RK Čelik
Re: RK Čelik
utakmica prava prvenstvena sudjenje ne bi komentarisao al mislim da nisu nikome navlacili .Utakmicu drzao pod kontrolom golman Celika Jasmin (oni ti p... Jasmine) i zasluzeno proglasen igracem utakmice , Neka se stidi onaj konj od trenera čito jer je tom istom golmanu koji ga je ostavio na klupi Celika izrekao niz uvreda prije dva tri kola i rekao mu da ga j..e onaj ko ga dovede u Celik kao i Kadicu kome je rekao da se goni smece iz kluba , oni ga jos drze u igri al ako ovako nastavi mogao bi on u aut jer je j...o sve klubove gdje je radio svojim primitivnim seljackim ponasanjem kao i sinoc kada je napao Korkarica a nije ni svjestan da bi ga ovaj zgnjecio kao masina za meso
Bogami se prica po gradu da je grmilo sinoc iz svlacionice celika
I šta kažeš, nikad gori? Vidi se da rukomet i domaću ligu pratiš ko ja vaterpolo u Singapurufirefirefirely je napisao/la:Zato je trener **** -.- koji moron boze dragi, ima kompletniju ekipu nego prosle sezone, na svakoj poziciji po 2 jednako dobra igraca (osim na desnom boku) al se gubi ko abdest, i ko da uopste ne gleda sta se desava na terenu.. Poluvrijeme Celik- Konjuh 15-15..
P.S. Golman nikad gori nije branio u Celiku, Starcevic je za njega Sabanovic

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kroz par kola, a možda i prije, novi trener Čelika je Adnan Bašić!robi je napisao/la:Bogami se prica po gradu da je grmilo sinoc iz svlacionice celika
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- firefirefirely
- Kontakt:
Posipam se pepelom poslije zadnja dva kola, i u Vogosci je bio najbolji !!!krivajaš je napisao/la:I šta kažeš, nikad gori? Vidi se da rukomet i domaću ligu pratiš ko ja vaterpolo u Singapurufirefirefirely je napisao/la:Zato je trener **** -.- koji moron boze dragi, ima kompletniju ekipu nego prosle sezone, na svakoj poziciji po 2 jednako dobra igraca (osim na desnom boku) al se gubi ko abdest, i ko da uopste ne gleda sta se desava na terenu.. Poluvrijeme Celik- Konjuh 15-15..
P.S. Golman nikad gori nije branio u Celiku, Starcevic je za njega Sabanovic
Ocito nije njegov dan bio protiv Konjuha.
A ne pratim domacu ligu, pratim Celik

Na utakmici Celik-Bosna prisutni, izmedju ostalih, bili i rukometasi Sloboda Solane (ne znam da li svi ili dio ekipe) koji su zajedno sa ostatkom domace publike poprilicno zdusno bodrili rukometase Celika. 

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Lino Cervar-Cito-Konj hahahaha..
Mislim da tu savcicu niko nista nesmije, ponasa se na tekmi kao da mu je ovo privatni klub.... psuje svima od begagica kadica hadzihasica ivanceva itd, bas je vidi se autoritet bio on konj ili ne
Pa zbog toga i jest konj,i pravi od Celika seljacki klub i svaku utakmicu nekog tjera i okrece se prema tribinama i psuje igracima seljacki pravo,bas mu to i netreba...al vidjet cemo dokle ce to trpiti igraci i uprava polako..
je li tacna informacija da od sinoc clanovi kluba nisu Kadic i Ivancev , kako se prica idu u Iran , ako zaista idu zelim im sve najbolje i sretan put
Nazalost jesu otisli sto se odma i osjetilo u igri Celika.Zelim im sve najbolje u novoj sredini i nadam se da ce sadasnja ekipa uspjeti da ostane u vrhu.Stim sto se pod hitno mora otjerati super mario sa Sokoca hahaha jer je zlo u klubu kako cujem samo se svadja sa igracima...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kadic bi trebalo da se vrati u Celik. Navodno cak bi mogao zaigrati i sutra protiv Brckog.
Postovanje treba zaraditi.
Jest se Kadija vratio i vratio nadu da se prikljucimo u borbi za prvo mjesto.A cujem da je strucnjak Super Mario bio protiv povratka Kadije..?Idi ba Super Mario sve ti je oprosteno...
Dobri igrači ni probu nisu prosli!kad_kako je napisao/la:Trebalo bi da se i Ivancev vratio.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nisi upoznat sa situacijom ocigledno. Vazno je samo nesto lupat.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Jel Pane jos uvijek direktor,a koja je funkcija Necka sad???
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
PAne je jos direktor, a za Necka ne znam, samo vidim da se jos tu vrti.
Pobjedismo Izvidjac: 33:27. Odlicna igra oba poluvremena. Nadam se da je Duvnjak u dure, i nadam se da nije koljeno nastradalo. Ruzan doskok nakon sto ga je povukao neko.
Pobjedismo Izvidjac: 33:27. Odlicna igra oba poluvremena. Nadam se da je Duvnjak u dure, i nadam se da nije koljeno nastradalo. Ruzan doskok nakon sto ga je povukao neko.
- firefirefirely
- Kontakt:
OStao je Ivancevsalihaga je napisao/la:Dobri igrači ni probu nisu prosli!kad_kako je napisao/la:Trebalo bi da se i Ivancev vratio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.