FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mladost pobijedila borca i uzela bod velezu na strani. Kod kuce uzela bod slaviji i sarajevu. Ko necijeni pobijede nad malim ekipama bude kaznjen. Sreca pa Adzem i ekipa nesljivi levatske kriticare ni pet posto.
Čisto sumnjam da ova ekipa može odigrati 0:0.jestamaji je napisao/la:meni je iskreno više muka od smrdljivih alibi derbija sa 0:0 ili 1:1.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Poslije ovog derbija ćeš se poželiti takvihjestamaji je napisao/la:znaćemo gdje smo za koji dan
meni je iskreno više muka od smrdljivih alibi derbija sa 0:0 ili 1:1.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
? је - $ се $ $ $ $ & " $... % ? 0-0 ? 1-1... у " " се " свега ¥ ? а $ се & ? $ се " ", сарајево је $ ", ? се, ? су " ", / је - " $ & $ " $ " $ за $ & $ ? $ - " у овој " " "... $ је ' " " 20 " " " ", $ - ? "... " не & $, $ се ', ? ? " ? " %, са не " $ 2 ?... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ljudi zna li neko šta je sa Arom?Dokle je sa povredom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drago mi je da nas svi otpisuju na derbiju i daju ulogu favorita sarajevu..na nijma je veci pritisak...ja u nasu ekipu vjerujem i optimistican sam sto se tice derbija
ovi momci su nas ove sezone mnogo puta iznenadili sto ne bi i na derbiju aBd 
nek' oni samo misle da su već dobili. to je divna stvar.
Ono sto nas navijace Zelje krasi da smo uvijek realni tako da nemas potrebe govoriti da se spusti lopta ,ja licno ne vidim nikakvu euforju nego samo ponos kad vidis malog bajica,sadikovica,hadziahmetovica ,memiju i ostale kako se bore za dresAnonimac je napisao/la:Spustite loptu na zemlju, ipak smo igrali sa najgorom ekipom lige! Svaka čast djeci, odigrali su odlično ... konačno su ličili na tim, ali opet kažem, igrali smo sa Mladost VO, koja nije nikakvo mjerilo. Svaka čast Zeljkoviću, šteta što ga se žele riješiti, bar je tako neko pisao na forumu, on nam je najbolji odbrambeni igrač! Mogao bi nam mnogo pomoći a i mogli bi sa njim dosta uštediti finansijski (u rotaciji) obzirom da može igrati sve pozicije u odbrani, ali politika kluba je takva kava jeste. Štoperski par je napokon pokazao malo sigurnosti, ali opet kažem, to je ipak bila Mladost VO, zadnja ekipa na tabeli!
Evo im u nedjelju prilike da pokažu i dokažu da ovo nije slučajno u suprotnom bi se vratili na očekivanja sa početka sezone, a ona su da nam je 4-5 mjesto realanost. Ne moraju pobjediti, dovoljno bi bilo da odigraju neriješeno, uz borbenost kao protiv Širokog i da izgledaju kao kolektiv (osim Bučana) kao na ovoj utakmici.
Cak me nekad i nervira koliko smo realni .
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Ma pusti tu priču Marjan u čudu jee, Sjever uz golčinu Nemanje ludujeeeadi93 je napisao/la:Drago mi je da nas svi otpisuju na derbiju i daju ulogu favorita sarajevu..na nijma je veci pritisak...ja u nasu ekipu vjerujem i optimistican sam sto se tice derbijaovi momci su nas ove sezone mnogo puta iznenadili sto ne bi i na derbiju aBd
Veliko je kada ekipa poput nase, mlada i prilicno nova, dovede nas navijace u situaciju da ocekujemo rutinske pobjede u gostima protiv ovakvih ekipa kao sto je Mladost, na teskim terenima. I oni ispune nasa ocekivanja bez problema. Protivnik je bio los i nekvalitetan, ekipa koja vjerovatno ne pripada po kvalitetu najvisem rangu naseg takmicenja, ali ne mijenja to bilo kakve razloge za nasu radost poslije ovakvih utakmica. Bodovi se skupljaju, na ovakvim utakmicama se lomi citava liga, a mi to bez problema dobijemo. Svaka cast. Moramo biti optimisticni po pitanju nase mladosti, oni nam donose dobre rezultate, a igra ce valjda nadoci kroz naredne sezone kada dobijemo jos na rutini i iskustvu.
Nasi mladi igraci nemaju puno utakmica u nogama u ovoj ligi i zaista nekada zacudi kako to izgleda drugacije, kao da su mnogo vec odigrali. To je ipak odraz nekog kvaliteta. Milina je gledati kako mali Amir Hadziahmetovic koji nije punoljetan , udje u igru i sa primanjem lopte ide prema naprijed, ravno u protivnicke igrace, prema golu, navlaceci na sebe dva do tri protivnicka igraca, napravi slobodan prostor ostalim nasim igracima i proturi loptu kao da je to radio desetak godina u seniorima. Hrabar je a zna, vjerovatno svjestan da posjeduje kvalitet, jako veliki dobitak za nas tim u buducnosti. Nije bitno sto ce on imati dosta losih izdanja, jer ce oscilirati sa svojom mladoscu , ali tacno se vidi da ima taj stih u nogama, da mu mozak radi ,inteligentan je.
Kerim Memija ima srce lava. Na onom prodoru gdje je zabio gol bi mnogi stariji i kvalitetniji igraci odustali da idu do kraja. To su te oscilacije. Meni je on bio daleko najgori protiv Veleza, juce je bio fantastican. Zato i jesmo cudna ekipa jer nikad ne znas kako ce ova nasa omladina podnijeti utakmicu. Juce se poklopilo da i Dado Sadikovic, Bajic, Memija, mali Amir, imaju svoje dobre minute.
Ovakav nam Hasanovic treba. Samo kada je u ovakvoj formi, on je jako koristan. Odmah su i svi oko njega sigurniji. Od njegove pozicije mnogo zavisi kako ce ostatak vezne linije odigrati, a odbrana odmah manje trpi jer su zatvorene rupe gdje ce protivnicki igraci brzo doci do nase zadnje linije.
Cak mislim da je posljedica bolje igre cijele odbrane ustvari bolja igra Hasanovica i Tomica u zadnje dvije utakmice. Vise trke, znaci i vise reda, vise sigurnosti, i vise prohodnosti sa loptom. Tu se situacija vidno popravila. Nadam se samo da ce taj kontinuitet ostati i da tu rastemo, da nije samo neki pozitivni trzaj.
O derbiju cu pisati za koji dan, a za ovo dosad rezultatski treba cestitati nasim igracima na bodovima koje donose rutinski. Samo smo jedan bod iza prvog mjesta. To fakat niko nije mogao ocekivati poslije ovog broja odigranih kola. Zaista se vidi da mnogo igraca u nasem prvom timu bas vole plavu boju svim srcem. Hrabri su, mladi su, zeljni su bodova i zeljni su uspjeha. Ima li veceg bogatstva od toga? Kada znas da volis klub, da pratis klub u kojem igraju igraci koji osim sto su profesionalci i zaradjuju hljeb u tvom klubu, daju sve od sebe i borbenoscu pokazuju da i oni vole. I ne samo da vole, nego ovakvim nacinom pokazuju postovanje i prema nama navijacima. Zato sto su i oni sami navijaci. Oni to znaju.
Da je uz ovu omladinu jos samo dva igraca sa strane malo boljeg kvaliteta, dvojica iskusnih i rutiniranih, bilo bi to za desetku..cudni smo,ali nas to sve za sada jako raduje
Nasi mladi igraci nemaju puno utakmica u nogama u ovoj ligi i zaista nekada zacudi kako to izgleda drugacije, kao da su mnogo vec odigrali. To je ipak odraz nekog kvaliteta. Milina je gledati kako mali Amir Hadziahmetovic koji nije punoljetan , udje u igru i sa primanjem lopte ide prema naprijed, ravno u protivnicke igrace, prema golu, navlaceci na sebe dva do tri protivnicka igraca, napravi slobodan prostor ostalim nasim igracima i proturi loptu kao da je to radio desetak godina u seniorima. Hrabar je a zna, vjerovatno svjestan da posjeduje kvalitet, jako veliki dobitak za nas tim u buducnosti. Nije bitno sto ce on imati dosta losih izdanja, jer ce oscilirati sa svojom mladoscu , ali tacno se vidi da ima taj stih u nogama, da mu mozak radi ,inteligentan je.
Kerim Memija ima srce lava. Na onom prodoru gdje je zabio gol bi mnogi stariji i kvalitetniji igraci odustali da idu do kraja. To su te oscilacije. Meni je on bio daleko najgori protiv Veleza, juce je bio fantastican. Zato i jesmo cudna ekipa jer nikad ne znas kako ce ova nasa omladina podnijeti utakmicu. Juce se poklopilo da i Dado Sadikovic, Bajic, Memija, mali Amir, imaju svoje dobre minute.
Ovakav nam Hasanovic treba. Samo kada je u ovakvoj formi, on je jako koristan. Odmah su i svi oko njega sigurniji. Od njegove pozicije mnogo zavisi kako ce ostatak vezne linije odigrati, a odbrana odmah manje trpi jer su zatvorene rupe gdje ce protivnicki igraci brzo doci do nase zadnje linije.
Cak mislim da je posljedica bolje igre cijele odbrane ustvari bolja igra Hasanovica i Tomica u zadnje dvije utakmice. Vise trke, znaci i vise reda, vise sigurnosti, i vise prohodnosti sa loptom. Tu se situacija vidno popravila. Nadam se samo da ce taj kontinuitet ostati i da tu rastemo, da nije samo neki pozitivni trzaj.
O derbiju cu pisati za koji dan, a za ovo dosad rezultatski treba cestitati nasim igracima na bodovima koje donose rutinski. Samo smo jedan bod iza prvog mjesta. To fakat niko nije mogao ocekivati poslije ovog broja odigranih kola. Zaista se vidi da mnogo igraca u nasem prvom timu bas vole plavu boju svim srcem. Hrabri su, mladi su, zeljni su bodova i zeljni su uspjeha. Ima li veceg bogatstva od toga? Kada znas da volis klub, da pratis klub u kojem igraju igraci koji osim sto su profesionalci i zaradjuju hljeb u tvom klubu, daju sve od sebe i borbenoscu pokazuju da i oni vole. I ne samo da vole, nego ovakvim nacinom pokazuju postovanje i prema nama navijacima. Zato sto su i oni sami navijaci. Oni to znaju.
Da je uz ovu omladinu jos samo dva igraca sa strane malo boljeg kvaliteta, dvojica iskusnih i rutiniranih, bilo bi to za desetku..cudni smo,ali nas to sve za sada jako raduje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Vidim ima nekih koji pokušavaju biti duhoviti na našoj temi 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Derbi iz X/X , manje od 3 gola, tacan rezultat 0:0.. pa ko hoce nek trpa pare 
sedmi pokusaj...
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Tesko da ce biti bez golova. Mada bi nama taj rezultat bio sasvim ok.joey je napisao/la:Derbi iz X/X , manje od 3 gola, tacan rezultat 0:0.. pa ko hoce nek trpa pare
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Ma i onako ne mogu dati gola, jos ako malo snijega padne to ti je to.
sedmi pokusaj...
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
FK Zeljeznicar Sarajevo. Prosjek godina 21,9, time smo.najmlađa ekipa u Ligi. Vrijednost 3,40 Mio. Eura:D
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Re: AW: FK Željezničar
PlaviSaJUGA je napisao/la:FK Zeljeznicar Sarajevo. Prosjek godina 21,9, time smo.najmlađa ekipa u Ligi. Vrijednost 3,40 Mio. Eura:D
Akademac uzmi digitron i izračunaj.Benko je napisao/la:kojih 11 je u ovih 21,9
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
uprava na čelu sa šiljkom riješila hasagića

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zar to nije rijeseno prosle ili predprosle sedmice?? Inace sto se dugova tice kako to izgleda sad? Zna li iko?fedeltafrotta je napisao/la:uprava na čelu sa šiljkom riješila hasagića![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.