FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zamazuju nam oči samofedeltafrotta je napisao/la:uprava na čelu sa šiljkom riješila hasagića![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
samo mu isplatili 120.000km 
Nije 120 000KM nego nesto vise od 60 000 jer je Keno halalio kamate.ado19211 je napisao/la:samo mu isplatili 120.000km
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ko te to slagao, oprostio je al u k...
Ja kako sam cuo oko 100 milja je u pitanju...pile87 je napisao/la:Nije 120 000KM nego nesto vise od 60 000 jer je Keno halalio kamate.ado19211 je napisao/la:samo mu isplatili 120.000km
DRUG NEBI TI PUNCA
Da se ne manipulise ciframa:klub je Hasagicu isplatio 110 000 km! Od toga je dug 60 000 km,ostalo je kamata.
Ovo je posljednja znacajnija cifra koja je visila oko vrata klubu. Ujedno,kenan Hasagic je posljednji pojedinac koji je bio u poziciji da ucjeni klub. I on je to ucinio.Pisao sam prije nekoliko dana o tome.Nema vise dugova nekadasnjim igracima,trenerima,uposlenicima,...a da prelaze cifru od par desetina hiljada maraka.Nema vise situacija da licenca zavisi od pojedinaca. Ove godine se ispeglalo oko 700 000 km dugova,i sve se privodi samom kraju.
U ovom momentu moze se reci da Zeljo ima odredjenih tekucih obaveza koje nisu velike,te dug poreznoj upravi od 1 209 000 km. Ovaj dug poreznoj nije problem u smislu licenciranja kluba. Usvojen je zakon i pristupice se potpisivanju protokola o izmirenju na period za koji klub procjeni da je realan u smislu visine mjesecnog anuiteta.
Ovo je posljednja znacajnija cifra koja je visila oko vrata klubu. Ujedno,kenan Hasagic je posljednji pojedinac koji je bio u poziciji da ucjeni klub. I on je to ucinio.Pisao sam prije nekoliko dana o tome.Nema vise dugova nekadasnjim igracima,trenerima,uposlenicima,...a da prelaze cifru od par desetina hiljada maraka.Nema vise situacija da licenca zavisi od pojedinaca. Ove godine se ispeglalo oko 700 000 km dugova,i sve se privodi samom kraju.
U ovom momentu moze se reci da Zeljo ima odredjenih tekucih obaveza koje nisu velike,te dug poreznoj upravi od 1 209 000 km. Ovaj dug poreznoj nije problem u smislu licenciranja kluba. Usvojen je zakon i pristupice se potpisivanju protokola o izmirenju na period za koji klub procjeni da je realan u smislu visine mjesecnog anuiteta.
Cupavi seljacic iz Kaknja ,jad treba mu tarabu dati bilo gdje da dodje KAKO ME JE IZNERVIRAO .FKZ1921 je napisao/la:Da se ne manipulise ciframa:klub je Hasagicu isplatio 110 000 km! Od toga je dug 60 000 km,ostalo je kamata.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Koliko ja znam bilo je riječ o 150 000 KM, pa je Keno smanji na 108 000 KM. Amar lično s njim pričao.pile87 je napisao/la:Nije 120 000KM nego nesto vise od 60 000 jer je Keno halalio kamate.ado19211 je napisao/la:samo mu isplatili 120.000km
pa prije bi trebalo da te iznerviraju buki dzelo guso jer se njima duguje isto jest da nije ova cifra ali je cifra koja se moze halalite...CARSON je napisao/la:Cupavi seljacic iz Kaknja ,jad treba mu tarabu dati bilo gdje da dodje KAKO ME JE IZNERVIRAO .FKZ1921 je napisao/la:Da se ne manipulise ciframa:klub je Hasagicu isplatio 110 000 km! Od toga je dug 60 000 km,ostalo je kamata.
svakome će biti plaćeno sve što mu se duguje, i treba da bude plaćeno. samo nek' se ne busaju u prsa ljubavlju prema želji, a traže zatezne kamate do zadnje marke.
Znaci dva puta nas je izradio, da nije dovoljno zaradio ja bi rekao ali djaba jad ostaje jadChWilla je napisao/la:svakome će biti plaćeno sve što mu se duguje, i treba da bude plaćeno. samo nek' se ne busaju u prsa ljubavlju prema želji, a traže zatezne kamate do zadnje marke.
Napokon jedna pobjeda u kojoj smo pokazali da smo bolji od protivnika. Nije to bila neka velika igra, igralo se protiv možda najslabijeg tima u ligi, ali nekih pomaka ima. Možda najznačajnije u jučerašnjem meču (osim bodova) je i igra Bogdanovića koji je dokazao da može bolje i povratak Zeljkovića. Iako ne volim preko foruma predlagati taktičke varijante, razmišljam da bi bilo dobro protiv komšija po ljevoj strani igrati sa Zeljkovićem i isturenim Kvesićem. U ovom slučaju Bučan bi bio na klupi i po potrebi bi ušao zadnjih 25-30 minuta kada disciplina u obavljanju taktičkih zamisli pada. Kvesić nije loš u fazi napada, a definitivno je bolji u pomaganju odbrani od Bučana. I prilikom ubačaja sa strane, kod kornera i slobodnih, Zeljković je mnogo korisniji. Ovo sve zbog toga što računam da će Sarajevo imati veči posjed lopte pa samim tim i pritisak na našu zadnju liniju biće veči, a Sejo defanzivno igra skromno.
Prema nabrojanoj gospodi je izmirena svaka marka duga.ado19211 je napisao/la:pa prije bi trebalo da te iznerviraju buki dzelo guso jer se njima duguje isto jest da nije ova cifra ali je cifra koja se moze halalite...CARSON je napisao/la:Cupavi seljacic iz Kaknja ,jad treba mu tarabu dati bilo gdje da dodje KAKO ME JE IZNERVIRAO .FKZ1921 je napisao/la:Da se ne manipulise ciframa:klub je Hasagicu isplatio 110 000 km! Od toga je dug 60 000 km,ostalo je kamata.
Vasa uprava je cudotvorna. Kapa do poda.
Bez znacajnih para od Evrope, bez znacajne prodaje ulaznica, bez para od tv prava i ulaznica koje nose Euro tekme, bez iti jednog novog sponzora o generalnom da i ne pricamo, bez nekog velikog transfera, sa svakodnevnim troskovima koji nisu mali, vratiti tolike pare, kapa do poda jos jednom

Bez znacajnih para od Evrope, bez znacajne prodaje ulaznica, bez para od tv prava i ulaznica koje nose Euro tekme, bez iti jednog novog sponzora o generalnom da i ne pricamo, bez nekog velikog transfera, sa svakodnevnim troskovima koji nisu mali, vratiti tolike pare, kapa do poda jos jednom
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pazi, ne branim ga, ali ne mozemo se tako voditi.CARSON je napisao/la:Znaci dva puta nas je izradio, da nije dovoljno zaradio ja bi rekao ali djaba jad ostaje jadChWilla je napisao/la:svakome će biti plaćeno sve što mu se duguje, i treba da bude plaćeno. samo nek' se ne busaju u prsa ljubavlju prema želji, a traže zatezne kamate do zadnje marke.![]()
![]()
Jesu li to njegove pare koje mu se duguju i koje je on zaradio? Jesu
Jbg, nije on kriv sto je Zelju u kurcu bio pa ga nije mogao isplatiti. Covjek je zaradio pare i nacekao se na iste.
A to sto je on zaradio pare u drugim klubovima, to nema nikakve veze sa nama, jer mi covjeku dugujemo.
Ljubav i Business nikada ne idu jedno uz drugo. Hocu reci, nema on sta kenjati o ljubavi. Imamo dug koji cemo ti platiti i kraj price. Sto se i dogodilo u ovom slucaju.
Ljudima u upravo treba skinuti kapu i cestitati sto su jedini svatili sta je pravi put za Zelju, a supke koje su ostavile klub u velikim dugove, protjerati sa stadiona ako ikada dodu vise.
- storm_raider
- Kontakt:
Bas tako, covjek je zaradio novac, nasa uprava je nesposobna bila da se rijesi tih dugova na vrijeme. Sami smo sebi krivi. Pustite se te price o ljubavi, od toga se ne zivi. Sada ide sve kako treba, dobio je sto je zaradio i zdravo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- champions1921
Priznaj da muda svoja pojede od muke.. Dodaj jos da smo ispred vas na tabeli i lagano raspali po persenima..Aragon je napisao/la:Vasa uprava je cudotvorna. Kapa do poda.
Bez znacajnih para od Evrope, bez znacajne prodaje ulaznica, bez para od tv prava i ulaznica koje nose Euro tekme, bez iti jednog novog sponzora o generalnom da i ne pricamo, bez nekog velikog transfera, sa svakodnevnim troskovima koji nisu mali, vratiti tolike pare, kapa do poda jos jednom![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
Pa valja sipati Cayenne-a, nema seCARSON je napisao/la:Znaci dva puta nas je izradio, da nije dovoljno zaradio ja bi rekao ali djaba jad ostaje jadChWilla je napisao/la:svakome će biti plaćeno sve što mu se duguje, i treba da bude plaćeno. samo nek' se ne busaju u prsa ljubavlju prema želji, a traže zatezne kamate do zadnje marke.![]()
![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Upravu je CARSON. Malo ko je bio nekorektan prema klubu kao Hasagic. Bukvalno je iznudio 90000 km,ucjenivsi klub pred polazak na Cipar na revas sa Anortozisom. Imao je ugovor,nikakvih obaveza prema njemu nije bilo. Al je pod ucjenom prihvaceno da mu se ugovor popravi. Dato mu je 30000 km,uz dogovor da mu se 60000 plati do kraja ugovora ili da se prebije od obestecenja. Povrijedio se u Liverpulu na polusezoni,nije branio,nije htio produziti ugovor i otisao bez obestecenja. i to je tih 60000 za koje je tuzio klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.