Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Da li ste pozivanje Mensura Mujze u Reprezentaciju BIH?

[1.] Da,treba nam svaki kvalitetan igrac.
80
64%
[2.] Ne,netreba nam igrac koji je nastupao za tudje selekcije.
45
36%

Ukupno glasova: 125

Mukiol
Kontakt:

Re: Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Post Postao/la Mukiol » 16 mar 2010, 20:23

DA! Normala da treba... :!: :!: :!:
mB!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 mar 2010, 20:28

NE! Odpad hrvata nam netreba

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 mar 2010, 21:02

harishp je napisao/la:I to pola Hrvata ili katolika je iz Bosne i Hercegovine ili rodom ili porijeklom. :roll:
I ? I Spahić je rođen u Hrvatskoj, pa?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 21:25

Mrgood je napisao/la:
harishp je napisao/la:I to pola Hrvata ili katolika je iz Bosne i Hercegovine ili rodom ili porijeklom. :roll:
E jedino se tu zaebali. :lol: :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 mar 2010, 21:31

harishp je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:
E jedino se tu zaebali. :lol: :mrgreen: :lol:
A za koga bi trebali igrati Jahić, Bajramović i Misimović? Pošto nisu rođeni u Bosni i Hercegovini ?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2010, 21:42

Mrgood je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Ne, nisu izvanzemaljci, samo je naš zadnji red 0, i realno oni imaju 3 puta bolji.

cudno jer kako to da su primili 13 golova u kvalifikacijama, isto ko i mi?
i to je njihova grupa bila malo laksa

Ni to nije mjerilo ali ok.
Ako si realan reći ćeš imaju bolji zadnji red, a ako ćeš gledat patriotski i pritom svakog Bosanca i Hercegovca koji igra u turskoj ili ruskoj ligi dizati u nebesa a svakog Hrvata u Engleskoj, Francuskoj itd. nazivat panjevima i osporavat kvalitetu...
nego sta je mjerilo? odbrana im 3 puta bolja od nase (tvoje rijeci) a primaju isto golova, nesto tu ne stima...
priznaj da si "malo" pretjerao ;)
uostalom, da se vrate Salihamidzic i Papac, pitao bih ja tebe cija je odbrana jaca.... :mrgreen:
mislim da nije nasa odbrana ni sada toliko losa da bi nas neki rezervista Freibura pojacao.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 mar 2010, 21:45

calcio je napisao/la:
Ni to nije mjerilo ali ok.
Ako si realan reći ćeš imaju bolji zadnji red, a ako ćeš gledat patriotski i pritom svakog Bosanca i Hercegovca koji igra u turskoj ili ruskoj ligi dizati u nebesa a svakog Hrvata u Engleskoj, Francuskoj itd. nazivat panjevima i osporavat kvalitetu...
nego sta je mjerilo? odbrana im 3 puta bolja od nase (tvoje rijeci) a primaju isto golova, nesto tu ne stima...
priznaj da si "malo" pretjerao ;)
uostalom, da se vrate Salihamidzic i Papac, pitao bih ja tebe cija je odbrana jaca.... :mrgreen:
mislim da nije nasa odbrana ni sada toliko losa da bi nas neki rezervista Freibura pojacao.[/quote]

Možda ne 3 puta, ali zasigurno naša nije bolja. Ako išta kod nas nevalja to je zadnji red. Tu smo skroooz tanki i nikad me nećeš uvjeriti da imamo bolju ili istu obranu kao Hrvatska. To je isto kao da netko iz Hrvatske kaže da je Mladen Petrić bolji od Džeke.
Treba biti realan!

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 mar 2010, 22:03

Apsurdno je porediti Petrica sa Dzekom,ili Olica sa Dzekom,Edin Dzeko je svjetska klasa,i on se smije porediti samo sa igracinama tipa Rooney,Messi,Ibrahimovic,Torres,Beckham,Drogba....Nije da dzaba vrijedi 40-50 miliona eura ;) ...Mozete nam ga pusiti ali mi imamo najbolju repku !! Vidjet cete to na Kvalifikacijama za EP i na EP 2012 8-)
EDIT:Sutra nam je Dzeki 24. rodzendan... Pozelimo mu svi srecu i da jos dozivi mnogo mnogo istih :)

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 mar 2010, 22:22

Joj na kojem ti nivou raspravljaš ili kako se ovo može nazvati.
Treba zabraniti djeci da se registriraju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 22:38

@Mrgood mani se realnosti.Ako ti Mujdza treba zovi ga sebi.
Meni je otpadi koje vec imamo u repci par njih preko glave.A pogotovo onih koji se do kraja dumaju za koga da zaigraju.Rekao je svoju zelju i bog te veselio.Ne treba u repci oni koji ce igrati preko one stvari i tacka.
Hrvatska sto je imala imala je nije to vise ni sjena repke sto je bila.Jedino ih moze lagana grupa spasiti.
Uostalom sta me briga za njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 mar 2010, 22:45

Sve zavisi od trenutne forme, Hrvatska je sa istom ekipom prije 2 god. bila u četvrtfinalu EP i realno bila medju 4 europske reprezentacije a sada je pala, a Srbija baš kontra, s istom reprezentacijom kao sada.
Sve zavisi od forme... tko ti može garantirati da se uloge opet neće izmjeniti ?
No, dosta rasprave.
Mujdža je nama potreban, sigurno. A drugo je pitanje želi li on igrati za BiH i želi li njega Sušić u momčadi.
Ako može ona bandera Pandža onda može i Mujdža!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 22:51

Mrgood je napisao/la:Sve zavisi od trenutne forme, Hrvatska je sa istom ekipom prije 2 god. bila u četvrtfinalu EP i realno bila medju 4 europske reprezentacije a sada je pala, a Srbija baš kontra, s istom reprezentacijom kao sada.
Sve zavisi od forme... tko ti može garantirati da se uloge opet neće izmjeniti ?
No, dosta rasprave.
Mujdža je nama potreban, sigurno. A drugo je pitanje želi li on igrati za BiH i želi li njega Sušić u momčadi.
Ako može ona bandera Pandža onda može i Mujdža!
Ne moze iz jednog jedinog razloga.Nece.A i nema mjesta i zdravo ni ovako ni onako.
A i bandera Pandza je gospodin na osnovu Corlukice i ostalih koji nisu ni sigurni odakle su.
A kvalitet je pokazao protiv Belgije i najboljeg igraca evertona.
Dok je i Corluka dokazao kako biti bivol odigrati lose i jos dobiti crveni i ostaviti svoje drugove na cjedilu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 mar 2010, 22:58

Anketa je nelogična...Da hoću da prtisnem prvu opciju-ne mogu...Sama sebe pobija...Mensur Mujdža,pa zatim kvalitetan igrač :mrgreen: ...Da pritisnem drugu,opet sam pogriješio...Jer razlog nije u tome što je nastupao za druge selekcije...
Bolje da ste ovako stavili:
1.Da-trebaju nam igrači što su igrali za druge selekcije...
2.Ne-ne trebaju nam nekvalitetni igrači...

To mi je logičnije...I tu bih pritisnuo 2...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 08:02

Ok, neka igraju Cocalići i ekipa iz nekih vukoje**na

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2010, 10:30

Mrgood je napisao/la:Ok, neka igraju Cocalići i ekipa iz nekih vukoje**na

Cocalic je zasluzio poziv dok Mujdza sigurno nije i Cocalic je kvalitetniji Od Mujdze,svojom borbenoscu i posvecenosti klubu i ekipi u kojoj igra podsjeca na Spahica,takav na igrac treba a ne ovakvi kao Mujdza koji nemaju trunku morala..

Coca je vise zasluzio da igra!!!

Sto se mene tice neka Mujdza igra i za Tanzaniju neinteresuje me,da nam se opet ponavljaju Hrgovici,Radeljici i slicni neka hvala,neka ide put Zagreba njima je potrebniji!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 11:14

Stvar je u tome što nema šanse da zaigra za Hrvatsku jer je konkurencija velika, a u nama bi dobro došao možda se odluči ipak zaigrati.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2010, 11:24

Mrgood je napisao/la:Stvar je u tome što nema šanse da zaigra za Hrvatsku jer je konkurencija velika, a u nama bi dobro došao možda se odluči ipak zaigrati.
Sta ce biti onda sa:Cocalicem,Muharemovic,Berberovicem,i jos mnogo njih ???

Ja nevidim da on ima mjesto u Repki.

Ako se nevaram Mujdza je bio na spisku Bilica? i nije se bunio nimalo...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 11:52

Nije bio na spisku nikada, a to što je izrazio želju da igra za Hrvatsku možda je izvedeno iz konteksta.
Čuj Muharemović, čovjek igra u Lokerenu :roll: a Mujdža igra u Freiburgu i to podosta s obzirom da im najbolji igrač igra na njegovoj poziciji!
Čuj Berberović igra za Denizlispor koji je predzadnji u Turskoj ligi a bogami ima i najgoru gol razliku u ligi.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2010, 12:12

Mrgood je napisao/la:Nije bio na spisku nikada, a to što je izrazio želju da igra za Hrvatsku možda je izvedeno iz konteksta.
Čuj Muharemović, čovjek igra u Lokerenu :roll: a Mujdža igra u Freiburgu i to podosta s obzirom da im najbolji igrač igra na njegovoj poziciji!
Čuj Berberović igra za Denizlispor koji je predzadnji u Turskoj ligi a bogami ima i najgoru gol razliku u ligi.
jutarnji list

Bilić zove Jelavića, Sharbinija, Mujdžu i Vrdoljaka!!

Kad je Muzurovic trenirao BIH Mujdza je bio u opticaju za nasu repku ali mu nisu zavrsili papire tada i on se expresno okrenuo Hrvatskoj!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 12:41

Pusti ti novine, nikad nije bio pozvan niti je igrao ikad, znači da može igrati za nas i da ga treba zvati jer smo tu tanki..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.