Hvala.i nadam se da cemo se sretni vratiti.Svi putevi vode u Mostar.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.denza_hordas je napisao/la:ko ide od brace sretan vam put i da se sretni vratite
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema je FK Sarajevo a ne navijacka scena!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bice gusto,bice 0-2
normala postujemo Velez ali bodovi su nam prijeko potrebni.

.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Bice gusto bice 0-2
jedva cekam sutra aaaaa 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
to je vec danashammers je napisao/la:Bice gusto bice 0-2jedva cekam sutra aaaaa

pjevajte i za mene
skola a i starci ne daju :S:S:S... aleeeeeeeeee sarajvo leale sarajvo leale lealeale sarajvo sarajvo sarajvoooooooo oooooooooo ooooooooo ooooooooo oooooooooo oooooooooo oooooooooo oooooooooooooooo....na na na na na na na
SRETNO!

Ako si pravi navijac ni skola ni starci te ne mogu zaustaviti.Keno_95 je napisao/la:pjevajte i za mene![]()
![]()
skola a i starci ne daju :S:S:S... aleeeeeeeeee sarajvo leale sarajvo leale lealeale sarajvo sarajvo sarajvoooooooo oooooooooo ooooooooo ooooooooo oooooooooo oooooooooo oooooooooo oooooooooooooooo....na na na na na na na
SRETNO!

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- moustapha
- Kontakt:
Samo koverta plava.moustapha je napisao/la:Bjezi Keno iz skole, to ti nece trebati u zivotu.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
sretno momcima na terenu, a i na tribinama....da se vratimo sa punim plijenom aBd 

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
momci sretno danas 

AUU HOĆE LI TO SNIJEG PAST, PA VI GOVORTITE SRETNOsamir_tm87 je napisao/la:momci sretno danas

Biće gusto biće 0-2, biće 0-2, biće biće 0-2 Za bordo bjele, za bordo bjele samo za našu ljubav najveću, o Sarajevo zauvijek samo tebi pjevaću. HORDEEEEEEEEEEEEEEEE ZLAAAAAAAAAAAA
komsije u kolko igrate

15:00mahe-tm87 je napisao/la:komsije u kolko igrate![]()
![]()

- denza_hordas
- Kontakt:
prica se da cemo dobit nije zajebancija
sretno braci koja su u mostaru sprijecilo me to sto sam bez marke u dzepu
...I pred bogom ja sam spreman ljubav da ti dam!!!!!!

...I pred bogom ja sam spreman ljubav da ti dam!!!!!!
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Vidovita dzemila mi rekla da pobjedjujemo 2:0...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
- Kontakt:
pravo da ti kažem nevjerujem u vidovitu Džemilu ali volio bih da ovaj put potrefi. Obzirom da je danas radni dan a radno vrijeme mi je do 17 časova nemogu u Mostar i iskreno mi je žao( neradim u državnoj ustanovi da mogu pobjeći) Volio bih da pobjedimo ali sam oprezan i nije me uvjerila igra protiv Modriče i Slobode da smo u formi kao na kraju polusezone. Nebi bilo dobro da nam odmaknu Željo i Široki jer nam dolaze na Koševo tako da treba držati priključak do ključnih utakmica.
Vidi ga što reklamira sportsport.ba na forumu sportsport.ba

Al' mora se priznat' da je dobar taj sistem tabela što ste uveli.
On Topic: Pobjeda je realna, čak su se i kladionice ukakile, pogledajte omjer kvota. Prošlo je vrijeme kada su se kod kuće unaprijed upisivali bodovi, a nadam se da ni današnji dan neće biti izuzetak, osim meča u Prijedoru.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
vjeruj ti meni... poBjedjujemo 10000000000%meme pitar je napisao/la:pravo da ti kažem nevjerujem u vidovitu Džemilu ali volio bih da ovaj put potrefi. Obzirom da je danas radni dan a radno vrijeme mi je do 17 časova nemogu u Mostar i iskreno mi je žao( neradim u državnoj ustanovi da mogu pobjeći) Volio bih da pobjedimo ali sam oprezan i nije me uvjerila igra protiv Modriče i Slobode da smo u formi kao na kraju polusezone. Nebi bilo dobro da nam odmaknu Željo i Široki jer nam dolaze na Koševo tako da treba držati priključak do ključnih utakmica.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.