Safet Sušić - Pape

JonSnow
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JonSnow » 27 okt 2014, 18:16

rishaaa je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
rishaaa je napisao/la: I nikad nije do njega... WHO IS NEXT !? A unaprijed znam da on neće biti kriv :D
Sljedeci je Salihovic.

Sto se tice napadaca trebao bi Zeca pozvati a on ce pozvati Djurica. Zadnjih pet utakmica koje je Zec odigrao za svoje klubove u svakoj je zabio bar po jedan gol.
Ma daj Bože da pozove bilo koga od njih dvojice... da vidim nešto novo :D Al ne vjerujem da će dobiti poziv bilo ko od napadača! Možda Kvržića vrati,onako iz dosade :D
On bi možda i bio koristan, trenutno smo tanki po bokovima. Mujdža je stalno na rubu povrede a Hajrović je u pravo lošoj formi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 okt 2014, 18:17

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Bojim se da sanjas,niko od novinara nece ga to upitati.
Šta bi sa šurovanjem na relaciji Safet Sušić - RS - Dino Begić, sve zaboravim da te priupitam.
Šurovanje je ocigledno i javno.Kriminalac Susic i njegov brat vode reprezentaciju u propast zbog licnih interesa i upravo zbog toga imaju bezrezervnu podrsku dodikovaca i bobanovaca,oni i jesu tu da uvijek pokusaju sve da sprijece da reprezentacija BiH bude jaka.
Begic kriminalac sam za sebe,on nije u tom savezu direktno ali jeste indirektno,iz svojih licnih interesa i on direktno radi protiv interesa reprezentacije.
Eto spini-troli.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 27 okt 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 okt 2014, 18:17

AllGunsBlazing je napisao/la:@Baksuz Pa naravno da nije potencijal, ali covjek treba gledati kroz prizmu reprezentacije. Ako nam moze donijeti jedan bod vise nego sto bilo bez njeg odmah zvati. Nije neka liga, ali je spic, nije pokusaj spica(kao sto je Tino pokusaj defanzivnog veznog).

Ako nista promovisi 2-3 igraca iz mlade reprezentacije, ne mogu biti gori nego prazno mjesto.
Ma slazem se da treba pozvati igrace a ne ostaviti prazna mjesta...ali ako to radi, onda radije neke mlade i perspektivne igrace nego neke penzijonere!

Sto se tice igraca iz mlade repke, budimo iskreni: Susic je pozivo i jos uvjek poziva igrace iz mlade repke sa manje ili vise uspjeha, ali je barem na tom polju radio nesto!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 18:20

Ako vec zove igrace iz mlade reprezentacije onda sigurno nebi trebao da izostavi jednog Duljevica koji bi mogao da bude bolji igrac od Kvrzica znaci potencijalni igrac za lige5.

ady91
Kontakt:

Post Postao/la ady91 » 27 okt 2014, 18:22

Nemoj te biti smješni: trebao, morao, hoće, neće. Ništa taj novo neće zvati, mada imam neki blagi osjećaj da bi na spisak mogao staviti i Zeca i Štilića. Minimum se ovom scenariju nadam!

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 27 okt 2014, 18:22

Najbolji trener ikada, čast mi je da ovakva veličina vodi repku. Živio Pape :bih:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 18:27

Ma ne vrijedi ovdje raspravljat,mjesecima je isto s.ranje.. nikakve pozitive! Tek kad ode nadat se nekim novinama i pozitivnoj atmosferi!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 18:34

Seferovica zaboravite...sto se uopste o njemu prica?? Njegov je zivot Svicarska,skroz savrsen..u vezi njega se sve ucinilo,sto se moglo...srce ga odvuklo tamo,danas k'o fol se raduje pobjedama repke i najveci je Bosanac na planeti...yeah right...te fore neka prodaje svojoj seljadiji...

Tankovica prevrnuti,to stoji,treba pokusati..Dzeko je sa njim pricao,pa nista...ocekivati je da igra za Svedsku,sve ostalo ce me iznenaditi...hajde Tankovicu iznenadi me pa zaigraj za Bosnu..moja ocekivanja su 0%.

Hrgota,svakako pokusati i rijesiti to za sva vremena...da ili ne..

Djuric,hajde de...da nas sve iznenadi...samo sumnjam..

Zec,Balkan mu je top i nema dalje..isto kao Husejinovic...

Dinamo je razvio i prodao masu igraca...ne vidim razlog da Hodzic ne bude jos jedan u nizu...Dinamo je stvorio vise igraca kalibra repke nego cijela Bosna od 1995...prema tome,ja polazem nade u Dinamo i Hodzica u njemu.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 okt 2014, 18:41

Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača. :?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 18:41

Juventinisimo je napisao/la:
Dinamo je razvio i prodao masu igraca...ne vidim razlog da Hodzic ne bude jos jedan u nizu...Dinamo je stvorio vise igraca kalibra repke nego cijela Bosna od 1995...prema tome,ja polazem nade u Dinamo i Hodzica u njemu.. ;)
Dozvoli Bero JeliniĆu,jedna isprika...

Ja mislim da u januaru Hodžić putuje u komšiluk,u Lokomotivu,a da bi na ljeto mogao put Rijeke :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 18:46

Hrgota pokusati :urnebes: :urnebes: Sansa da Hrgota zaigra sada je 0.01%
Seferovic nije los momak. Prema njegovim rijecima dobio je januara 2013 zvanicni poziv od Hitzfelda za utakmicu protiv Grcke u kojoj je zaigrao kao sljedecu zvanicnu kvalifikacijsku gdje je bio cak starter. Istovremeno je dobio poziv za upoznavanje i druzenje sa igracima i strucnim stabom nase selekcije. Cak i tada momak je rekao da se mora cuti sa Papetom da donese konacnu odluku. Nista nije crno bijelo. :nene:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 18:46

rishaaa je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:
Dozvoli Bero JeliniĆu,jedna isprika...

Ja mislim da u januaru Hodžić putuje u komšiluk,u Lokomotivu,a da bi na ljeto mogao put Rijeke :D
2009–2013 Dinamo Zagreb 42 (10)
2012–2013 → Lokomotiva (loan) 45 (20)
2013– Rijeka 36 (31)

Nebi ni to bilo lose...Bolje nego Kramaric...a njemu je 23 godine... ;)

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 18:48

rishaaa je napisao/la: Ja mislim da u januaru Hodžić putuje u komšiluk,u Lokomotivu,a da bi na ljeto mogao put Rijeke :D
Ma pusti vidis da covjek nije upoznat kakvu cetvoricu napadaca ima trenutno Dinamo. A ni u RIjeci nebi bio siguran pored Kramarica i Zeca. Pa Dinamo je nogirao tog Kramarica prije manje od dvije godine jer im je bio tek cetvrti napadac. A sada ga zeli pola Serie A. I ja mislim da je Lokomotiva za pocetak pravi izbor za Hodzica da malo povrati formu a onda ko zna.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 18:52

Rusilac je napisao/la:Šurovanje je ocigledno i javno.
Očigledno i javno, ok, očekujem da to i dokažeš, obzirom da je javno. U suprotnom ovo je još jedna od tvojih gnusnih i odvratnih laži, koje mjesecima iznosiš bez ikakvog pokrića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 okt 2014, 18:52

DragonGirl je napisao/la:Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača. :?
Da pratis fudbala malo bolje vidjela bi da jedna Njemacka igra isto tako sa jednim klasicnim napadacem. A cini mi se da i oni gaje napadcki fudbala I ne tako davno su uzeli SP. ;)
A mi cemo imati dva za par sedmica aBd.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 18:56

Sta nije crno-bijelo za Seferovica?? Da nisu koja pravila promijenili,a ja ne znam za njh?? Covjek igra za Svicarsku. :kafa:
Sta se tu ima vise pricati...da je toliki Bosanac,koliko tvrdi..zasto nije dosao na taj teferic.. :mrgreen:
Da je vezni igrac,kojih imamo masu...to bi i razumio..Kakva su bila njegova ocekivanja?? Da mu Dzeko grije klupu ili Vedo?? U to vrijeme,to je bilo nemoguce...
Bosanac je Pjanic i njegov stari.. ;)

Ako Hrgota nece,ok,gotova prica..da sam kojim slucajem rekao,kako nam ne treba,vjerujem da bi bili drugaciji komentari.. :?

Dinamo je imao masu igraca i boljih od ove cetvorice...pa ih vise nema...prodali ih za milione necega...pa kontajte...nece ni ovi ostati vjecno...Hodzic ce tek napuniti 20 godina...cin cin...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 19:00

Juventusovac
Kada ti Virto kaze da se je moglo oko Seferovica vise da uradi onda je to tako sigurno. Postoji intervju Seferovica gdje je momak sve objasnio. Dobio je istovremeno dva poziva i rekao je da se zeli prvo cuti sa Susicem prije nego sto se odluci. Nazalost nisu nasli zajednicki jezik a Hitzfeld je odrzao svoje obecanje. Igrao je tu itakmicu protiv Grcke. A sljedecu protiv Kipra kvalifikaciju je bio cak i starter. Inace Kipar : Svica zavrsi 0:0 :kafa: Ma ta ce Kipar oni ce pasti sami od sebe.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 okt 2014, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 okt 2014, 19:00

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Šurovanje je ocigledno i javno.
Očigledno i javno, ok, očekujem da to i dokažeš, obzirom da je javno. U suprotnom ovo je još jedna od tvojih gnusnih i odvratnih laži, koje mjesecima iznosiš bez ikakvog pokrića.
Sta cu ti bolan dokazati,sve je milion puta dokazano.Iz RS-a dolazi horska podrska za Safeta Sušića,zadnja dva primjera je famozna sjednica Izvrsnog odbora i emisija TV Pink u kojoj su svi iz RS-a,cak i gledaoci koji su je javili horski davali podrsku Safetu i govorili da on radi dobar posao.
Svaka izjava Kuline,hvalospjevi,ponudio bi mu odmah dva mandata,svaka izjava onog Rodoljuba hvalospjevi,Nezavisne ,hvalospjevi.....
Eto ti dokazi.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 okt 2014, 19:01

Ovim Papetovim sljedbenicima stvarno mozak nije u vinklu, kao nemamo koga pozvati.
Kako nema, ima bar 3,4, napadaca koji igraju u solidnim ligama i jedan od njih se moze/mogao pozvati,ne da izbaci Dzeku ili Vedu iz prve postave, nego cisto da je tu s ekipom, da trenira, da se uigra s igracima, i onda kad se desi situacija kao ovo sad s Vedom(ostadosmo samo sa 1 napadacem), ne bi imali problema tolikih, bez obzira sto cemo krenuti u Izraelu s 1 spicem, ali u situaciji da gubimo i koga ubaciti s klupe, kojeg napadaca?
Garantujem da bi u toj situaciji vise s klupe doprineo Djuric nego Visca ili neki drugi Sajin napadac

I ovo sa Zukanovicem se mora rijesiti,nismo mi Argentina pa da mozemo sebi takve luksuze dopustati, Zukanovic se mora pozvati, ne zanima me ko je kriv, sve se da ispraviti i srediti jednim ljudskim razgovorom.
DD

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 19:02

A u p.m. jos nam je samo to falilo da TSS zaigra :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []