Pa hajd da je pistolj, ono je kalaš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odavno ne oplakah ovako, svasta sam vidio u nasoj ligi al ovo je druga dimenzija.
Kako je samo paklen igrač Dado Sadiković, milina za gledati i pratiti 
Adžeme nemoj u derbiju sa Vareom na krilu samo, ostalo ti biraj
Adžeme nemoj u derbiju sa Vareom na krilu samo, ostalo ti biraj
Varea ponajbolji dans, nije imao pogresan pas.
-
neroazzuro
- Kontakt:
...ne znam samo kome ovdje prosipaju lafinu o nekakvom podmladjivanju...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
E moj Dado zeznu ti mene, al cu ti halaliti zbog akcijeMinjore je napisao/la:bijeli dresovi dobijamo 0:2
GAZIII GAZIII GAZIIII PITAREEEEEEEEEEEEEEE
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Bravo za našu djecu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- diplomatija
- Kontakt:
Kakvo mi blago imamo, nismo svjesni, ova naša djeca da su u Dinamu vec bi vrijedili po nekoliko miliona eura, ali nema veze.. Idemo Abd sad pitate dernuti
Strijelac prvog gola: Kerim Memija, rodj. 1996.01.06
Strijelac drugog gola: Riad Bajic, rodj. 1994.05.06
Strijelac treceg gola: Damir Sadikovic, rodj. 1995.04.07 -> Ass. Amir Hadziahmetovic, rodj. 1997.03.08
To se trazi! Bravo momci!
Strijelac drugog gola: Riad Bajic, rodj. 1994.05.06
Strijelac treceg gola: Damir Sadikovic, rodj. 1995.04.07 -> Ass. Amir Hadziahmetovic, rodj. 1997.03.08
To se trazi! Bravo momci!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 okt 2014, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- corleone87
- Kontakt:
Hažiahmetović odlicno odigrao za ono vremena sto je dobio.Treba mu Adžem pocinjati davati vise priilike za igru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Meni Zeljkovic odigrap odlicno. Stoperi dobri, djeca extra, samo nastavit ovako 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Protiv pitara :
...........Antolović...................
..Zeljković....Kosorić....Bogdanović.....Kvesić...
..Hasanović.......D Sadiković........Tomić.....
..........Memija..............Varea................
................Bajić..........................
Rezerve: Kjosevski, Čolić, Bučan, Hadžiahmetović, E Sadiković, Nurspahić, Turković.
...........Antolović...................
..Zeljković....Kosorić....Bogdanović.....Kvesić...
..Hasanović.......D Sadiković........Tomić.....
..........Memija..............Varea................
................Bajić..........................
Rezerve: Kjosevski, Čolić, Bučan, Hadžiahmetović, E Sadiković, Nurspahić, Turković.
Od 17 igraca u zapisniku danas 8 je bilo mladje od 21 godine (raspon godina od 17 do 21),3 su pocela mec (svi strijelci),3 su usla sa klupa (1 asistent) i zakljucite tu pricu sa pitarima vise o podmladjivanju.
Sto se derbija tice oni su pod puno vecim pritiskom,ako ne pobijede imace osjetan zaostatak za Sirokim na pauzi,sto im nimalo ne odgovara moraju ici na pobjedu,mi smo svoje planove ovu jesen sto se prvenstva tice haman pa ispunili,4 boda do kraja jeseni bi bila dobra, 6 odlicno.
Sto se derbija tice oni su pod puno vecim pritiskom,ako ne pobijede imace osjetan zaostatak za Sirokim na pauzi,sto im nimalo ne odgovara moraju ici na pobjedu,mi smo svoje planove ovu jesen sto se prvenstva tice haman pa ispunili,4 boda do kraja jeseni bi bila dobra, 6 odlicno.
Amir igra ja mislim vise nego sto se i sam nadao,dijete ima 17 godina,pazljivo treba raditi s njim,ovo je sasvim OK minuta za njega.corleone87 je napisao/la:Hažiahmetović odlicno odigrao za ono vremena sto je dobio.Treba mu Adžem pocinjati davati vise priilike za igru..
SLOBODA NAVIJAČIMA
u drugom dijelu i žerić i mujagić 
Moram priznati da smo slavili lakse nego sto sam ocekivao
Mladost,osim u par navrata u 2 pol.,potpuno bezopasna i nemocna..
Sto se nas tice,od prve minute dominirali i kontrolisali igru,golovi dosli u pravom trenutku - pred kraj 1. poluvremena,na kraju Dado samo ovjerio pobjedu..Odbrana izgledala poprilicno sigurno iako,ruku na srce,i nisu bili izlozeni nekom pritisku posebnom..Sredina terena po meni odigrala perfektno
Mali Hadziahmetovic ostavio sjajan utisak na mene,veliki potencijal..
Na kraju sve cestitke Adzemu i momcima
Sto se nas tice,od prve minute dominirali i kontrolisali igru,golovi dosli u pravom trenutku - pred kraj 1. poluvremena,na kraju Dado samo ovjerio pobjedu..Odbrana izgledala poprilicno sigurno iako,ruku na srce,i nisu bili izlozeni nekom pritisku posebnom..Sredina terena po meni odigrala perfektno
Na kraju sve cestitke Adzemu i momcima
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Odlična partija i visoka pobjeda Plavih u Bijeljini
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odlicna-pa ... jini/12276" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odlicna-pa ... jini/12276" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta je sa Mujagicem, Zericem i Behramom? Imaju li i jedan potpisan ugovor sa nama?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
mujagić je potpisao, a prije desetak dana je FKŽ1921 napisao da je dogovoreno sa žerićem da potpiše na zimu.
Mujagic je najbolji od njih zar ne? Sta je sa Behramom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.