Tracy3McGrady je napisao/la:Nazolst niko, steta sto si napustio jbg.majestic24 je napisao/la:da nije ko odustao da se ubacim???
Nisam odustao,samo nisam stigao od obaveza. Zaboravio na to skroz jbg
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Tracy3McGrady je napisao/la:Nazolst niko, steta sto si napustio jbg.majestic24 je napisao/la:da nije ko odustao da se ubacim???
Zbog ovog pitam...I bolje je mozda da bude 23, stici cu 100% onda na prvu rundu...Tracy3McGrady je napisao/la:*******DRAFT 26.10.2014 u 22:15h ******
Gojko Cimirot
+1 za prijedlog, iako sam noviTracy3McGrady je napisao/la:Imam mogucnost da povecam "scoring settings" sto znaci, od sadasnjih 9, mogu napraviti 11 ili 13. Po meni bi bilo dobro da nariktam da se broje i dabl-dabl i tripl-dabl kao pojedinacna kategorija. Sto bi znacilo da bi se slijedece sezone vise cijenili centri/P.Forwardi koji redovno biljeze dabl-dabl. Do sada su steleri i Dodavaci bili u velikoj prednosti, sa ovim bi to bilo puno interesantnije. Sta mislite da stavim 11 ili cak 13 kategorija.
10. i 11. bi bio dabl-dabl i tripl-dabl, dok 12. i 13. bi bile kategorije u 3Pts. postotak i Minute played. Sta mislite o ovome? Ako nas se 5 slozi (ja+4) do 22h onda uvodim ove nove kategorije, i bilo bi dobro da vas se sto vise oglasi.
PS: Vjerujte ova dodavanja mogu biti samo pozitivna, jer znam da prevladavaju stieleri i dodavaci :/
AAAAA, moja greska, sta sad da radim Bog te vidio :/ citavo vrijeme kontam da je trebalo biti u 23:15 a tek sad vidim da sam pisao u 22:15, moja greskaJHam je napisao/la:Zbog ovog pitam...I bolje je mozda da bude 23, stici cu 100% onda na prvu rundu...Tracy3McGrady je napisao/la:*******DRAFT 26.10.2014 u 22:15h ******
Gojko Cimirot
Stim da imas jos raznih kategorija, evo koje su to moguce:JHam je napisao/la:Mislim da je kasno za tu promjenu, nije da sam ja nesta planirao za draft, ali ako je iko radio neke uvodne draftove ili pripreme na kom principu da bira igrace, to mu se odma remeti, a i nema puno igraca koji su dbl-dbl igraci tako da bi neko imao u startu 1-2 kategorije ukoliko ne uspijes uloviti nekog od tih...
S boldiranim ne bih imao problema, ako vec nisu ukljucene...Tracy3McGrady je napisao/la:
Games Played
Games Started
Minutes Played
Field Goals Attempted
Field Goals Made
Free Throws Attempted
Free Throws Made
3-point Shots Attempted
3-point Percentage
Offensive Rebounds
Defensive Rebounds//Zar ove vec nemamo??
Assist/Turnover Ratio
Personal Fouls
Times Fouled Out
Technical Fouls
Ejections
Flagrant Fouls
Double-Doubles
Triple-Doubles
Eto ako vi imate koji prijedlog za dodavanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.