Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mladost je kao GOŠK.Dvije sezone i down!A jeli bio nepostojeći penal penal za Mladost ili za Sarajevo?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma kakav penal, ipak ga je trebao za penal skinuti golog a ne poderati mu šor
c
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nemojte molim vas, to da li je bio penal ili ne, jeste bio je sudija je svirao, mi smo tu kiksali i gotova priča. Jel pred derbi treba svaka tema da trpi. Idite tamo na općenito o derbiju pa s*****.
vidio si ko je poceo ?hilmo je napisao/la:Nemojte molim vas, to da li je bio penal ili ne, jeste bio je sudija je svirao, mi smo tu kiksali i gotova priča. Jel pred derbi treba svaka tema da trpi. Idite tamo na općenito o derbiju pa s*****.
covjek zvani informacija
A vi jbt ko ribe, teško vas u vodu natjerati!
isti onaakav penal da je vama svirao plakali bi ovdje i psovali Proliću sve
i da, jos jednom ono ne da nije bio penal, nego je ono smijesno
Samod a jos jednom kazem da si u pravu, ustraj na istiniBenko je napisao/la:isti onaakav penal da je vama svirao plakali bi ovdje i psovali Proliću sve![]()
- champions1921
Od danas nista vise nece biti istoterabajt je napisao/la:Samod a jos jednom kazem da si u pravu, ustraj na istiniBenko je napisao/la:isti onaakav penal da je vama svirao plakali bi ovdje i psovali Proliću sve![]()
BUDI ŽELJO !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ramu insajdera za predsjednika !!!!
nista se ne sikirajte, stizu bolji dani, stize bananamen, stizu njemci, stizu austrijanci, mercedes arena, koldžo, kinezi i japanci, investitori, BIZNIS FORUM, kurs engleskog!JoseMourinho je napisao/la:Ramu insajdera za predsjednika !!!!
Na spavanje, zakasnit ces na prvi cas.Benko je napisao/la:nista se ne sikirajte, stizu bolji dani, stize bananamen, stizu njemci, stizu austrijanci, mercedes arena, koldžo, kinezi i japanci, investitori, BIZNIS FORUM, kurs engleskog!JoseMourinho je napisao/la:Ramu insajdera za predsjednika !!!!
- undefined007
- Kontakt:
Ali kad dođu biće kuknjave.bagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
bolje čekati papire za benku nego vareu da smršabagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.
Pa varea igra u prvom sastavu mjesecimaBenko je napisao/la:bolje čekati papire za benku nego vareu da smršabagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.
Dobar je ramo priča o gradskoj raji a idol mu Ibraković
Da ti nisu ispali papiri dok si bio u Banovićima?
DRUG NEBI TI PUNCA
šiljak, ajfel, sve FGRbagrcavi je napisao/la:Dobar je ramo priča o gradskoj raji a idol mu IbrakovićDa ti nisu ispali papiri dok si bio u Banovićima?
Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine 
DRUG NEBI TI PUNCA
pa taj ibrakovic zna vise jezika nego vas uprava u kompletubagrcavi je napisao/la:Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine
ne mi se ne furamo na to, zao mi je ali nasi navijaci dolaze iz svih krajeva BIH i svi oni jednako vole ovaj klub kao i mi koji smo iz sarajeva... sta fali rumenom licu? jel to nesto lose?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.