sodaacm je napisao/la:Biscani cestitke na pobjedi
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pregled sa meca protiv Bratstva
Pregled sa meca protiv Bratstva
Slijedeca utakmica:
01.11.2014
13:30
Stadion Goal Orasje
HNK Orasje - NK Jedinstvo
01.11.2014
Stadion Goal Orasje
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Utakmica se igra u nedjelju, zbog Svih svetih, LepiMirzoni89 je napisao/la:Slijedeca utakmica:
01.11.2014
Stadion Goal Orasje
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dobicete Orasje, slabo je ove godineMirzoni89 je napisao/la:Slijedeca utakmica:
01.11.2014
Stadion Goal Orasje
Ni mi nismo nista bolji, bas protiv nas ce traziti pobjedu kiksali su oni dosta kuci vecGracanicaAA je napisao/la:Dobicete Orasje, slabo je ove godineMirzoni89 je napisao/la:Slijedeca utakmica:
01.11.2014
Stadion Goal Orasje
-
nebeskasila
- Kontakt:
Već se pravi ekipa za sljedeću godinu. Kako lijepe vijesti u ovakvim danima za Jedinstvo.
Novi trener dolazi, stari igrači se vraćaju, samo neki naravno, ne svi. Dosta pojačanja i od drugog dijela kreće uigravanje ekipe, a sljedeće sezone borba za PL..
Novi trener dolazi, stari igrači se vraćaju, samo neki naravno, ne svi. Dosta pojačanja i od drugog dijela kreće uigravanje ekipe, a sljedeće sezone borba za PL..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kupovat se mora..nebeskasila je napisao/la:Već se pravi ekipa za sljedeću godinu. Kako lijepe vijesti u ovakvim danima za Jedinstvo.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moze malo opsirnije na PPnebeskasila je napisao/la:Već se pravi ekipa za sljedeću godinu. Kako lijepe vijesti u ovakvim danima za Jedinstvo.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- anonymous001
- Kontakt:
moze i meni na PP opsirnije ?nebeskasila je napisao/la:Već se pravi ekipa za sljedeću godinu. Kako lijepe vijesti u ovakvim danima za Jedinstvo.
Kad saljes svima salji i menianonymous001 je napisao/la:moze i meni na PP opsirnije ?nebeskasila je napisao/la:Već se pravi ekipa za sljedeću godinu. Kako lijepe vijesti u ovakvim danima za Jedinstvo.
Kakve su to pozitivne informacije? Mogu li i ja znati 
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kome sam poslao u PP, neka posalje ostalima, ne da mi se svima sad pisati, slati i to.
Hajmo decki copy-pastenebeskasila je napisao/la:Kome sam poslao u PP, neka posalje ostalima, ne da mi se svima sad pisati, slati i to.
Ala pa sta se krije napisite ovjde o cemo se radi 
Ma ne krije se nista,pravi se ekipa za iducu sezonu.Navodno je dogovoreno sa Kemalom Alispahicem da preuzme ekipu na polusezoni i da pravi ekipu za sljedecu sezonu.Ja sam cuo da je vec sad dogovoreno sa 5 igraca koji dolaze dok zavrsi polusezona,trojica igraju PL,dok su dvojica iz ove lige,a isto tako ce neki igraci od prosle sezone se vratit.Ma da su ovo sve mahalske,neke informacije imam od sadasnjih igraca.Jos 3 kola su do kraja pa cemo znati u narednom periodu puno vise toga.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
A ja juce cuo da je Alispahic trazio 60 hiljada i Emdzo reko da nece toliko davati za trenera koji nije imao neki veci uspjeh, ali evo kako nebeskasila@ pljevljak bi se vratio, i navodno 7 igraca bi Alispahic svojih doveo sad ima li tu istine vidjecemo u narednom periodu.Bihac96 je napisao/la:Ma ne krije se nista,pravi se ekipa za iducu sezonu.Navodno je dogovoreno sa Kemalom Alispahicem da preuzme ekipu na polusezoni i da pravi ekipu za sljedecu sezonu.Ja sam cuo da je vec sad dogovoreno sa 5 igraca koji dolaze dok zavrsi polusezona,trojica igraju PL,dok su dvojica iz ove lige,a isto tako ce neki igraci od prosle sezone se vratit.Ma da su ovo sve mahalske,neke informacije imam od sadasnjih igraca.Jos 3 kola su do kraja pa cemo znati u narednom periodu puno vise toga.
Sumnjam da ce se Pljevljak vratiti u Bihac iz 2 razolga.Prvi je jer je dogovorio na godinu dana s Bratstvom a drugi jer ima dosta bolju ponudu od te iz Bihaca. PozzzLloriS je napisao/la:A ja juce cuo da je Alispahic trazio 60 hiljada i Emdzo reko da nece toliko davati za trenera koji nije imao neki veci uspjeh, ali evo kako nebeskasila@ pljevljak bi se vratio, i navodno 7 igraca bi Alispahic svojih doveo sad ima li tu istine vidjecemo u narednom periodu.Bihac96 je napisao/la:Ma ne krije se nista,pravi se ekipa za iducu sezonu.Navodno je dogovoreno sa Kemalom Alispahicem da preuzme ekipu na polusezoni i da pravi ekipu za sljedecu sezonu.Ja sam cuo da je vec sad dogovoreno sa 5 igraca koji dolaze dok zavrsi polusezona,trojica igraju PL,dok su dvojica iz ove lige,a isto tako ce neki igraci od prosle sezone se vratit.Ma da su ovo sve mahalske,neke informacije imam od sadasnjih igraca.Jos 3 kola su do kraja pa cemo znati u narednom periodu puno vise toga.
www.nkbratstvogracanica.com
-
nebeskasila
- Kontakt:
Moguće je da će se Pljevljak vratiti ovamo. Ne samo on od starih, nego još neki igrač. Napraviće se tu fina ekipica sigurno.
Da nece i Mirza hahanebeskasila je napisao/la:Moguće je da će se Pljevljak vratiti ovamo. Ne samo on od starih, nego još neki igrač. Napraviće se tu fina ekipica sigurno.
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.