zašto ne pozvati Mahmutovića, čovjek daje golove stalno...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
ma ja, kao i svaka ozbiljna repka, mi ćemo se uzdat' u sreću da nam se neće povrijedit' jedini napadačVirtu4l je napisao/la:ŠBBKBB.Chinaglia je napisao/la:znači, povrijedi nam se i Džeko, bolje da imamo Višću i Hajrovića iz drugog plana, nego klasičnog napadača? svaka čast Virto, uklopio bi se u Papetov stručni štab
a doduše, možemo kopirat' Španiju s lažnom 9-kom
- plavipatriota
- Kontakt:
koju ces salatu, ja castim?The_Target je napisao/la:Imali smo i prije a i sad su bolji Muslimovic i Stilic od super heroja koji mu sada igraju,al posto se argumenti ignorisu ne treba kvariti rutinu nego pojest srneca
- The_Target
- Kontakt:
-
Convicts1988
- Kontakt:
Mahmutović je zaslužio da se pozove, a može i Zeca zvati !
NIje bitno jer su po vokaciji NAPADAČI!! U slučaju da se ne daj bože Edin povrijedi šta onda? Da je ne znam kakav antitalent u napada ako je napadač treba odmah u igru ili možda da uvalimo još dva vezna igrača pa da igramo 4-6-0emir79 je napisao/la:Djuric- dao koliko golova? Mozda 5 u 3 godine
Zec- zamjena zamjenama
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dzeko mora oplodit Amru ubrzo,da sto prije dobijemo treceg napadaca 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A sta ako bude maneken/ka?Minjore je napisao/la:Dzeko mora oplodit Amru ubrzo,da sto prije dobijemo treceg napadaca
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.