New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2014, 03:54

Kakva završnica :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2014, 09:46

Carlo je napisao/la:Kakva završnica :D

koliko je Melo bolji igrac od Jamesa u cetvrtom periodu posebno zadnje dvije minute utakmice :)..mislim da kad bi mi trebao igrac za zavrsnicu Melo bi mi bio prva opcija bez ikakvog predomisljanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 okt 2014, 15:13

[youtube][/youtube]

Koje slavlje jbte!
Da ne znam da se radi o pripremnim,mislio bih da je u najmanju ruku finale konferencije
A.F.C. Bournemouth!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2014, 20:57

Pa dobro neizvjesna tekma takoni Butler kad jeku noc pogodi za pobjedu u Chicagu ludnica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2014, 21:01

rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Koje slavlje jbte!
Da ne znam da se radi o pripremnim,mislio bih da je u najmanju ruku finale konferencije
To znači da je "zdrava" ekipa u svlačionici.

@salt, ma Melo je clutch, nema šta :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 okt 2014, 17:48

[youtube][/youtube]

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 okt 2014, 20:57

Al Iannazzone ‏@Al_Iannazzone
The Knicks have traded Travis Outlaw to the Sixers
Philly also received a 2019 2nd-round pick and the option to exchange 2018 second-round picks.
Al Iannazzone ‏@Al_Iannazzone
The Knicks received Arnett Moultrie in return, and have already waived him.
Travis Wear će biti 15. igrač na rosteru.

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 27 okt 2014, 23:18

Mislim da ce Calderon biti veliki napredak u odnosu na Feltona, ali ne znam kako ce ostatak ekipe djelovati u napadu. Melo i Tim mi djeluju kao "sigurni poeni", ali sta ocekivati od Imana i Smitha? Neki napredak u napadu ili samo Imanovu odbranu ili Smithovo ludovanje. :roll: :roll: Sta je sa Bargnani-em? Ja mislim da on ima dobar napadacki arsenal za visokog igraca. Dalembert igra dobru odbranu, to se da primjetiti. A i Stat je isto tako nepoznanica bar za mene. Pa da vidim sta vi Knicksovci ocekujete od ove ekipe? :hmmmmm: :hmmmmm:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 okt 2014, 00:55

Prije svega očekujem uhodavanje u triangle, trebat će par mjeseci da se ekipa potpuno navikne na sistem obzirom da nismo imali nikakav sistem kod Woodsona. Također, očekujem da ne bude iso-Melo košarke, da protok lopte bude na nivou.

Što se tiče igračkog kadra vrlo sam zadovoljan poslom kojeg je Phil i njegova ekipa iz front officea odradila. Calderon je upgrade i to poveliki u odnosu na Feltona koji mi je jedan od najdražih igrača, ali imao je problema izvan terena i to se vjerovatno jednim dijelom odrazilo na njegove igre.
Acy i Larkin su odlični igrači za rotacije. Acy je igrač koji nam je falio, skokovi, hustle, odbrana na četvorci, a ima i jumpshot.
Larkin ako bude napredovao može biti i startni PG. Čovjek je brz nevjerovatno, igra odličnu odbranu i to je ono što je potrebno da bude rezervni PG, također ne treba zaboraviti da imamo i Prigionija koji je odličan, nadam se da će i njega koristiti Fisher.

Možda i najbolja akvizicija ljeta je bio Samuel Dalembert. U predsezoni je pokazao otprilike sve ono što bi kvalitetan centar trebao raditi. Ima hrabrosti blokirati dunkere što iskreno Chandler nije ni pokušavao, uz dužno poštovanje prema njemu. Svakako da je Dalembert igrač koji nam je falio. Impresioniran sam njegovim asistencijama.

Tim je dosta napredovao u odnosu na prošlu sezonu i smatram da će pozitivno iznenaditi mnoge. Vidjet ćemo šta će sa Shumpom biti.

Fisher je mjenjao startne postave iz utakmice u utakmicu, ali mislim da će ovo biti startna petorka:
Calderon - Shump - Melo - Jason Smith - Dalembert

I da, treba očekivati par tradeova u toku sezone obzirom da imamo expiring ugovora u Bargnaniju i Amareu. Alan Hahn na twitteru je rekao da definitivno ne treba očekivati da ostane ista ekipa do deadline daya u februaru.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 okt 2014, 01:11

Sutra kreće sezona konačno, Knicksi otpočinju sezonu u srijedu protiv Bullsa u MSG-u.
Nisam nešto baš pratio ove preseason utakmice, malo sam nešto pogledao. Uvijek sam ih izbjegavao jer su totalno nerealne i zbunjujuće.
Što se tiče samog rostera ekipe, tu sam njmanje zadovoljan time što je J.R. ostao u Knicksima. Ekipa je jača od one prošlosezonske i očekujem PO sigurno, za nešto više će se morati pričekati naredna sezona i ona poslije nje kada bi sve ovo s P.Jacksonom trebalo da "urodi plodom".
Amare,Bargnani,Dalambert,Shumpert (izgleda da se nema prostora za produžiti ugovor s njim), Smith su u zadnjoj godini ugovora. Na platnom spisu osim Mela tu je jedino još Calderon sa velikim ugovorom kao i J.R koji možda nakon ove sezone i ode (konačno)!
Ova sezona će da bude uvod i zagrijavanje za ono što slijedi :D

Interesantno da u ekipi ima samo jedan "stariji" igrač: Prigioni naravno, kad se sjetim ekipe od prije dvije godine sa Thomasom,Prigioniem,Sheedom,Cambyem,K-Martom i Kiddom :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 okt 2014, 17:12

Još malo :D

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2014, 20:51

Thranduil je napisao/la:Sutra kreće sezona konačno, Knicksi otpočinju sezonu u srijedu protiv Bullsa u MSG-u.
Nisam nešto baš pratio ove preseason utakmice, malo sam nešto pogledao. Uvijek sam ih izbjegavao jer su totalno nerealne i zbunjujuće.
Što se tiče samog rostera ekipe, tu sam njmanje zadovoljan time što je J.R. ostao u Knicksima. Ekipa je jača od one prošlosezonske i očekujem PO sigurno, za nešto više će se morati pričekati naredna sezona i ona poslije nje kada bi sve ovo s P.Jacksonom trebalo da "urodi plodom".
Amare,Bargnani,Dalambert,Shumpert (izgleda da se nema prostora za produžiti ugovor s njim), Smith su u zadnjoj godini ugovora. Na platnom spisu osim Mela tu je jedino još Calderon sa velikim ugovorom kao i J.R koji možda nakon ove sezone i ode (konačno)!

Interesantno da u ekipi ima samo jedan "stariji" igrač: Prigioni naravno, kad se sjetim ekipe od prije dvije godine sa Thomasom,Prigioniem,Sheedom,Cambyem,K-Martom i Kiddom :mrgreen:
Ja taman danas vracam se sa odmora evo na aerodromu sam I spreman sutra cekam tekmu Bullsa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 okt 2014, 23:53

SaltCityAttack je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Sutra kreće sezona konačno, Knicksi otpočinju sezonu u srijedu protiv Bullsa u MSG-u.

Ja taman danas vracam se sa odmora evo na aerodromu sam I spreman sutra cekam tekmu Bullsa :)
Sutra ćemo da se družimo uz kokice i pivo na forumu :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2014, 22:30

Još malo :) Kod nas ne igra Bargnani, kod Bullsa Butler. Biće zanimljiva večerašnja utakmica u svakom slučaju.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 29 okt 2014, 23:26

Startna petorka za večeras : Jose,Shump,Melo,Stat i nosač Samuel :D

Edit: Larkin umjesto Calderona, Jose neće nikako igrati (istegnuće desnog lista)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2014, 00:08

Calderon ipak out. Larkin starter!

[youtube][/youtube]

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2014, 01:02

sopcast linkovi:

sop://broker.sopcast.com:3912/172996" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/172997" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/150200" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.rojadirecta.me/goto/go.arena ... /av11.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako neko ima HD linkova neka shareuje :)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 30 okt 2014, 01:28

Ovaj prvi link je dobar ali na francuskom jbg :( kako Prigioni ukrade loptu,strašno i bezveze Dalambertu sad sviraše ličnu nad Gasolom

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2014, 01:32

Kakvo zakucavanje Amarea :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2014, 01:35

Thranduil je napisao/la:Ovaj prvi link je dobar ali na francuskom jbg :( kako Prigioni ukrade loptu,strašno i bezveze Dalambertu sad sviraše ličnu nad Gasolom
pa bio je faul kreto se vidio si nije bezveze brate..trebali su i Amareu svirat kad ej Rose ono usao jer se kretao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 4 gosta.