FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 okt 2014, 21:16

VIDEO: Pogledajte golove sa današnje utakmice

http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... ice/12296/" onclick="window.open(this.href);return false;

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 26 okt 2014, 21:41

Ovi su danas bili zreli da izjednacimo gol razliku sa Zrinjskim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 okt 2014, 21:46

bitna stvar samo ako ih tamo pobijedimo tačno 0-2, u svim drugim omjerima nebitno.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 okt 2014, 22:18

Potencirali smo svi vaznost ove danasnje utakmice. Iz vise razloga,da ih ne ponavljam. Vrlo smo zadovoljni,s pravom.Pobjeda je izvojevana jednom zrelom igrom,bez puno rizika,trosenja...sto se kaze,rutinski.
Medjutim,nemojmo pretjerivati sa hvalospjevima,nema realne osnove za tako sto.
Igrali smo protiv vrlo slabe ekipe,koja je posljednja na tabeli i vjerovatno i najlosija u ligi. Cinjenica je da u nasoj igri ima odredjenih pomaka,skoro u svim segmentima,ali nije ovo ni blizu igra koju ovaj tim moze igrati i koju zelimo gledati.
Mene posebno raduju dvije stvari:prvo,bitno se prosirio krug igraca koji ravnopravno konkurisu za igru.Sad je to,bez ove grupe juniora,osamnaest igraca i dva golmana. I nema vise straha od izostanka bilo koga.Drugo,mladi igraci sve vise postaju glavni akteri,ne samo sudionici.Dosta je o njima danas napisano,da ne ponavljam. Ovo je iznimno vazno jer vec na zimu vrlo vjerovatno odlaze neki igraci.
Eh sad,derbi. Ne trebamo stvarati nikakav pritisak.Ono sto sam siguran jeste to da ce igraci koji dobiju sansu dati sve od sebe.Za sta ce to biti dovoljno,zavisi od milion faktora. Jedan od vaznih faktora je upravo taj psiholoski pritisak. Nasi sportski protivnici su taj pritisak svojima vec stvorili.Oni misle da tu utakmicu moraju dobiti,da su za tri klase bolji...Do nedjelje ce kod njih frcati na sve strane.Dovesti ce situaciju do tog nivoa da je dovoljno samo da izadju na teren i to je ubjedljiva pobjeda. Sve to ce voditi vodu na nas mlin. Vjerujem da ce svi u nasem klubu kvalitetno uraditi svoj dio posla,kad je priprema te utakice u pitanju. I mi navijaci trebamo biti pametni,smireni,realni,odani klubu. U ovoj utakmici samo mozemo profitirati,ito puno...

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 26 okt 2014, 22:30

Šta je s onim Bašom ??? Izgubio se u zadnje vrijeme nigdje ga.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 26 okt 2014, 22:31

Faruk TM´87 je napisao/la:Šta je s onim Bašom ??? Izgubio se u zadnje vrijeme nigdje ga.
Sad je kuci, dobio dijete :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 26 okt 2014, 22:33

anonimni je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:Šta je s onim Bašom ??? Izgubio se u zadnje vrijeme nigdje ga.
Sad je kuci, dobio dijete :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
što ga nema u kombinacijama ???

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 okt 2014, 22:46

[youtube][/youtube]

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 okt 2014, 23:45

Svaka čast momcima na pobjedi. Danas je bilo uživanje gledati našu djecu i stvarno mi je srce bilo ko Trebević. Ne bih izdvajao nikog jer danas su svi odigrali odlično. Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija, ali eto u nekim situacijama treba imati malo i iskustva što naravno ovi mladi momci nemaju, ali zato i treba ovakvih utakmica jer sa svakom novom utakmicom oni nešto nauče.
Mene lično najviše raduje puno bolji pristup u defanzivi (a to je počelo još protiv Veleža) jer mene je to lično najviše nerviralo i po meni je to bio najveći naš nedostatak, a koji se mogao i može otkloniti. Ima još vremena do derbija da pričamo, analiziramo itd. Najvažnije da su se uzela danas tri boda. Ovakvim pristupom ne bi treablo biti problema ni sa Čelikom, a nadam se da čak i Travnik može pasti. Tih 6 bodova bi bilo odlično, a ako se šta čvakne u derbiju to je bonus na odličnu polusezonu koju je malo ko mogao očekivati obzirom na situaciju kakva je kod nas. Još jednom bravo momci - tako se igra za voljeni klub i nema tih para koje to mogu kupiti.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2014, 23:46

Svaka cast institucijo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 okt 2014, 00:03

i ide 6 najduzih dana u godini...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 okt 2014, 08:46

Nasa djeca su me demantovala i svaka cast :clap: :clap: i samo da se izvinem svi forumasima na moje postove
ono sto bi jos volio da Kjosevksi zamjeni Antolovica i sve je super .
Onaj Brkati majstor od kada je ponovo na klupi mi je sumnjiv :salut: :salut:
Realno pitari su favoriti u ovom derbiju i ne vidim nacina kako bi mogli do pobjede ali nema veze i ovo je iznad svih ocekivanja

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 okt 2014, 08:50

Minjore je napisao/la:i ide 6 najduzih dana u godini...
Imaju pripreme za derbi brzo ce proci :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 okt 2014, 09:07

CARSON je napisao/la:Nasa djeca su me demantovala i svaka cast :clap: :clap: i samo da se izvinem svi forumasima na moje postove
Realno pitari su favoriti u ovom derbiju i ne vidim nacina kako bi mogli do pobjede ali nema veze i ovo je iznad svih ocekivanja
Ma svima su nama glave pune sumnje, meni prvom.. Lično sam uvijek bio za forsiranje omladinskog pogona prije nekih polovnjaka koji su dovodjeni tipa Beksa i sl. Krivo mi je samo što našu školu nismo vise gurali već od 2010. godine već smo ozbiljnije počeli raditi na tome tek kada su nas finansije natjerale.. Sada bi bili kud i kamo stabilniji..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 okt 2014, 09:10

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 27 okt 2014, 09:12

Moram pohvaliti Memiju, pravi igrač.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 okt 2014, 09:15

champions1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Nasa djeca su me demantovala i svaka cast :clap: :clap: i samo da se izvinem svi forumasima na moje postove
Ma svima su nama glave pune sumnje, meni prvom.. Lično sam uvijek bio za forsiranje omladinskog pogona prije nekih polovnjaka koji su dovodjeni tipa Beksa i sl. Krivo mi je samo što našu školu nismo vise gurali već od 2010. godine već smo ozbiljnije počeli raditi na tome tek kada su nas finansije natjerale.. Sada bi bili kud i kamo stabilniji..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobro, konkretno on kad je doveden imao je 22 godine i završio sezonu kao jedan od boljih igrača lige u veležu. lako je biti naknadno pametan ali tada su svi mislili da je jedan od najvećih potencijala u ligi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 09:16

Uz pristup kao na zadnje dvije utakmice, nema razloga da se pribojavamo galaktikosa, samo hrabro. Njima gori pod nogama, pobjeda im je pod moranje jer će Široki i Zrinjski sigurno pobijediti, tako da Adžem ponovo mora biti malo mudar i namazan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 27 okt 2014, 09:46

Spustite loptu na zemlju, ipak smo igrali sa najgorom ekipom lige! Svaka čast djeci, odigrali su odlično ... konačno su ličili na tim, ali opet kažem, igrali smo sa Mladost VO, koja nije nikakvo mjerilo. Svaka čast Zeljkoviću, šteta što ga se žele riješiti, bar je tako neko pisao na forumu, on nam je najbolji odbrambeni igrač! Mogao bi nam mnogo pomoći a i mogli bi sa njim dosta uštediti finansijski (u rotaciji) obzirom da može igrati sve pozicije u odbrani, ali politika kluba je takva kava jeste. Štoperski par je napokon pokazao malo sigurnosti, ali opet kažem, to je ipak bila Mladost VO, zadnja ekipa na tabeli!

Evo im u nedjelju prilike da pokažu i dokažu da ovo nije slučajno u suprotnom bi se vratili na očekivanja sa početka sezone, a ona su da nam je 4-5 mjesto realanost. Ne moraju pobjediti, dovoljno bi bilo da odigraju neriješeno, uz borbenost kao protiv Širokog i da izgledaju kao kolektiv (osim Bučana :oops: ) kao na ovoj utakmici.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 okt 2014, 09:51

znaćemo gdje smo za koji dan

meni je iskreno više muka od smrdljivih alibi derbija sa 0:0 ili 1:1.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.