Safet Sušić - Pape

harixs
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harixs » 27 okt 2014, 21:14

DragonGirl je napisao/la:
Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.
Koju dvojicu klasicnih napadaca je Njemacka pozvala?
Mislim da su više realni, ali ako ti ne vidiš logiku u njima...
Za Njemačku moja greška priznajem, na posljednjem spisku je bio samo jedan klasični napadač Kruse iz Borussije iako je i Goetze bio upisan kao napadač, ali to je bio izuzetak jer naprimjer protiv Škotske u septembru su pozvana bila dva, osim toga znamo svi da te dvije posljednje utakmice nisu slavno završile, ali ipak nismo mi Njemačka pa da možemo pruštiti sebi taj luksuz, osim toga oni su, kao što si rekao osvojili SP, a mislim da to ipak nisu učinili sa samo jednim klasičnim napadačem u kadru...također apsurdno je porediti kvalitet njihovih krila koja igraju u napadu i naših...
Bio upisan kazes, a nije klasicni. :D
Pa kad bolje promislim Njemacka i nema "klasicnog" napadaca, taj Kruse nije odigrao jedne utakmice do sad. :lol:

Opet grijesis, Njemacka je uzela svjetsko sa jednim "klasicnim" napadacem. ;) I kako rekoh ranije, tvoji komentari se svode na presipanje iz supljeg u prazno.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 21:16

The_Target je napisao/la:Sta kazu papetoljupci jel amidja vecer'o :)
evo sad će srneća,samo dok se malo u frižderu stegnu :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 27 okt 2014, 21:24

Nemoj da hladnu colu pije da se ne prehladi,ko ce onda onoliko sugerisati igracima onako energicno i davati uputstva,da ne spominjemo komunikaciju sa medijima,cuvajte nam papeta od hladne cole
Rođeni brato

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 okt 2014, 21:25

The_Target je napisao/la:Nemoj da hladnu colu pije da se ne prehladi,ko ce onda onoliko sugerisati igracima onako energicno i davati uputstva,da ne spominjemo komunikaciju sa medijima,cuvajte nam papeta od hladne cole
previse topla (vrela) srneca ledja su veci problem buraz.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 21:31

The_Target je napisao/la:Nemoj da hladnu colu pije da se ne prehladi,ko ce onda onoliko sugerisati igracima onako energicno i davati uputstva,da ne spominjemo komunikaciju sa medijima,cuvajte nam papeta od hladne cole
Virtual prvo proba u kuhinji Europe sve što ide za Papetov stol :D Da ga neko ne bi slučajno otrov'o il' tako nešto :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2014, 21:39

Rusilac je napisao/la: Podrzavaju ga novinari koji su dio tala,to sam dosta puta obrazlozio.
Cuj on nesto obrazlozio? Hihi. To sto nam redovno prepricavas svoje snove i fantazije ne znaci da si ti nesto obrazlozio. :mrgreen:
Hajde ako ti nije muka obrazlozi nam jos jednom. :cool: Napisi malo vise detalja o tom talovima. Ako sam dobro shvatio, Susicu odnekle kaplje ogromna lova (ilegalno) a on onda od te love kupuje medije iz BiH i susjedstva, kupuje novinare, forumase, i tako dalje. Odgovori nam za pocetak odakle njemu kaplje ta velika lova, pa cemo onda o ostalim stvarima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 21:44

Trebalo bi mnogo para da se potkupe svi oni za koje ga drummer optužuje, sumnjam da bi to ova plata u NFSBiH mogla pokriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2014, 21:46

Ma sve ce to pokriti Avdijin transfer u Real za nekih 90-100 miliona €. Kad moze Bale, moze i Avdija :salut:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 okt 2014, 21:49

harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.
Koju dvojicu klasicnih napadaca je Njemacka pozvala?
Mislim da su više realni, ali ako ti ne vidiš logiku u njima...
Za Njemačku moja greška priznajem, na posljednjem spisku je bio samo jedan klasični napadač Kruse iz Borussije iako je i Goetze bio upisan kao napadač, ali to je bio izuzetak jer naprimjer protiv Škotske u septembru su pozvana bila dva, osim toga znamo svi da te dvije posljednje utakmice nisu slavno
završile, ali ipak nismo mi Njemačka pa da možemo pruštiti sebi taj luksuz, osim toga oni su, kao što si rekao osvojili SP, a mislim da to ipak nisu učinili sa samo jednim klasičnim napadačem u kadru...također apsurdno je porediti kvalitet njihovih krila koja igraju u napadu i naših...
Bio upisan kazes, a nije klasicni. :D
Pa kad bolje promislim Njemacka i nema "klasicnog" napadaca, taj Kruse nije odigrao jedne utakmice do sad. :lol:

Opet grijesis, Njemacka je uzela svjetsko sa jednim "klasicnim" napadacem. ;) I kako rekoh ranije, tvoji komentari se svode na presipanje iz supljeg u prazno.
Ja sam ti samo navela ime sa spiska koje si tražio, a to što još nije odigrao ne znači i da neće ;-)
Čak i da jeste Njemačka uzela SP sa jednim napadačem jesi li ti bolan svjestan da jednu Njemačku porediš sa nama, aktuelnog svjetskog prvaka? I onda moji postovi nemaju smisla... Pa pored onakvih krila oni sebi itekako mogu priuštiti taj luksuz, a šta ćemo mi, ubaciti Višću u špic umjesto Džeke ako zatreba? Ma ja... Višća-Müller ili Višća-Götze, tu je to negdje...e svašta... :facepalm:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 27 okt 2014, 21:56

E vala ti je djevojka lijepo objasnila i spustila,nemoj sad da se pravis filozof :D

Poklopi se i suti. :urnebes:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 22:02

Celtic je napisao/la:E vala ti je djevojka lijepo objasnila i spustila,nemoj sad da se pravis filozof :D

Neće se on poklopit,to su Virtine tajne službe,mora se Pape branit,pa s koliko god nickova trebalo :rol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2014, 22:06

rishaaa je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Sta kazu papetoljupci jel amidja vecer'o :)
evo sad će srneća,samo dok se malo u frižderu stegnu :D
De ti i Target gravceta i onda mu krhni bozu i bvb-u sa linkom :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2014, 22:09

rishaaa je napisao/la:
Celtic je napisao/la:E vala ti je djevojka lijepo objasnila i spustila,nemoj sad da se pravis filozof :D

Neće se on poklopit,to su Virtine tajne službe,mora se Pape branit,pa s koliko god nickova trebalo :rol:
Nemoj nam ti o duplim, troduplim, cetvrtoduplim, petoduplim itd. nickovima, svega ti :rol:

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 27 okt 2014, 22:11

:njanjanja: :njanjanja: Evo pošto Pape očito ne prati pomno nogometna zbivanja i ostao je zatečen poslije povrede Ibiševića evo malo bi mu pomogao i predložio da obrati pozornost na mladog Mirka Marića nogometaša Dinama na posudbi u Lokomotivi koji zabija na svakoj utakmici,a takav je bio i u Širokom, pa Pape malo ga barem pogledaj i nemoj unaprijed reći da će odmah opredjeliti za Hrvatsku,budi Pape brži i mudriji od Kovača...... :njanjanja: :njanjanja:
Zadnja izmjena: Ziko, dana/u 27 okt 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 22:11

calcio je napisao/la:
Nemoj nam ti o duplim, troduplim, cetvrtoduplim, petoduplim itd. nickovima, svega ti :rol:
Ja nikad nisam koristio 2 nicka u isto vrijeme ;) Samo sam bio banovan nekoliko puta,i napravim novi acc,al' se nikad nisam krio i znao si i ti a i ostali da se radi o meni ;) Uvijek istaknem,zastavu ili lokaciju :D Tako da bezveze naprđuješ... :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2014, 22:13

Ali svake hefte drugi nick :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2014, 22:23

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ja nikad nisam koristio 2 nicka u isto vrijeme ;) Samo sam bio banovan nekoliko puta,i napravim novi acc,al' se nikad nisam krio i znao si i ti a i ostali da se radi o meni ;) Uvijek istaknem,zastavu ili lokaciju :D Tako da bezveze naprđuješ... :kafa:
Istina, nisi ih koristio istovremeno. :thumbup:
Ma nemas se sta kriti kad bi te odmah prepoznali, jedan je gravce i njegov Badi (jel se tako zove cuko?) :D

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 okt 2014, 22:23

ODLAZI CIGANE
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 22:27

calcio je napisao/la:
Istina, nisi ih koristio istovremeno. :thumbup:
Ma nemas se sta kriti kad bi te odmah prepoznali, jedan je gravce i njegov Badi (jel se tako zove cuko?) :D
Nisam se nikad krio,mene je bar lako prepoznati... Samo sam dobijao bezveze ban,tj ukinu mi račun,samo zato što sam pisao istinu,jer ovdje nikad nisu vrijedila ista pravila za sve forumaše! Jer da jesu mnogi sad ne bi provocirali sa istih nickova,al nema veze! Ja postove ne skupljam tako da mi to ne može naškodit :bih:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2014, 22:29

Ne mozes ih gravce skupiti i da hoces :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []