FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- undefined007
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju. 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trebao bi , mada i Zeljković je predobro odigrao 1 poluvrijeme još da ima neko drugi na krilu umjesto Bučana bilo bi odlično.akisarajevo92 je napisao/la:Trauma zvana "Metalurg"AsharaK je napisao/la:Oj Adzem hoce pokusat zatvorit utakmicu. Nemoj ti zatvarat molim te. ://![]()
Ovo zasad izgleda predobro, nego ne mogu da nadjem nigdje info, hoce li Kvesic biti spreman za derbi?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
daj ba Adžeme stavi malog Vedaran na gol, yebo te više Antolović
frajer treba da ima jednu intervenciju u prvom poluvremenu, da uhvati balon, a ni to ne zna 
Privest ovo kraju, mjenjat Bajica i Vareu ne daj Boze kakvog glupog zutog.. Kosoric polako opravdava ukazano povjerenje 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
On je odlican kakvog vi imate na goluundefined007 je napisao/la:Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju.
- plavipatriota
- Kontakt:
tu negdje sa dejanom "ko ne puca ne zabije" bandovićemundefined007 je napisao/la:Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju.
onda si nam ti jedan veliki dusmanundefined007 je napisao/la:Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju.
cim se krene igrat sa loptom u prostor padose 2 gola iz 2 pokusaja (tacna mislim, do tad nisu kontali vareu), oni ubacaji sa strane sluze samo igracima da se otarase lopte kad im dosadi izgleda..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dobro poluvrijeme. Strpljivo, pokušavali smo graditi igru po teškom terenu, nametnuli smo se, pritiskali, i na kraju zasluženo dali golove. Nazad je bila samo ona još jedna nebuloza Antolovića. Fakat treba Adžem ozbiljno razmisliti o tome da Kjosevski polako počne preuzimati jedinicu.
Nije još gotovo, sjetimo se Zvijezde, kako nam se stvari mogu zakomplikovati. Mladost će pokušati napasti.
Varea meni najbolji. Sviđao mi se i kao lijevo krilo, ali mislim da je ova pozicija još bolja. Sigurno igrač koji ima najbolji pas u našoj ekipi.
Nije još gotovo, sjetimo se Zvijezde, kako nam se stvari mogu zakomplikovati. Mladost će pokušati napasti.
Varea meni najbolji. Sviđao mi se i kao lijevo krilo, ali mislim da je ova pozicija još bolja. Sigurno igrač koji ima najbolji pas u našoj ekipi.
FK Željezničar 1921
- undefined007
- Kontakt:
Ovaj naš diže formu.terabajt je napisao/la:On je odlican kakvog vi imate na goluundefined007 je napisao/la:Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
još da drugi malo uključe mozak i skontaju šta on radi...
tesko se nasim napadacima u nedeljuundefined007 je napisao/la:Ovaj naš diže formu.terabajt je napisao/la:On je odlican kakvog vi imate na goluundefined007 je napisao/la:Pa zar je tako kriminalan i loš taj Antolović? Ja bih iskreno volio da brani na derbiju.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
OVO JE ZELJO!
bravo momci, omladina ponovo pokazuje da se s razlogom vjeruje u njih ! lagano privest utakmicu kraju, po mogucnosti uz jos koji gol u mrezi mladosti, cisto radi stimanja nisanskih sprava za malene
bravo momci, omladina ponovo pokazuje da se s razlogom vjeruje u njih ! lagano privest utakmicu kraju, po mogucnosti uz jos koji gol u mrezi mladosti, cisto radi stimanja nisanskih sprava za malene
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sto neko rece,nije ova Mladost neko mjerilo, al koliko su nam lagano svi levati davali golove cim predju centar ova predstava u defanzivi je odlicna.
Sta ja znam,igra je dosta tecna. Ne izgledamo lose.
Zeljkovic
Zeljkovic
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
tako je samo ljuljajte momciii
jedna ce uci 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ovdje bi mogla petarda puci nasi krenuli gdje su stali.
Cijela igra nasa bi trebala da se vriti oko varee kakvi samo pasovi pa nije ni jedan pogresan imao.
Cijela igra nasa bi trebala da se vriti oko varee kakvi samo pasovi pa nije ni jedan pogresan imao.
kad se sjetimo predstave protiv radnika na ovom istom stadionu, ili protiv drine, ili ne tako davno odbrane protiv zvijezde - jasno je koliki je ovo napredak.neroazzuro je napisao/la:Sto neko rece,nije ova Mladost neko mjerilo, al koliko su nam lagano svi levati davali golove cim predju centar ova predstava u defanzivi je odlicna.
Zeljkovic
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Prijetil kome suspenzija ako zuti dobije?
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Bajicu.JoseMourinho je napisao/la:Prijetil kome suspenzija ako zuti dobije?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.