FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aragon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 27 okt 2014, 16:07

champions1921 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Vasa uprava je cudotvorna. Kapa do poda.
Bez znacajnih para od Evrope, bez znacajne prodaje ulaznica, bez para od tv prava i ulaznica koje nose Euro tekme, bez iti jednog novog sponzora o generalnom da i ne pricamo, bez nekog velikog transfera, sa svakodnevnim troskovima koji nisu mali, vratiti tolike pare, kapa do poda jos jednom :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Priznaj da muda svoja pojede od muke.. Dodaj jos da smo ispred vas na tabeli i lagano raspali po persenima..

Cemu vrijedjanje?
Ja evo pohvalio vasu upravu da je u jako losim uslovima uradila ogroman posao.
Do duse, sa ekonomske strane mi to bas i nije jasno, ali to je vasa stvar. Znas ono, postavis T racun vidis sta je lijevo, sta desno i dodjes do tog nekog krajnjeg zbira.
Cestitke jos jednom :clap: :clap: :clap:

Siljak menadzer godine, bez prihoda se rijesava dugova, CUDOTVORAC :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 27 okt 2014, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 okt 2014, 16:10

Aragon je napisao/la:
Bez znacajnih para od Evrope, bez znacajne prodaje ulaznica, bez para od tv prava i ulaznica koje nose Euro tekme, bez iti jednog novog sponzora o generalnom da i ne pricamo, bez nekog velikog transfera, sa svakodnevnim troskovima koji nisu mali, vratiti tolike pare, kapa do poda jos jednom :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Priznaj da muda svoja pojede od muke.. Dodaj jos da smo ispred vas na tabeli i lagano raspali po persenima..

Cemu vrijedjanje?
Do duse, sa ekonomske strane mi to bas i nije jasno, ali to je vasa stvar. Znas ono, postavis T racun vidis sta je lijevo, sta desno i dodjes do tog nekog krajnjeg zbira.
Sreca pa radimo u losim uslovima, ne daj Boze sta bi bilo da imamo dobre uslove :lol: Vi bi i praznike prrestali slavitiiii :tralala:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 okt 2014, 16:15

Aragon je napisao/la:

Cemu vrijedjanje?

Siljak menadzer godine, bez prihoda se rijesava dugova, CUDOTVORAC :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nicim te nisam uvrijedio.. Samo sam ti predlozio da se vratis starim navikama.. Ganola malo muda, malo persene i sve ce biti u dure.. Ne daj se..
BUDI ŽELJO !!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 27 okt 2014, 16:29

Neka bude dobro organizovana igra u derby-u i mozemo do pobjede.Opet ocekujem da rutinski utakmicu rijesimo u prvom poluvremenu.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 okt 2014, 16:38

Jel ostaju karte mislim na cjenu iste za nas? :)
04.10.2009 !!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 okt 2014, 16:38

InatSilanBosanski je napisao/la:Neka bude dobro organizovana igra u derby-u i mozemo do pobjede.Opet ocekujem da rutinski utakmicu rijesimo u prvom poluvremenu.
Ocekujem da ga Varea rijesi,a svoj dan da ima Antolovic :D Al da mi zabijemo na neku gresku Bandovica, da ubiju njega pa sebe :lol:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 okt 2014, 16:46

FKZ1921 je napisao/la:Potencirali smo svi vaznost ove danasnje utakmice. Iz vise razloga,da ih ne ponavljam. Vrlo smo zadovoljni,s pravom.Pobjeda je izvojevana jednom zrelom igrom,bez puno rizika,trosenja...sto se kaze,rutinski.
Medjutim,nemojmo pretjerivati sa hvalospjevima,nema realne osnove za tako sto.
Igrali smo protiv vrlo slabe ekipe,koja je posljednja na tabeli i vjerovatno i najlosija u ligi. Cinjenica je da u nasoj igri ima odredjenih pomaka,skoro u svim segmentima,ali nije ovo ni blizu igra koju ovaj tim moze igrati i koju zelimo gledati.
Mene posebno raduju dvije stvari:prvo,bitno se prosirio krug igraca koji ravnopravno konkurisu za igru.Sad je to,bez ove grupe juniora,osamnaest igraca i dva golmana. I nema vise straha od izostanka bilo koga.Drugo,mladi igraci sve vise postaju glavni akteri,ne samo sudionici.Dosta je o njima danas napisano,da ne ponavljam. Ovo je iznimno vazno jer vec na zimu vrlo vjerovatno odlaze neki igraci.
Eh sad,derbi. Ne trebamo stvarati nikakav pritisak.Ono sto sam siguran jeste to da ce igraci koji dobiju sansu dati sve od sebe.Za sta ce to biti dovoljno,zavisi od milion faktora. Jedan od vaznih faktora je upravo taj psiholoski pritisak. Nasi sportski protivnici su taj pritisak svojima vec stvorili.Oni misle da tu utakmicu moraju dobiti,da su za tri klase bolji...Do nedjelje ce kod njih frcati na sve strane.Dovesti ce situaciju do tog nivoa da je dovoljno samo da izadju na teren i to je ubjedljiva pobjeda. Sve to ce voditi vodu na nas mlin. Vjerujem da ce svi u nasem klubu kvalitetno uraditi svoj dio posla,kad je priprema te utakice u pitanju. I mi navijaci trebamo biti pametni,smireni,realni,odani klubu. U ovoj utakmici samo mozemo profitirati,ito puno...
Ja bih ovo ponovio još jednom jer svi čitaju samo zadnje dvije stranice. Ovo je suština odigrane tekme a i sljedeće. Nikakva euforija zbog pobjede nad VO, a ni razočarenje ne treba biti ako izgubimo od pitara. VOlim tvoje postove jer su realni i vidi se napisani sa pažnjom kao i @boccacio-ovi. Mi ostali uklkjučujući i mene većinom pišemo na brzinu.
Do sada je skoro sve što si rekao bilo i istina pa nema razloga da ti ne vjerujem i ovo vezano za KEnu. Sa druge strane i @storm je u pravu da trebaju svi dobiti svoje ali u ovom slučaju to iz razloga koje je naveo @FKZ1921 nije baš tako. Ne toliko zbog te ucjene i dogovora oko tih 60000, nego meni preije svega zbog kamata ali kad čovjeku ponestane love spreman je na sve. Isplatili i to je to, ali svim tim igračima trebaju biti zatvorena vrata u budućnosti u Želji. Znam kako stvari stoje u sportu generalno i mogu samo reći da su igrači većinom veliki pakaši. I zbog toga moramo biti ponosni na ovu našu djecu koja potpisuje ugovore za bagatelu i gine u našem dresu.
Moram pitati šta je sa dugom iz MErsina? Ima li išta od toga?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 okt 2014, 16:55

zaboljisportuBiH je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Potencirali smo svi vaznost ove danasnje utakmice. Iz vise razloga,da ih ne ponavljam. Vrlo smo zadovoljni,s pravom.Pobjeda je izvojevana jednom zrelom igrom,bez puno rizika,trosenja...sto se kaze,rutinski.
Medjutim,nemojmo pretjerivati sa hvalospjevima,nema realne osnove za tako sto.
Igrali smo protiv vrlo slabe ekipe,koja je posljednja na tabeli i vjerovatno i najlosija u ligi. Cinjenica je da u nasoj igri ima odredjenih pomaka,skoro u svim segmentima,ali nije ovo ni blizu igra koju ovaj tim moze igrati i koju zelimo gledati.
Mene posebno raduju dvije stvari:prvo,bitno se prosirio krug igraca koji ravnopravno konkurisu za igru.Sad je to,bez ove grupe juniora,osamnaest igraca i dva golmana. I nema vise straha od izostanka bilo koga.Drugo,mladi igraci sve vise postaju glavni akteri,ne samo sudionici.Dosta je o njima danas napisano,da ne ponavljam. Ovo je iznimno vazno jer vec na zimu vrlo vjerovatno odlaze neki igraci.
Eh sad,derbi. Ne trebamo stvarati nikakav pritisak.Ono sto sam siguran jeste to da ce igraci koji dobiju sansu dati sve od sebe.Za sta ce to biti dovoljno,zavisi od milion faktora. Jedan od vaznih faktora je upravo taj psiholoski pritisak. Nasi sportski protivnici su taj pritisak svojima vec stvorili.Oni misle da tu utakmicu moraju dobiti,da su za tri klase bolji...Do nedjelje ce kod njih frcati na sve strane.Dovesti ce situaciju do tog nivoa da je dovoljno samo da izadju na teren i to je ubjedljiva pobjeda. Sve to ce voditi vodu na nas mlin. Vjerujem da ce svi u nasem klubu kvalitetno uraditi svoj dio posla,kad je priprema te utakice u pitanju. I mi navijaci trebamo biti pametni,smireni,realni,odani klubu. U ovoj utakmici samo mozemo profitirati,ito puno...
Ja bih ovo ponovio još jednom jer svi čitaju samo zadnje dvije stranice. Ovo je suština odigrane tekme a i sljedeće. Nikakva euforija zbog pobjede nad VO, a ni razočarenje ne treba biti ako izgubimo od pitara. VOlim tvoje postove jer su realni i vidi se napisani sa pažnjom kao i @boccacio-ovi. Mi ostali uklkjučujući i mene većinom pišemo na brzinu.
Do sada je skoro sve što si rekao bilo i istina pa nema razloga da ti ne vjerujem i ovo vezano za KEnu. Sa druge strane i @storm je u pravu da trebaju svi dobiti svoje ali u ovom slučaju to iz razloga koje je naveo @FKZ1921 nije baš tako. Ne toliko zbog te ucjene i dogovora oko tih 60000, nego meni preije svega zbog kamata ali kad čovjeku ponestane love spreman je na sve. Isplatili i to je to, ali svim tim igračima trebaju biti zatvorena vrata u budućnosti u Želji. Znam kako stvari stoje u sportu generalno i mogu samo reći da su igrači većinom veliki pakaši. I zbog toga moramo biti ponosni na ovu našu djecu koja potpisuje ugovore za bagatelu i gine u našem dresu.
Moram pitati šta je sa dugom iz MErsina? Ima li išta od toga?
Slazem se prijatelju, ali eto i mi cemo iz tog duga sa Mersinom dobiti dosta od kamate. Tako je to danas... Hasagic bez Zelje ne bi zaradio ni 10% tog novca sto je kasnije, ali to sto je zaradio u Zelji, posteno je zaradio. Za kamate nije on kriv, iskljucivo nasa tadasnja uprava je kriva. Posteno, koliko god bilo na nasu stetu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 okt 2014, 17:00

Moram priznati da si dao dobar argument, ali mislio sam više zbog toga što nije ispoštovao dogovr jer kako sam skontao @FKZ1921 on je trebao tih 60000 dobiti od transfera na kojem bi i Željo zaradio a ispalio se. Zbog toga mi je šupački uzeti i kamatu, a bilo je igrača koji su opraštali kamate kad je situacija bila skroz ok kao ova između Želje i Mersina. Možda na kraju i mi njima oprostimo ko zna :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 okt 2014, 17:18

A jbg, da je supacki, nama navijacima jeste sigurno, ali ko nas pita. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 okt 2014, 17:36

sarajlija je napisao/la:Jel ostaju karte mislim na cjenu iste za nas? :)
Po meni, posto ne vjerujem iskreno da ce neka posjeta biti svakako, ne bi bilo lose staviti sljedece:

SJEVER 8 KM (Kako mi, tako Pitari)
ZAPAD 10 KM
ZAPAD (Sa Krovom) 20 KM
JUG - 5 KM

Ocekujem 7.000 - 8.000 na ovom derbiju u zavisnosti od vremenske prognoze.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 okt 2014, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 okt 2014, 17:37

Mozda i bude tako ali samo za clanove..
BUDI ŽELJO !!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 27 okt 2014, 17:40

Zato Keno Hasagic subotama do 5 ispija pune stolove s rajom i pickama u "ele me ntu"..
Ko nevjeruje moze se uvjeriti.Ja sam gotivio pravo al eto malo je posrao po svom imenu kod navijaca i ljudi koji vole nas klub ovim zadnjim potezima.mada svakom svoje.

Sto se tice derbya rano je govoriti jos sve,polako nama je utakmica ko i svaka.Njima je veci pritisak(jer svi vec upisuju 3 nova boda sirokom i zrinjskom),tako da bi oni remijem a pogotovo porazom dosta zaostali.A i ONI su svjesni da moraju ici na pobjedu.Ja samo kazem da treba pametno odigrati tekmu,moje misljenje da treba umrtviti igru prvih 15 min jer ce oni pakleno krenuti(zadnja tekma im je najbolje 1.pol do sada),tu treba izdrzati pritisak i zatvoriti se jako i onda pokusati koristiti padove u njihovoj igri i odbrani pogotovo(najtanji dio tima im je sa golmanom).Mozda po meni bi i Brko trebai malo uletit sa kojim savjetom Adzemu,ipak je iskustvo na njegovoj strani.
Ono sto je nas plus je to sto i mi nez tacno nasih 11 a kamoli oni(nedo/baja ili obojca,dado/toma/hasanovic jedan ispada,kvesa/zeljkovic, onda ko ce ce biti par kosoricu nazad...)sve to dovodi i tjera da oni vise razmisljaju o nama nego mi o njima a plus imamo i ratnike u plavom dresu koji znace sta znaci sarajevski DERBY(iskreno nmg njihovi igraci lupam iz Hr ili Srb osjecati isto kao i nasi,njima je to utakmica ko i svaka a nasima koji imaju mnogo derbija u nogama od pionira znaju sta je to).Mada sve to nemora nista da znaci ali činjenice su to..Samo lagano vjerujem u naše.. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 okt 2014, 17:54

ja bih zaista molio da se skeniraju i postave i bilansi, jer se piscu ne uklapa računica.

hvala unaprijed.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 27 okt 2014, 18:03

Hocemo 11 ratnika na terenu i rezultat ce doci....

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 okt 2014, 18:30

DzoleZeljo je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Jel ostaju karte mislim na cjenu iste za nas? :)
Po meni, posto ne vjerujem iskreno da ce neka posjeta biti svakako, ne bi bilo lose staviti sljedece:

SJEVER 8 KM (Kako mi, tako Pitari)
ZAPAD 10 KM
ZAPAD (Sa Krovom) 20 KM
JUG - 5 KM

Ocekujem 7.000 - 8.000 na ovom derbiju u zavisnosti od vremenske prognoze.
Ides li ti na utakmice brate ?
Sjever 10KM,ispod nece sigurno
Zapad bez krova je 15 u obicnim utakmicama, nece na derbiju biti sigurno 10 ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 okt 2014, 19:45

ChWilla je napisao/la:ja bih zaista molio da se skeniraju i postave i bilansi, jer se piscu ne uklapa računica.

hvala unaprijed.
:mrgreen: :mrgreen:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 27 okt 2014, 19:49

ja mislim da smo prodali zolotica koliko se sjecam za extra cifru i to bi bilo dovoljno da se pokrije skoro sve. ne uzimajuci evropu i cifre

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 okt 2014, 19:57

Vozdra braco evo i mene bio hasta mal nisam rikno a tek sad pred derbi cu fasovat.Svaka cast onoj nasoj djeci ja konto poletice kolko trce.Oprez pred pitare.Na sredini fakat letimo idu po 3 igraca ali protiv pita se to nesmije radit jer ce nam slozit kontrusu.Dakle pripazit igrat borbeno na momente i grubo ali ne srljati.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 okt 2014, 20:01

Alipasino je napisao/la:Vozdra braco evo i mene bio hasta mal nisam rikno a tek sad pred derbi cu fasovat.Svaka cast onoj nasoj djeci ja konto poletice kolko trce.Oprez pred pitare.Na sredini fakat letimo idu po 3 igraca ali protiv pita se to nesmije radit jer ce nam slozit kontrusu.Dakle pripazit igrat borbeno na momente i grubo ali ne srljati.
De baci kakvu insajdersku nisi odavno :roll:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 24 gosta.