Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Za sve je kriv Susic, sto nemamo napadaca, sto neki ne zele igrati za BiH... Sta rece Tankovic, Dzeko mi je nudio raj ali Svedska je Svedska. Susic je kriv zbog toga, naravno.
Daj ne lupajte. Bolje bi bilo pogledajte prosjek godina nase reprezentacije. Mislim da nikad nismo imali mladju ekipu po prosjeku. Jedino nam je u napadu za sada tanko sto se tice podmlatka ali pojavice se i tu neko.
Pape zovi Elvedina Varupu iz Travnika 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Je li istina da moldavci traze ovog iz tvog potpisa za 200,000 ?calcio je napisao/la:Za sve je kriv Susic, sto nemamo napadaca, sto neki ne zele igrati za BiH... Sta rece Tankovic, Dzeko mi je nudio raj ali Svedska je Svedska. Susic je kriv zbog toga, naravno.Daj ne lupajte. Bolje bi bilo pogledajte prosjek godina nase reprezentacije. Mislim da nikad nismo imali mladju ekipu po prosjeku. Jedino nam je u napadu za sada tanko sto se tice podmlatka ali pojavice se i tu neko.
I Obada Adisa.Kaunas je napisao/la:Pape zovi Elvedina Varupu iz Travnika
@bvb(da ne idem na siroko)
Trazi link
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 okt 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dade Zukanovic go, mozda njega u spic zovne 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Mislim da ga neće zovnuti jer nije dovoljno atraktivan pogodak. A ni proslava nije bila po Safetovim standardima.20le je napisao/la:Dade Zukanovic go, mozda njega u spic zovne
Sta ce Zukanovic, nije standardan 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cija li je greska sto nemamo treceg napadaca vec godinama?
Zukanovic!
Zukanovic!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jok ja sam kriv sto ne skautiram i nagovaram igrace da igraju za nas. Gdje ce nam to Seljaktor da radi. Njegov posao je da izmislja formacije sa tincekom u prvih 11, Izvinjavam se. A sad jos o prosjeku godina.calcio je napisao/la:Za sve je kriv Susic, sto nemamo napadaca, sto neki ne zele igrati za BiH... Sta rece Tankovic, Dzeko mi je nudio raj ali Svedska je Svedska. Susic je kriv zbog toga, naravno.Daj ne lupajte. Bolje bi bilo pogledajte prosjek godina nase reprezentacije. Mislim da nikad nismo imali mladju ekipu po prosjeku. Jedino nam je u napadu za sada tanko sto se tice podmlatka ali pojavice se i tu neko.
harishp je napisao/la:I Obada Adisa.Kaunas je napisao/la:Pape zovi Elvedina Varupu iz Travnika
@bvb(da ne idem na siroko)opet ti sa hablek pitanjima.Jel istina ovo,jel istina ono.
Trazi link
Hahaha, to je sve sto mogu napisati, sve drugo nema smisla.
Posto je doticni upoznat sa kvalitetima Avdije, valjda ga prati cesto u klubu (jer u repki je bio jako los), znat ce da li je tacno ili ne. A i bilo bi dobro ako je istina, ne bi morao "nabijati normu" u repki da se transfer ostvari.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad te vec toliko zanimaju spekulacije o transferima, izgleda da ce tvoj bvb dovesti jednog forumasa, izvor: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p3245621" onclick="window.open(this.href);return false;bvb je napisao/la:Je li istina da moldavci traze ovog iz tvog potpisa za 200,000 ?calcio je napisao/la:Za sve je kriv Susic, sto nemamo napadaca, sto neki ne zele igrati za BiH... Sta rece Tankovic, Dzeko mi je nudio raj ali Svedska je Svedska. Susic je kriv zbog toga, naravno.Daj ne lupajte. Bolje bi bilo pogledajte prosjek godina nase reprezentacije. Mislim da nikad nismo imali mladju ekipu po prosjeku. Jedino nam je u napadu za sada tanko sto se tice podmlatka ali pojavice se i tu neko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveca konjino u historiji nogometa!
Gol Zukanovića
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Zukanović nakon gola
الله أكبر

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Zuka je igrac od golova

Avdija po transfermarktu vrijedi 2 miliona eurica a Hajdukovci ce ce udarat nogom u dupe ako je Serif ozbiljan s ponudom od 200.000 eura 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za Seferovića je prvenstveno kriv savez, od kako je Svica bila prvak Europe ili neznam cega u U19 ili ili U20 ili tako nesta i gdje Seferovic bio igrac prvenstva trebalo se na tome poraditi.
Tankovic i Halilovic nisu htijeli , nije do Safeta da ih zove nego do saveza da mu NAREDI da zovne ako dogovore sa roditeljima da neko zabiljezi zvanicni nastup.
Realno nasi igraci su u slaboj formi i porediti prosle kvalifikacije i ove je smjesno , sada bukvalno 5-6 igraca je u nekoj formi i u klubu vrijednog respekta : Dzeko, Pjanic, Begovic, Spahic i ponekad Lulic i Medunjanin.
Neki od standardnih prosle kvalifikacije ili hronicno povrjedjeni ili sjede na klupi ili nemjau kluba ili su u uzasnoj formi:
Besic, Kolasinac, Salihovic , Mujdza, Ibisevic, Hajrovic, Vranjes, Zahirovic, Prcic, Visca, Bicakcic, Fejzic,...
imamo ove Papetove koji eto i nisu losi a igraju u svojim losim klubovima: Amidzic, Hadzic i Sunjic i imamo nekoga koga forsira a igra u losem klubu a uvjek u losoj formi i nezna Vrsajevic.
Po meni tu ima Stilic jos i ovaj Eldin Hadzic iz Zagaroze i taj nesretni Zukanovic i to je to .
Mozemo samo papeta kriviti za taktiku , ali realno nemamo bas neki izbor a igraci su oslabili u formi a i u klubovima .
Tankovic i Halilovic nisu htijeli , nije do Safeta da ih zove nego do saveza da mu NAREDI da zovne ako dogovore sa roditeljima da neko zabiljezi zvanicni nastup.
Realno nasi igraci su u slaboj formi i porediti prosle kvalifikacije i ove je smjesno , sada bukvalno 5-6 igraca je u nekoj formi i u klubu vrijednog respekta : Dzeko, Pjanic, Begovic, Spahic i ponekad Lulic i Medunjanin.
Neki od standardnih prosle kvalifikacije ili hronicno povrjedjeni ili sjede na klupi ili nemjau kluba ili su u uzasnoj formi:
Besic, Kolasinac, Salihovic , Mujdza, Ibisevic, Hajrovic, Vranjes, Zahirovic, Prcic, Visca, Bicakcic, Fejzic,...
imamo ove Papetove koji eto i nisu losi a igraju u svojim losim klubovima: Amidzic, Hadzic i Sunjic i imamo nekoga koga forsira a igra u losem klubu a uvjek u losoj formi i nezna Vrsajevic.
Po meni tu ima Stilic jos i ovaj Eldin Hadzic iz Zagaroze i taj nesretni Zukanovic i to je to .
Mozemo samo papeta kriviti za taktiku , ali realno nemamo bas neki izbor a igraci su oslabili u formi a i u klubovima .
Kao da to ovi stručnjaci sa foruma uzimaju u obzir.Kobe Bryant je napisao/la:Mozemo samo papeta kriviti za taktiku , ali realno nemamo bas neki izbor a igraci su oslabili u formi a i u klubovima .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cipar, inace, ima izbor.
- hule_barca
- Kontakt:
Čuj neće nikoga zvati umjesto Ibiševića. Tačno je ova BiH apsurd u svemu, pa i u fudbalu.
26. reprezentacija na svijetu ima jednog napadača za jedan od najbitnijih mečeva u kvalifikacijama. Jedan Iran je imao 6 napadača za SP. Gdje ih oni nađu da mi je znati. Ovako će pozivati 2 napadača dok se ne oproste, pa ko će nam onda ostati. Pozivaj napadače, ne mora ni igrati, ali makar neka se proda. Na dobiti će biti i reprezentacija kao i sam igrač i eto nam budućnosti. Samo čekamo zdravo na gotovo. Da nam rat nije rastjerao ovu djecu po svijetu, mi bi bili u rangu sa Maltom, Lihtenštajnom i ostalim velesilama. Imamo 2 solidna napadača u češkoj ligi, imamo Đurića u Italiji, Adilovića u Turskoj. Nisu to klase kao Vedo i Džeko, ali moraš ih pogurati.
26. reprezentacija na svijetu ima jednog napadača za jedan od najbitnijih mečeva u kvalifikacijama. Jedan Iran je imao 6 napadača za SP. Gdje ih oni nađu da mi je znati. Ovako će pozivati 2 napadača dok se ne oproste, pa ko će nam onda ostati. Pozivaj napadače, ne mora ni igrati, ali makar neka se proda. Na dobiti će biti i reprezentacija kao i sam igrač i eto nam budućnosti. Samo čekamo zdravo na gotovo. Da nam rat nije rastjerao ovu djecu po svijetu, mi bi bili u rangu sa Maltom, Lihtenštajnom i ostalim velesilama. Imamo 2 solidna napadača u češkoj ligi, imamo Đurića u Italiji, Adilovića u Turskoj. Nisu to klase kao Vedo i Džeko, ali moraš ih pogurati.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.