NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljudi prečku pogodišee....
Ajmooo Zvijezdaaaa
Ajmooo Zvijezdaaaa
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Na stranici pise da je doslo do naguravanja izmedju navijaca RD i policije, je li neko informisan sta se tacno desilo?
zavrsilo je izvukli smo bod.steta da nismo pobijedili ali imamo u subotu sansu za to.nadam se da do kraja mozemo osvojiti 6 bodova i ostati konkurentni ostalim ekipama u borbi za osptanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Drago mi je da sam pogodio u svojoj prognozi,iako smo uz malo srece mogli i do 3 boda.Cestitke momcima na osvojenom bodu i da sutra Zeljo dobije Obarsku bice ovaj bod ko kuca.
ma kaki ba, sutra zeljo mozda i izgubi po meni... ali X i tu vrlo moguc tezak teren Obarska nije nimalo losa ekipa ko sto mi svi mislimo a Zelji fali par dobri igraca ( Stanica nema mislim i vjerovatno tomica i kvesica ta tri su ponajbolji igraci.... Obarska full fulova i Srdjan Savic bi trebo zaigrati... Sreca mi smo uzeli bod dobro je, napredak je fin Borac pada sledeci, nece oni tolko se zalijetat mozda nam i puste malo ko sto su prosle sezone kad smo ih nekim cudom dobili u Banja lucizmajevac je napisao/la:Drago mi je da sam pogodio u svojoj prognozi,iako smo uz malo srece mogli i do 3 boda.Cestitke momcima na osvojenom bodu i da sutra Zeljo dobije Obarsku bice ovaj bod ko kuca.

-
Dobro jeee,malo sam se smrrrrzzzzooo,al bod jbg..nista posebno u igri,golman (y) ostali ko i rezultat..vidi se napredak i prva pobjeda kad dodje to ce biti to..ovi sto me prozivaju zaboli me ona stvar imam pravo na svoje misljenje kao i svi vi.. Salut 

"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
dobicemo,dobicemozmajevac je napisao/la:Drago mi je da sam pogodio u svojoj prognozi,iako smo uz malo srece mogli i do 3 boda.Cestitke momcima na osvojenom bodu i da sutra Zeljo dobije Obarsku bice ovaj bod ko kuca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Vi golmanu treba da dignete spomenik ispred stadiona. Realno mogli ste povesti sa 2:0 ( i ko zna šta bi onda bilo ) ali ste poslije toga realno mogli primiti pa bar 3-4 gola.
Al najrealnije je neriješenodrinamen je napisao/la:Vi golmanu treba da dignete spomenik ispred stadiona. Realno mogli ste povesti sa 2:0 ( i ko zna šta bi onda bilo ) ali ste poslije toga realno mogli primiti pa bar 3-4 gola.

Igrali kod vas Travančić ???
Cuga li po gradu ?

Cuga li po gradu ?

Upravo sam pogledao sportski pregeled na stranici, i mogu vam reci dobro je. Spasio nas je po pregledu golman Brkic, citam jucer da je Stojanov imao zicer za 2:0. Ali kada se uzme zaobzir da smo imali kup utakmicu ovo je odlican rezultat. Sada na noge dolazi nam Borac, mislim da su igraci zasluzili pobjedu.
Ma igra ova Mladost ko Manchester Unitedcombe80 je napisao/la:ma kaki ba, sutra zeljo mozda i izgubi po meni... ali X i tu vrlo moguc tezak teren Obarska nije nimalo losa ekipa ko sto mi svi mislimo a Zelji fali par dobri igraca ( Stanica nema mislim i vjerovatno tomica i kvesica ta tri su ponajbolji igraci.... Obarska full fulova i Srdjan Savic bi trebo zaigrati... Sreca mi smo uzeli bod dobro je, napredak je fin Borac pada sledeci, nece oni tolko se zalijetat mozda nam i puste malo ko sto su prosle sezone kad smo ih nekim cudom dobili u Banja lucizmajevac je napisao/la:Drago mi je da sam pogodio u svojoj prognozi,iako smo uz malo srece mogli i do 3 boda.Cestitke momcima na osvojenom bodu i da sutra Zeljo dobije Obarsku bice ovaj bod ko kuca.![]()
![]()
![]()
![]()

Evo zvanicno smo predali, fenjer Obaskoj, tako da vise nismo zadnji.
Sportsport.ba isto pise o novoj oremi Zvijezde.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... res/143598" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... res/143598" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
ista oprema kao i u mladosti v.o,potpuno isti dresoviTalenat je napisao/la:Evo zvanicno smo predali, fenjer Obaskoj, tako da vise nismo zadnji.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
IGRA ,IGRA HEHEHEHE.moranjak je napisao/la:Ma igra ova Mladost ko Manchester Unitedcombe80 je napisao/la:ma kaki ba, sutra zeljo mozda i izgubi po meni... ali X i tu vrlo moguc tezak teren Obarska nije nimalo losa ekipa ko sto mi svi mislimo a Zelji fali par dobri igraca ( Stanica nema mislim i vjerovatno tomica i kvesica ta tri su ponajbolji igraci.... Obarska full fulova i Srdjan Savic bi trebo zaigrati... Sreca mi smo uzeli bod dobro je, napredak je fin Borac pada sledeci, nece oni tolko se zalijetat mozda nam i puste malo ko sto su prosle sezone kad smo ih nekim cudom dobili u Banja lucizmajevac je napisao/la:Drago mi je da sam pogodio u svojoj prognozi,iako smo uz malo srece mogli i do 3 boda.Cestitke momcima na osvojenom bodu i da sutra Zeljo dobije Obarsku bice ovaj bod ko kuca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je završenovatreni je napisao/la: Al najrealnije je neriješeno

Ljudi sta je s adamom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
nadam se da se borac zasitio bodova i da ce malo lezernije odigrati kod nas.trebalo bi ljude malo pocastiti lijepo ih ugostiti da ne zapinju vazda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobarastra1922 je napisao/la:nadam se da se borac zasitio bodova i da ce malo lezernije odigrati kod nas.trebalo bi ljude malo pocastiti lijepo ih ugostiti da ne zapinju vazda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.