Fakat sam zakasnio sa ovim :/
@Amar, imamo 3Pts. made (ukupno)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Pa ja bi ubacio baš zato što ih nema puno. Ako pametno izabereš igrača baš taj jedan triple-double može odlučivati.JHam je napisao/la:@Rule kako raditi tradeove s pikovima kad nisu svake godine isti clanovi, ima nas koji jesmo tu, ali nekom sjebati draft iduce godine jer je neko htio njemu dragog igraca, ne ide...
A ako cete vec ubacivati dodatne kolone, daj nesta sto ima smisla, glupo je ubacivati tri-dbl kad sedmicno imas 1 ili 2, nekad ni toliko....
Pa ti si boldirao personal fouls, dogovori se sam sa sobomJHam je napisao/la:Kakvi ba faulovi, pa najbolje jos ubaciti i koliko time out-a trener iskoristi, pa i njih draftovati...
Clutch je napisao/la:Stalno cilja na skokove, prepostavljam da mu je Love prvi pick
Prvi pick ce mi biti James kao i svakome normalnom, tu nema puno razmisljanja, a jos ce i Love imati manje skokova nego ranije, jer je tu Andy, a vala i Tristan. Trut Pekovic ipak nije imao sanse protiv Lovea u skokuClutch je napisao/la:Stalno cilja na skokove, prepostavljam da mu je Love prvi pick
adriano_leite je napisao/la:Prvi pick ce mi biti James kao i svakome normalnom, tu nema puno razmisljanja, a jos ce i Love imati manje skokova nego ranije, jer je tu Andy, a vala i Tristan. Trut Pekovic ipak nije imao sanse protiv Lovea u skokuClutch je napisao/la:Stalno cilja na skokove, prepostavljam da mu je Love prvi pick.
@Rule, odakle tebi da navijam za Denver?
Eto sad sam jos gore nego da sam navijac DenveraRule_hz je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Prvi pick ce mi biti James kao i svakome normalnom, tu nema puno razmisljanja, a jos ce i Love imati manje skokova nego ranije, jer je tu Andy, a vala i Tristan. Trut Pekovic ipak nije imao sanse protiv Lovea u skokuClutch je napisao/la:Stalno cilja na skokove, prepostavljam da mu je Love prvi pick.
@Rule, odakle tebi da navijam za Denver?
HAHAHAH ma mislio sam da raja prica za jihhama ovoga ti si neprkosveni james
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.