Jbg sto pravite belaje,da ne pravite ne bi bilo ove kazne,azto odsad smireno na gostovanjima,vama su svi krivi osim vas,svi su protiv vas,svi vam zavide sto vas ima najvise,sto ste iz glavnog grada,nije ni vama lakojalehordas je napisao/la:hebem ti pravdu sad za sve smo mi kriviProbisvjet je napisao/la:16.03.2010. u 17:42
Disciplinska komisija N/FS BiH
Zbog navijača Sarajevo kažnjeno sa 2.500, Sloboda sa 1.500 KM
Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila je FK Sarajevo sa 2.500 KM zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici sa Slobodom, a tuzlanski klub s 1.500 KM.
Disciplinska komisija NSBiH naložila je FK Sarajevo da plati 474 KM za naknadu štete na tribinama stadiona Tušanj.
ma Bicemo prvaci boni u INAT SVIMA
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jalehordas je napisao/la:hebem ti pravdu sad za sve smo mi kriviProbisvjet je napisao/la:16.03.2010. u 17:42
Disciplinska komisija N/FS BiH
Zbog navijača Sarajevo kažnjeno sa 2.500, Sloboda sa 1.500 KM
Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila je FK Sarajevo sa 2.500 KM zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici sa Slobodom, a tuzlanski klub s 1.500 KM.
Disciplinska komisija NSBiH naložila je FK Sarajevo da plati 474 KM za naknadu štete na tribinama stadiona Tušanj.
Doš´o čarobnjak Merlin i poceo mislima prebacivat kamenje i baklje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sta li ce Suman sad naci da ne plati kaznu,to jedva cekam,i ovo ide UEFI 
harry_90 je napisao/la:Sta li ce Suman sad naci da ne plati kaznu,to jedva cekam,i ovo ide UEFI
Ma ima da bude , navijači Slobode bacili stolice sami na sebe kidali i gadjali se izmedju sebe da se moze Sarajevo okriviti
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
samo rajvosa
- Kontakt:
hebem ti pravdu sad za sve smo mi krivi
ma Bicemo prvaci boni u INAT SVIMA[/quote]
Jbg sto pravite belaje,da ne pravite ne bi bilo ove kazne,azto odsad smireno na gostovanjima,vama su svi krivi osim vas,svi su protiv vas,svi vam zavide sto vas ima najvise,sto ste iz glavnog grada,nije ni vama lako
Pare na sunce[/quote]
sto nam je savez pravedan majko moja haha ko kaze da cemo biti mirni ko nas god izazove bice isto i gore! Cuj onakav stadion,propust ograniizatora i nas kazne haha udarite po nama nema veze bas pravedna odluka kao i ova sa zutim kartonima! I jos nesto mozete samo da ucite od HZ nista vise sto se tice svega!
ma Bicemo prvaci boni u INAT SVIMA[/quote]
Jbg sto pravite belaje,da ne pravite ne bi bilo ove kazne,azto odsad smireno na gostovanjima,vama su svi krivi osim vas,svi su protiv vas,svi vam zavide sto vas ima najvise,sto ste iz glavnog grada,nije ni vama lako
sto nam je savez pravedan majko moja haha ko kaze da cemo biti mirni ko nas god izazove bice isto i gore! Cuj onakav stadion,propust ograniizatora i nas kazne haha udarite po nama nema veze bas pravedna odluka kao i ova sa zutim kartonima! I jos nesto mozete samo da ucite od HZ nista vise sto se tice svega!
Jbg sto pravite belaje,da ne pravite ne bi bilo ove kazne,azto odsad smireno na gostovanjima,vama su svi krivi osim vas,svi su protiv vas,svi vam zavide sto vas ima najvise,sto ste iz glavnog grada,nije ni vama lakosamo rajvosa je napisao/la:hebem ti pravdu sad za sve smo mi krivi
sto nam je savez pravedan majko moja haha ko kaze da cemo biti mirni ko nas god izazove bice isto i gore! Cuj onakav stadion,propust ograniizatora i nas kazne haha udarite po nama nema veze bas pravedna odluka kao i ova sa zutim kartonima! I jos nesto mozete samo da ucite od HZ nista vise sto se tice svega![/quote]
Joj dosle drage Horde opet da pisu na temu Slobode
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Mi smo bili a fazon je sto vi igrate BH ligu i nikad necete biti sampioni jao fukarice drage
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde 3 milje na stol.samo rajvosa je napisao/la:Mi smo bili a fazon je sto vi igrate BH ligu i nikad necete biti sampioni jao fukarice drage
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema Režima, nema paraharry_90 je napisao/la:Sta li ce Suman sad naci da ne plati kaznu,to jedva cekam,i ovo ide UEFI
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Glavaš: Počinjemo sa tri napadača
Ekipu tuzlanske Slobode sutra očekuje novi duel u borbi za opstanak a gost na Tušnju je trebinjski Leotar.
Nakon što je odlučeno da se utakmica sa Sarajevom koju je Sloboda riješila u svoju korist (3-1) ponovi i nakon poraza u Laktašima, tuzlanski tim se našao u nezavidnoj poziciji na tabeli Premijer lige pa bi novo gubljenje bodova za crveno-crne bilo ravno katastrofi sa čime slaže i šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš.
Sutra mislimo samo na pobjedu. Nadam se da će igrači dati sve od sebe i da će na terenu ispoštovati ono što se dogovorimo u svlačionici i ako bude tako mislim da bodovi ostaju na Tušnju. Na remi ili slučajno poraz uopšte ne mislimo jer bi se doveli u zaista nezgodnu situaciju, kazao je Glavaš.
Mislim da ćemo od prve minute krenuti sa tri napadača tj. sa dva špica, Mujićem i Mostarlićem dok će Smajlović igrati na desnoj strani ali sa dosta ofanzivnim zadaciima, u timu je konačno i Almir Bekić i mogu reći da ćemo sutra napasti od prve minute na gol Leotara.
Naredne četiri utakmice određuju sudbinu Slobode
Nakon sutrašnje utakmice Slobodu u subotu očekuje gostovanje Čeliku a zatim dvije domaće utakmice, najprije protiv Sarajeva ukoliko apelaciona komisija NS BiH donese definitivnu doluku o ponavljanju te protiv Širokog Brijega. Za Tuzlake sasvim sigurno udaran raspored ali Glavaš vjeruje da će se u te četiri utakmice odlučiti sudbina Slobode.
Cilj je u naredne četiri utakmice osvojiti minimalno 10 bodova. Ako bi uspjeli u tome, mislim da bi pobjegli iz opasne zone i približili se sredini tabele. Iskreno se nadam da će tako i biti, kazao je Glavaš .
Hendikep za Vlatka Glavaša bit će izostanak pouzdanog veznjaka Semira Slomića zbog povrede zadnje lože. Slomić je bio strijelac u utakmici protiv Sarajeva i jedan od boljih igrača na terenu. Prema posljednjim prognozama, Slomić će sa terena izbivati dvije do tri sedmice.
Dobra vijest za nogometaše Slobode je ta da podrška od najvatrenijih navijača, popularnih fukara sutra neće izostati. Nakon dužeg vremena, Fukare su odlučile prekinuti bojkot i pomoći svom klubu u teškom trenutku. Osim što će se pojaviti sutra na Tušnju, najavili su i dolazak velikog broja svojih pripadnika na subotnju utakmicu u Zenicu.
Ekipu tuzlanske Slobode sutra očekuje novi duel u borbi za opstanak a gost na Tušnju je trebinjski Leotar.
Nakon što je odlučeno da se utakmica sa Sarajevom koju je Sloboda riješila u svoju korist (3-1) ponovi i nakon poraza u Laktašima, tuzlanski tim se našao u nezavidnoj poziciji na tabeli Premijer lige pa bi novo gubljenje bodova za crveno-crne bilo ravno katastrofi sa čime slaže i šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš.
Sutra mislimo samo na pobjedu. Nadam se da će igrači dati sve od sebe i da će na terenu ispoštovati ono što se dogovorimo u svlačionici i ako bude tako mislim da bodovi ostaju na Tušnju. Na remi ili slučajno poraz uopšte ne mislimo jer bi se doveli u zaista nezgodnu situaciju, kazao je Glavaš.
Mislim da ćemo od prve minute krenuti sa tri napadača tj. sa dva špica, Mujićem i Mostarlićem dok će Smajlović igrati na desnoj strani ali sa dosta ofanzivnim zadaciima, u timu je konačno i Almir Bekić i mogu reći da ćemo sutra napasti od prve minute na gol Leotara.
Naredne četiri utakmice određuju sudbinu Slobode
Nakon sutrašnje utakmice Slobodu u subotu očekuje gostovanje Čeliku a zatim dvije domaće utakmice, najprije protiv Sarajeva ukoliko apelaciona komisija NS BiH donese definitivnu doluku o ponavljanju te protiv Širokog Brijega. Za Tuzlake sasvim sigurno udaran raspored ali Glavaš vjeruje da će se u te četiri utakmice odlučiti sudbina Slobode.
Cilj je u naredne četiri utakmice osvojiti minimalno 10 bodova. Ako bi uspjeli u tome, mislim da bi pobjegli iz opasne zone i približili se sredini tabele. Iskreno se nadam da će tako i biti, kazao je Glavaš .
Hendikep za Vlatka Glavaša bit će izostanak pouzdanog veznjaka Semira Slomića zbog povrede zadnje lože. Slomić je bio strijelac u utakmici protiv Sarajeva i jedan od boljih igrača na terenu. Prema posljednjim prognozama, Slomić će sa terena izbivati dvije do tri sedmice.
Dobra vijest za nogometaše Slobode je ta da podrška od najvatrenijih navijača, popularnih fukara sutra neće izostati. Nakon dužeg vremena, Fukare su odlučile prekinuti bojkot i pomoći svom klubu u teškom trenutku. Osim što će se pojaviti sutra na Tušnju, najavili su i dolazak velikog broja svojih pripadnika na subotnju utakmicu u Zenicu.
jel se zna igrali se 24tog ova bajna tekma protiv torpeda ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sloboda tražila odgodu ročišta po tužbi protiv NS BiH
Pred Arbitražnim sudom NS BiH, sutra (srijeda) u 9 sati, najavljen je početak ročišta po tužbi Slobode koja zbog neizlaska u Europu, u prošloj sezoni, od Saveza traži nadoknadu oko 660.000 maraka izgubljene dobiti, kako od očekivanih prihoda UEFA-e, tako i od marketinških i drugih prava.
ako su početak rasprava dugo čekali, jer je tužba upućena još jula prošle godine, Tuzlaci su zatražili – odgodu!
- Veliki broj osoba iz Slobode treba na ročištu svjedočiti kako smo neopravdano eliminirani iz nastupa u Europskoj ligi. Iste osobe sprovode organizaciju utakmice Sloboda – Leotar, te kako ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme. Zbog toga smo zatražili odgodu prvog ročišta – objasnio je vd direktora Enver Hukić.
U ovom trenutku još nemamo potvrdu da je Slobodin zahtjev uvažen, a ročište prolongirano za drugi termin.
Pred Arbitražnim sudom NS BiH, sutra (srijeda) u 9 sati, najavljen je početak ročišta po tužbi Slobode koja zbog neizlaska u Europu, u prošloj sezoni, od Saveza traži nadoknadu oko 660.000 maraka izgubljene dobiti, kako od očekivanih prihoda UEFA-e, tako i od marketinških i drugih prava.
ako su početak rasprava dugo čekali, jer je tužba upućena još jula prošle godine, Tuzlaci su zatražili – odgodu!
- Veliki broj osoba iz Slobode treba na ročištu svjedočiti kako smo neopravdano eliminirani iz nastupa u Europskoj ligi. Iste osobe sprovode organizaciju utakmice Sloboda – Leotar, te kako ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme. Zbog toga smo zatražili odgodu prvog ročišta – objasnio je vd direktora Enver Hukić.
U ovom trenutku još nemamo potvrdu da je Slobodin zahtjev uvažen, a ročište prolongirano za drugi termin.
Ma igrace se 100 % ako se ne bude igrala,nema veze,mi znao posteno 3 smo im uvalili,evo sad ce Suman u savez da tuzi Slobodu i njene navijace da su se sami gadjali na Tusnju stolicama, i da je protiv FK Sarajevo opet krenula hajka,Alaim ce reci da je svjedok toga,i idemo na TK,pa Apelaciona komisija,ako se ne usvoji ide Sume u UEFU19TM87 je napisao/la:jel se zna igrali se 24tog ova bajna tekma protiv torpeda ?
igra se 18. ako se ne varam.19TM87 je napisao/la:jel se zna igrali se 24tog ova bajna tekma protiv torpeda ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Torpedo ima izgleda opet keca u rukavu. Danas su mjerili golove jesu li tacne mjere. Mjerili su travu, visinu. Ma svasta nesto ako izgube od Veleza zalice se sojuzu da im da tri boda jer moraju biti prvaci. Imaju "INAT". 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Danas ako izgube od Veleza,opet ce im biti krivo,svi su protiv njih itd.poznata prica Sumana i kompanije oko njega 
Varas se ne igra se nikako , moze samo UEFA da se poigra malo sa savezom i svima koji krse pravilniknime_tm87 je napisao/la:igra se 18. ako se ne varam.19TM87 je napisao/la:jel se zna igrali se 24tog ova bajna tekma protiv torpeda ?
Sta bi od ovog Harrya kako sloboda sve vise tone i svjesno ce izgubiti tri boda protiv FKS , sve vise je opsjednut klubom koji dolazi iz glavnog grada , a on mu nista nije kriv , samo mi nije jasno da covjek ovako moze biti dvolican prije tekme normala bio kasnije da te Bog sacuva !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
imam osjecaja da se ova tekma nece odigrat sve dok sloboda neobezbjedi opstanak, i kad obezbjedi posto im nece trebat ta 3 bod da ce dat sarajevu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Upravu si kolega , ceka se da Sloboda namiri bodove jer je prekrsila pravilo pa da im oduzmu tri boda , jako sam upucen i zato kazem da ce se UEFA malo poigrati a ona ne prasta ovakve stvari , kazna savez i Slobodi je neizbjezna samo je pitanje kada ce ih stici19TM87 je napisao/la:imam osjecaja da se ova tekma nece odigrat sve dok sloboda neobezbjedi opstanak, i kad obezbjedi posto im nece trebat ta 3 bod da ce dat sarajevu...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
hahaha cuj ovog Dirka nikad nisam bio dvolican,samo odgovarao na provokacije tebe i ostalihDirk je napisao/la:Varas se ne igra se nikako , moze samo UEFA da se poigra malo sa savezom i svima koji krse pravilniknime_tm87 je napisao/la:igra se 18. ako se ne varam.19TM87 je napisao/la:jel se zna igrali se 24tog ova bajna tekma protiv torpeda ?
Sta bi od ovog Harrya kako sloboda sve vise tone i svjesno ce izgubiti tri boda protiv FKS , sve vise je opsjednut klubom koji dolazi iz glavnog grada , a on mu nista nije kriv , samo mi nije jasno da covjek ovako moze biti dvolican prije tekme normala bio kasnije da te Bog sacuva !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.