Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije bilo izvještaja jbg.
Hahah pa kad snimaju kamerama sa olimpijade 84-e.bagrcavi je napisao/la:Šta je ovo iz Zenice crnobijeli izvještaj?

Sto se u Bijeljini neko zeni

Ova Mladost je najgora ekipa u ligi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sta je s ovom posjetom Celika? Vidim izvjestaj i prazne tribine, na stranici Saveza 100 gledatelja. Cak i Olimpic koji slovi za klub s najlosijom posjetom je imao ovaj vikend 400 ljudi na stadionu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bojkot rad uprave koliko ja znam 

Ma gasi ligu,hahahah sta kaze nisu pirotehnicka sredstva nego je svadba pa se domacin veseli,haha prejako...
Papalukas je napisao/la:Ma gasi ligu,hahahah sta kaze nisu pirotehnicka sredstva nego je svadba pa se domacin veseli,haha prejako...

hahahah evo opet pucaju ,nego sreca rano tek 15 h nije se jos popilo,hahahah

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
-
- Kontakt:
Zar se ne može bar malo sakriti loša infrastruktura, odnosno ovaj očaj i livade oko stadiona u Bijeljini. Pa ko da smo 3 liga zapad Etijopije. Kad je već takva situacija kakva jeste, zašto se bar kamere ne postave na onu stranu gdje su livade a umjesto livada više ufatiti bar malo tibine 

Oni iz Mladosti rekoše prije tekme kako će biti teško ali kako idu na pobjedu.A gola ne bi dali do srijede.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Oni samo pitarima mogu datiMancini je napisao/la:Oni iz Mladosti rekoše prije tekme kako će biti teško ali kako idu na pobjedu.A gola ne bi dali do srijede.

Dva puta pucali. Jednom u mladu, drugi put u punicumala sara je napisao/la:hahahah evo opet pucaju ,nego sreca rano tek 15 h nije se jos popilo,hahahah![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne mogu vjerovati da Sarajevo ovu Mladost nije dobilo,pa ljudi su ubjedljivo najgora momcad koju sam gledo ove sezone,doduse Zelju sam danas gledao 70 ak minuta,ali ono sto sam vidio od ovih "zelenih" je u rangu trece federalne lige!
Iduce kolo moglo bi Sarajeva udaljiti ili pribliziti vrhu,bit ce to odlican derbi!
Iduce kolo moglo bi Sarajeva udaljiti ili pribliziti vrhu,bit ce to odlican derbi!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
U petak pogledaj emisiju MREZA na FTV i vidjet ces zasto i kako je propao Celik,biti ce i Robijasi.Signore je napisao/la:Sta je s ovom posjetom Celika? Vidim izvjestaj i prazne tribine, na stranici Saveza 100 gledatelja. Cak i Olimpic koji slovi za klub s najlosijom posjetom je imao ovaj vikend 400 ljudi na stadionu.

BHF Bosanska Krajina!
Ja još ne mogu vjerovati da je neko mogao Slobodu staviti na predikcijama u vrh tabele.. Kako to ljudi, kako?
Gdje je onaj ultras iz Beča, nešto slabo posjećuje ovu temu u posljednje vrijeme
Gdje je onaj ultras iz Beča, nešto slabo posjećuje ovu temu u posljednje vrijeme

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
zato što su svi očekivali da će se Sloboda pojačat' s ciljem da bude u samom vrhu, podsjećam te da su prognoze pisane prije formiranja ekipa i početka sezone, međutim, u Slobodi su odlučili da se fokusiraju na vraćanje dugovashzna je napisao/la:Ja još ne mogu vjerovati da je neko mogao Slobodu staviti na predikcijama u vrh tabele.. Kako to ljudi, kako?

A mi smo utakmicu sa njima igrali tri dana nakon prve utakmice sa Borussiom gdje smo bili potpuno iscrpljeni, bez velikih promjena u sastavu. Napravili neke nelogične greške, propisno se isfulali, i kad sve sabereš dobiješ samo jedan bod.crnov je napisao/la:Ne mogu vjerovati da Sarajevo ovu Mladost nije dobilo,pa ljudi su ubjedljivo najgora momcad koju sam gledo ove sezone,doduse Zelju sam danas gledao 70 ak minuta,ali ono sto sam vidio od ovih "zelenih" je u rangu trece federalne lige!
A od derbija ne treba puno očekivati, biće to još jedan derbi u kojem ekipe igraju da ne izgube.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.