Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rusilac
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Rusilac » 26 okt 2014, 13:51

Definitivno sam slozio kockice oko situacije sa Emirom Spahicem.
Po meni ovako stvari stoje,Spahic se oprostio stvarno i definitivno,Susic vidjevsi da bez njega ne ide ga od zavrsetka utakmice sa Kiprom moli da se vrati i do dana danasnjeg ga nije umolio.
Susicevi poltroni se sluze svacim,ucjenama i prijetnjama suspenzijom za igre u klubu.

A Spahic(jos)nije pristao da se vrati,ja ne vjerujem ni da ce pristati dok su stvari kakve jesu i dok je selektor Susic.
Mozemo li mu zamjeriti zbog toga nakon sve nezahvalnosti,vrijedjanja,pljuvanja i lazi koje su iznesene o njemu?
Ne mozemo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2014, 14:10

Jasno je ko dan da Susic vrsi pritisak ovim na njega da se vrati. Emir suti, Pape tvrdi da se vraca a ljudi iz Bayera tvrde da se definitivno oprostio. Mislim da i pored ove povrede, sumnjam da bi Spaha nastupio zbog Susica ali vidjecemo sada kako stoje stvari.

Bicr ovdje jos svega.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 okt 2014, 14:18

Zašto misliš zbog Sušića?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2014, 14:22

BaDa12 je napisao/la:Zašto misliš zbog Sušića?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da misle,nebi tako ni napisali.Jer fakat nigdje,nikakve logike :facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2014, 16:40

Jer su u jako losim odnosima on i Emir.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2014, 16:50

Goalgetter je napisao/la:Jer su u jako losim odnosima on i Emir.
Kao da bi ga Sušić zvao da je to baš tako, posebno sad kad je 'otkrio' Hadžića i kad će imati na raspolaganju Bičakčića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 okt 2014, 17:29

Zemljače, je li to rekla žena doktora Karabega? :mrgreen:
Nešto mi prečesto Pape ističe svoju bromansu sa Emirom... :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 okt 2014, 17:39

avenija je napisao/la:nemoj spaha dolazit djaba ces biti sudionik najveceg unistavanja reprezentacije .Opet ce u tebi trazit krivca opravdano ili ne.
Mislis da on to ne zna, mislis da ne vidi sta se Zukanovicu desilo sta se sa Salihovicem radi. Kada se hajka na Emira provodila od strane Agencijskih novinara rekao sam ovdje da je on covjek koji ce Susica kostati posla. Telac je to kasno svatio i sada kleci, moljaka i zivka.Samo na drugoj strani je inteligentan momak kod kojeg seljacka prica ne pije vode. A ovaj moljaka jer je placa u pitanju i poprilicno siguran kraj i onako promasene trenerske karijere. Vidjet cemo kako ce ova prica na kraju zavrsiti. Jako bi me zacudilo ako Emir istrci na teren u Izraelu. Mislim da je to malo vjerovatno.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 okt 2014, 17:44

dubrovnik je napisao/la:
avenija je napisao/la:nemoj spaha dolazit djaba ces biti sudionik najveceg unistavanja reprezentacije .Opet ce u tebi trazit krivca opravdano ili ne.
Mislis da on to ne zna, mislis da ne vidi sta se Zukanovicu desilo sta se sa Salihovicem radi. Kada se hajka na Emira provodila od strane Agencijskih novinara rekao sam ovdje da je on covjek koji ce Susica kostati posla. Telac je to kasno svatio i sada kleci, moljaka i zivka.Samo na drugoj strani je inteligentan momak kod kojeg seljacka prica ne pije vode. A ovaj moljaka jer je placa u pitanju i poprilicno siguran kraj i onako promasene trenerske karijere. Vidjet cemo kako ce ova prica na kraju zavrsiti. Jako bi me zacudilo ako Emir istrci na teren u Izraelu. Mislim da je to malo vjerovatno.
Ali i Susic hinjski poziva Emira nazad samo da bi mogao da svali krivicu na njega kako nije htjeo pomoci Repki u najtezim trenutcima! Mene zanima dali su oni razgovarli privatno u 4 oka, ako hoces vrati se, ako ne nemam ti sta slati poziv??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 26 okt 2014, 17:50

Mogli bi drame ovde neki pisat jbt ko da je turska sapunica u pitanju :crazy:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 26 okt 2014, 18:15

Nema nikakve drame,ovdje se radi o tome da su Spahica bukvalno otjerali,prisilili ga na povlacenje jer je nekim kriminalcima medju kojima su i neki novinari kvario racunicu i nisu mogli raditi ono sto sad rade.
Sad ga mole da se vrate,i mole i prijete jer su vidjeli da tonu.
Licno mislim da Susic,koliko god ja imao svasta protiv njega,nije u losim odnosima sa Spahicem,on je na neki nacin bio uslovljen od "kruga"da se mora rijesiti Spahica.Pa i sada su pojedinci iz "kruga"dobili osip kad su vidjeli Spahicevo ime na spisku.
Spahic im nije dao da mesetare,da se smucaju oko ekipe i izmisljaju afere i sukobe+nisu imali utjecaja na spisak igraca a to su itekako zeljeli imati.Clanak koji rezultira pozivom se moze lijepo unovciti.

Kljucno je da Spaha nije dao pristanak da se njegovo ime nadje na spisku,Susic je taj koji na sve nacine pokusava vratiti Spahica iskljucivo radi svoje gu.zice,dok pripadnici "kruga"i dalje nisu za to pa i po cijenu da se ne plasiramo na EP.
To dovoljno govori o kakvim se ljudima radi a bas ti ljudi trenutno vedre i oblace desavanjima oko reprezentacije.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2014, 00:32

Evo me nazad,nakon nezaboravnih 7 dana u Banovicima sa bracom Cartmanom i Nerminovicem koje smo dobili neopravdano, zbog podrske kapitenu, ali eto.. Kapiten za to vrijeme podijelio standardno nekoliko pljuski: 60 minuta u ligi prvaka, zbog manje povrede izasao, vidim neki se odmah ponadali da ce veliki grk uzeti kapitenove minute :rol: , da bi spaha za vikend odigrao svih 90 minuta protiv Salkea ( 1:0 za lever) ( papadopulos opet dobio znacajnu minutazu od osam minuta) i na kraju Pape potvrdjuje ono u sta su samo neupuceni i neznalice sumnjali, spaha ce dobiti poziv za utakmicu protiv Izraela. Hvala lijepo bili ste ljubazni

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2014, 00:41

emir79 je napisao/la:Mene zivo interesuje sto nas je Spahic izlevatio zbog povrede, jer je ocito velika laz bila. Da li pritisak kluba ili on zeli da izlevati Leverkusen za novi ugovor, posto je vrijeme da produzi novi.

Veceras je ponovo bio neprikosnoven i svaka prica o nekakvoj povredi je prica u prazno.
Sta je tebi covjece Boziji? Prije si bio ozbiljan forumas, sad si gori od Sabinha i ekipe. Je li ti jasno da je covjek izasao iz igre u Ligi Prvaka zbog te povrede? Je li ti jasno da se povrede ledja ne moze rijesit, da je uvijek tu, da uvijek moras pazit na to? Rio Ferdinand ima s tim problema godinama, naravno ne trosi se za repku kao i 90% igraca Emirovih godina. Ali on se ipak zrtvuje za nas, samo da bi ovakve price slusao i trpio.

@Mirza: :salut:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2014, 00:52

Oooo momčiluci, pusto bez vas, a Papadopulos polako ali sigurno dobija minute :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2014, 00:53

Virtu4l je napisao/la:Oooo momčiluci, pusto bez vas, a Papadopulos polako ali sigurno dobija minute :tralala:
Umorit ce se koliko igra, morat ce opet odmarat 3 mjeseca. :kafa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2014, 00:57

Virtu4l je napisao/la:Oooo momčiluci, pusto bez vas, a Papadopulos polako ali sigurno dobija minute :tralala:
cak je i gol zabio :rol:
u srijedu igraju u kupu vjerujem da ce mu trener ukazati povjerenje, ipak igraju protiv Magdeburga, lako je kapitenu u LP igrati :tralala:

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 28 okt 2014, 11:16

Ne znam ima li gore rijeci od MOMČILUK. fuj

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 okt 2014, 12:47

Back :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 okt 2014, 16:24

Nerminovic je napisao/la:Back :njanjanja:
Falio si brate :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2014, 18:03

nemam.nick je napisao/la:Ne znam ima li gore rijeci od MOMČILUK. fuj
Nije ti dobro momciluko. :stop:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Normus90, Sheyi i 44 gosta.