Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nemoj buraz toliko "izvaljiivat", pozlice nam od smijeha.harishp je napisao/la:De ti i Target gravceta i onda mu krhni bozu i bvb-u sa linkom
Samo tvoji postovi imaju vise humora od juventusovih "stripova".
Pa ne znam šta bi mi to bilo privlačno u skupljanju postova ! Ti i Virto ih skupljate 6 godina,a još niste skontali da postovi sa foruma ne ulaze u radni staž! A pametniji sigurno niste postali,što se da zaključiti vrlo lahko... a vidim i duhovitost vam je na zavidnom nivou 
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 27 okt 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
15.23 posta/ova dnevno
Steta sto gravcetovi nickovi imaju kratak rok trajanja, bio bi rekorder po broju postova na forumu
Steta sto gravcetovi nickovi imaju kratak rok trajanja, bio bi rekorder po broju postova na forumu
Vecero govedju glavu a za desert srneca. Zna kralj sta valja. I onda cola na kraju.The_Target je napisao/la:Sta kazu papetoljupci jel amidja vecer'o
Pojest, popit i poklopit!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!

Momciluci i Virtu4l i ti si napisao ovu formaciju i igrace (osim Spahica ) propade nam formacija.
TSS ce igrati samo umjesto koga
Vjerovatno umjesto Višće, a možda i Mede.Ajax je napisao/la:
Momciluci i Virtu4l i ti si napisao ovu formaciju i igrace (osim Spahica ) propade nam formacija.![]()
TSS ce igrati samo umjesto koga![]()
Može mi secalcio je napisao/la:15.23 posta/ova dnevno
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Neka neka, još malo pa ce spisak, I tako isto jedna izjava, ustvari provala. Onda ce opet ovi otic sa teme jedno tri cetri dana dok ljudi ne zaborave. Jedno pitanje je šta ce ovaj put srljaktor provalit, Nije cuo za germaniju? Nema brata? Nije mu nitko kravatu kupio? tincek je pola zadnj vezni pola napadac. Nema potrebe da pogleda utakmice izraela..... ili ipak neka nova glupost
a nije visca za prvih 11. steta sto nema zukanovica da uskoci na lijevog beka pa da lulic napokon zaigra na svojoj poziciji.
Gojko Cimirot bi trebao igrati od prve minute... Momak je već dobio poziv za Izrael ! Bar ne bi igrao izmišljenu poziciju kao Tino 
E **** ga prijatelju to nece ici toliko lako. Umjesto Medunjanina nema sanse. A sto se tice VIsce ako ce igrati 4-5-1 ( a mora ) onda mu je potrebno pravo krilo. Nije to 4-4-2 dijamant. A TSS je spor i nema tehnike za krilo. Jedino ako ce Lulic da pokriva cijelu stranu kao protiv Nigerije i odigramo sa laznim lijevim krilom kao sto je tada Miske bio. Mislim bio sam siguran i ja u tu postavu i igrace koju ste svi napisali. Samo sada se neke stvari mijenjaju iz korjena.HariTz je napisao/la: Vjerovatno umjesto Višće, a možda i Mede.
Meni je drago što Gojkara opet dobija poziv

- tuzlak1987
- Kontakt:
Lakse malo sa Cimirotom molicu vas..budite realnirishaaa je napisao/la:Gojko Cimirot bi trebao igrati od prve minute... Momak je već dobio poziv za Izrael ! Bar ne bi igrao izmišljenu poziciju kao Tino
Ziko je napisao/la:![]()
Evo pošto Pape očito ne prati pomno nogometna zbivanja i ostao je zatečen poslije povrede Ibiševića evo malo bi mu pomogao i predložio da obrati pozornost na mladog Mirka Marića nogometaša Dinama na posudbi u Lokomotivi koji zabija na svakoj utakmici,a takav je bio i u Širokom, pa Pape malo ga barem pogledaj i nemoj unaprijed reći da će odmah opredjeliti za Hrvatsku,budi Pape brži i mudriji od Kovača......
![]()
tuzlak1987 je napisao/la:
Lakse malo sa Cimirotom molicu vas..budite realni
Opako haramo, TZ prva odavno
probaj na clash, al bježiš pred mojim soundom
svaki selector je fan pa čuješ sassju stalno
bujrum rub-a-duba, dancehall il' digitalno
Pa ko je rekao da bi ja volio da on igra umjesto bilo koga? TSS nije nikakvo krilo i to se slažem, ali mora biti negdje žrtveno janje i to je tako.Ajax je napisao/la:E **** ga prijatelju to nece ici toliko lako. Umjesto Medunjanina nema sanse. A sto se tice VIsce ako ce igrati 4-5-1 ( a mora ) onda mu je potrebno pravo krilo. Nije to 4-4-2 dijamant. A TSS je spor i nema tehnike za krilo. Jedino ako ce Lulic da pokriva cijelu stranu kao protiv Nigerije i odigramo sa laznim lijevim krilom kao sto je tada Miske bio. Mislim bio sam siguran i ja u tu postavu i igrace koju ste svi napisali. Samo sada se neke stvari mijenjaju iz korjena.HariTz je napisao/la: Vjerovatno umjesto Višće, a možda i Mede.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesi slusao onu Klimam, ona je meni najboljarishaaa je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
jesi naporan cojk.rishaaa je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.