Na spavanje, zakasnit ces na prvi cas.Benko je napisao/la:nista se ne sikirajte, stizu bolji dani, stize bananamen, stizu njemci, stizu austrijanci, mercedes arena, koldžo, kinezi i japanci, investitori, BIZNIS FORUM, kurs engleskog!JoseMourinho je napisao/la:Ramu insajdera za predsjednika !!!!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
- undefined007
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ali kad dođu biće kuknjave.bagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
bolje čekati papire za benku nego vareu da smršabagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.

Pa varea igra u prvom sastavu mjesecimaBenko je napisao/la:bolje čekati papire za benku nego vareu da smršabagrcavi je napisao/la:Stižu Benku papiri iz Banovića.

Dobar je ramo priča o gradskoj raji a idol mu Ibraković
Da ti nisu ispali papiri dok si bio u Banovićima?

DRUG NEBI TI PUNCA
šiljak, ajfel, sve FGRbagrcavi je napisao/la:Dobar je ramo priča o gradskoj raji a idol mu IbrakovićDa ti nisu ispali papiri dok si bio u Banovićima?

Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine 

DRUG NEBI TI PUNCA
pa taj ibrakovic zna vise jezika nego vas uprava u kompletubagrcavi je napisao/la:Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine

ne mi se ne furamo na to, zao mi je ali nasi navijaci dolaze iz svih krajeva BIH i svi oni jednako vole ovaj klub kao i mi koji smo iz sarajeva... sta fali rumenom licu? jel to nesto lose?
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
E svaka mu čast na tim jezicima, malo malo pa neki igrač po godine čeka papire.
Pa ti poče da generalizuješ navijače i da govoriš da su svi ovakvi ili onakvi. I na kraju šta fali 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ima tema Zeljeznicar vs Sarajevo pa se tamo prepirite. Bravo za Ivana Crnova, kakva golcina 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
gol Crnova nije gol kola ?

ja generalizovao? koga?bagrcavi je napisao/la:E svaka mu čast na tim jezicima, malo malo pa neki igrač po godine čeka papire.![]()
Pa ti poče da generalizuješ navijače i da govoriš da su svi ovakvi ili onakvi. I na kraju šta fali

to sto sam nabrojao ove tvoje je samo odgovor na tvoju provokaciju i na laznu konstataciju da se mi furamo nesto na FGR i te fazone

usput, da, čekamo papire i nista nije do nas... ali imamo sasvim dovoljan broj igraca u napadu da mozemo i do marta čekati Benku... To je onaj sto je bio najbolji strijelac HNL i sto je ubio štutgart .. e taj

Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
onda nisam dobro vidioMaestro^^ je napisao/la:Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()

Gol Memije je potez kola.johnnyyK je napisao/la:onda nisam dobro vidioMaestro^^ je napisao/la:Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()
. Ja koliko sam razumio da je prvi gol Želje

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pises da bi nesto kontrirao i trolovao,i tako citav dan.Benko je napisao/la:pa taj ibrakovic zna vise jezika nego vas uprava u kompletubagrcavi je napisao/la:Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine![]()
ne mi se ne furamo na to, zao mi je ali nasi navijaci dolaze iz svih krajeva BIH i svi oni jednako vole ovaj klub kao i mi koji smo iz sarajeva... sta fali rumenom licu? jel to nesto lose?
Btw.malo se raspitaj koliko jezika zna Amar prije svega a i Gredic,nameces taktiku "napad je najbolja odbrana"
SLOBODA NAVIJAČIMA
Vi umjesto o fudbalu poceli o etnickoj strukturi grada Sarajeva...
1946
Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- invincible1921
- Kontakt:
uz duzno postovanje crnovu za kojeg mislim da je najbolji igrac ove lige, zasto bi pape dolazio da gleda nekoga ko bi hladno odje.bo prvih 11 bodne za klupu hrvatske ?crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ristagrad, sarajevo19461987 i 12 gostiju.