što je stariji to je veće dijete i nepromišljeniji, a koliko god da mu je kosa jednako je neinteligentan
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
najjače mi je kad neko kaže "Bučanovo iskustvo"
što je stariji to je veće dijete i nepromišljeniji, a koliko god da mu je kosa jednako je neinteligentan
- invincible1921
- Kontakt:
pa nije nesto al et PRVACIMA SVEMIRA UZE BODChWilla je napisao/la:kad se sjetimo predstave protiv radnika na ovom istom stadionu, ili protiv drine, ili ne tako davno odbrane protiv zvijezde - jasno je koliki je ovo napredak.neroazzuro je napisao/la:Sto neko rece,nije ova Mladost neko mjerilo, al koliko su nam lagano svi levati davali golove cim predju centar ova predstava u defanzivi je odlicna.
Sta ja znam,igra je dosta tecna. Ne izgledamo lose.
Zeljkovic
Da ima samo jedan igrac koji razmislja kao varea dje bi nam kraj bio. Kkavi pasovi kakve zamisli
Imal varea prijednju suspenzije ako dobje zutei ?
=\_1921_/=
Sejo ce prije crveni dobiti nego faul. Ajde varea sad
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Benjo Colic bi se dobro morao pofajtat' da zaigra u prvih 11 Mladosti iz Obarske.Odron pravi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovakav zeljković je sigurno mnogo bolji nego on i bolji izbor ako kvesić bude spreman za derbi.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Al komplikujemo Allahu dragi.
- invincible1921
- Kontakt:
Colic zadnjih godinu i po
valjda nece na derbiju igrat.... Sejo na svaku odluku ima nesto da prigovori imam osjecaj da prigovara i kad je u nasu korist 
=\_1921_/=
Nekad najspremniji igrac u ekipi,jednostavno u pitanju je fiicka sprema i dugo neigranje,fudbala nije zaboravio igrati.bistrikboy je napisao/la:Benjo Colic bi se dobro morao pofajtat' da zaigra u prvih 11 Mladosti iz Obarske.Odron pravi.
Benjo je pristojan bek kad je na svom nivou,mislim da mu treba vise utakmica da udje u ritam.
SLOBODA NAVIJAČIMA
opet je bolji nego na samom početku, ali daleko od onoga što on može.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
E, nisam znao da Srđan Savić igra u Mladosti. Dobar nam je bio.
FK Željezničar 1921
Rafal neko sasu 
Mladozenja ima para 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pravoslavno domaćinski svadbeni obred 
- bistrikboy
- Kontakt:
Ligu treba smanjiti,ali ako je smanje ostat' ce mozda samo Borac iz RS-a ako se ne ugasi u međuvremenu,**** situacija za savez,ipak svi mi vidimo da je ovo ovako nakaradno...ChWilla je napisao/la:pravoslavno domaćinski svadbeni obred
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Prvi rafal u zenu. Drugi u punicu 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trebali smo vec sada dati 7. gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.