pa et nije loše, da je neki dobar tricaš umjesto ovog johnsona bilo bi još bolje
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Predobar timIlCapitano je napisao/la:Zaboravio sam skroz da je Young povrijeđen? Dokad ga nema?
I ko je onaj što mi je uzeo Sullya?
Nije loše, što jest jest. Odmah u prvom kolu se sastajemo, biće žestok okršajadriano_leite je napisao/la:Da li su mi dusebriznici zadovoljni?![]()
Horde Zla Cleveland's Players roster:
Kyrie Irving Cle - PG,SG
Klay Thompson GS - SG,SF
Wesley Matthews Por - SG,SF
Thaddeus Young Min - SF,PF
DeAndre Jordan LAC - C
Kevin Martin Min - SG,SF
Taj Gibson Chi - PF,C
Dion Waiters Cle - SG
Dante Exum Uta - PG
Tristan Thompson Cle - PF,C
Lou Williams Tor - PG,SG
Slažem se.Clutch je napisao/la:Predobar timIlCapitano je napisao/la:Zaboravio sam skroz da je Young povrijeđen? Dokad ga nema?
I ko je onaj što mi je uzeo Sullya?
Ne bih uzeo ni tu dvojicu iz prve petorke a kamoli iz zamjene..JHam je napisao/la:@scofield mozes dobiti jednog od trojice iz izmjena za farida...
Kad se ovo kompletira? Još mi stoji Young u ekipi.IlCapitano je napisao/la:Izbacio sam Younga, uzeo Hawesa.

Vidi se da si navijač Lakersa. I ja sam tako nekad redao Lakere, ali to nije pametno.Forster je napisao/la:Panthersi početnički sa dosta nesigurnosti![]()
Prepoznati nedostatci, koje ćemo malo teže nadoknadit![]()

Imam ja Dunleavya ako ti paše?Rule_hz je napisao/la:ima li ko dobrog tricasa
Imam ja Olynyka i McBoba ako ti paše?Rule_hz je napisao/la:ima li ko dobrog tricasa
Forster je napisao/la:Hill, Randle i Draymond Green na TL.
Trazi se centar ili neki solidan niski scorer
Josh Smith ili Tyreke Evans za Randla?Forster je napisao/la:Hill, Randle i Draymond Green na TL.
Trazi se centar ili neki solidan niski scorer
Frtalj pečenih kestena.Tracy3McGrady je napisao/la:Ssta nudite za Varejaaaaaa
Gojko Cimirot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.