Safet Sušić - Pape

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 23:10

bvb je napisao/la:
harishp je napisao/la:De ti i Target gravceta i onda mu krhni bozu i bvb-u sa linkom :mrgreen:
Nemoj buraz toliko "izvaljiivat", pozlice nam od smijeha.
Samo tvoji postovi imaju vise humora od juventusovih "stripova".
Pa sta da radim...prilagodjavam se forumasima...pa zar niste kao likovi iz stripova???... :lol: de malo pogledajte oko sebe... :mrgreen: Pogledajte malo bolje kvalitetu vasih postova... :shock:

Kako ja napravi stripove,nema vise hit postova PAPE ODLAZI(onaj bagrcavi svaki dan barem jedan ostavi), i onda moji stripovi najgluplji na svijetu.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Malo sam vas primirio...za uhar je,koliko toliko... :mrgreen:
Stripovi zavise samo od vas...kako se ponasate... ;) Sad vas malo strah,da ne budete u glavnoj ulozi...a znate da sam pravo dobar u tome...da cu naci karatker koji vas najbolje opisuje... ;) :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 23:10

@HariTz
Hm ili Tino umjesto Hajrovica. Ovi iz Hajduka pricaju da momak igra desno krilo kod njih. Tada ostaje Visca na lijevom krilu a ispada Hajrovic koji nije standardan za svoj klub. Mislim da bi to moglo da bude to. :kafa: Sve druge varijante nisu logicne osim ako ne pocne na klupi TSS.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 23:13

Juventinisimo je napisao/la:
Kako ja napravi stripove,nema vise hit postova PAPE ODLAZI(onaj bagrcavi svaki dan barem jedan ostavi), i onda moji stripovi najgluplji na svijetu.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Stripovi zavise samo od vas...kako se ponasate... ;) Sad vas malo strah,da ne budete u glavnoj ulozi...a znate da sam pravo dobar u tome...da cu naci karatker koji vas najbolje opisuje... ;) :mrgreen:
Bježi ba,jbt stavio makedonsku zastavu k'o fišek! Veću stavi! Kako da ja budem zadovoljan tvojim stripom... :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 23:17

rishaaa je napisao/la:Opako haramo, TZ prva odavno
probaj na clash, al bježiš pred mojim soundom
svaki selector je fan pa čuješ sassju stalno
bujrum rub-a-duba, dancehall il' digitalno :mrgreen:
To sluša kćerka od mog komšije, 9 joj je godina :kafa:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 27 okt 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 okt 2014, 23:17

Ajax je napisao/la:@HariTz
Hm ili Tino umjesto Hajrovica. Ovi iz Hajduka pricaju da momak igra desno krilo kod njih. Tada ostaje Visca na lijevom krilu a ispada Hajrovic koji nije standardan za svoj klub. Mislim da bi to moglo da bude to. :kafa: Sve druge varijante nisu logicne osim ako ne pocne na klupi TSS.
Pa eto, Hajrović, Višća i Medo su kandidati za klupu. Ako bude spreman, čisto sumnjam da će početi sa klupe.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 23:18

rishaaa je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:
Bježi ba,jbt stavio makedonsku zastavu k'o fišek! Veću stavi! Kako da ja budem zadovoljan tvojim stripom... :mrgreen:
Pa i nemate vece....neka vam braca sa zapada,Albanci posalju dronom vecu....nama ce u strip... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
To sluša kćerka od mog komšije, 9 joj je godina :kafa:
A jel ona sad ima 9 godina ili je to bilo kad si ti išao u srednju ? Pošto od tad nisi izlazio,a prošlo je puno godina od tvoje srednje škole !

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 okt 2014, 23:20

susicu ODLAZI.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 23:21

HariTz je napisao/la: Pa eto, Hajrović, Višća i Medo su kandidati za klupu. Ako bude spreman, čisto sumnjam da će početi sa klupe.
Medo nije kandidat nema teorije. Ili Hajrovic ili Visca u svakom slucaju igramo sa jednim laznim krilom. Tako da ovaj put stvarno neznam kako bi predvidio prvih 11 stvarno neznam. Sve je moguce izgleda jedino se zna da ce biti samo jedan pravi napadac.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 23:22

Juventinisimo je napisao/la: Pa i nemate vece....neka vam braca sa zapada,Albanci posalju dronom vecu....nama ce u strip... :mrgreen:
Nećemo se vrijeđati :nene:
slika
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 27 okt 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2014, 23:29

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Neka neka, još malo pa ce spisak, I tako isto jedna izjava, ustvari provala. Onda ce opet ovi otic sa teme jedno tri cetri dana dok ljudi ne zaborave. Jedno pitanje je šta ce ovaj put srljaktor provalit, Nije cuo za germaniju? Nema brata? Nije mu nitko kravatu kupio? tincek je pola zadnj vezni pola napadac. Nema potrebe da pogleda utakmice izraela..... ili ipak neka nova glupost
Apropo kravate, pa gdje ce mu je kupit ko kad ga samo u suskavcu vide.
Kontaju ljudi ne treba govecetu kravata, a i ne grijese. Kakav je smoto, ne bi me cudilo da se udavi kravatom
dok cvor veze. Al nismo mi takve srece...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 23:31

Odakle više niču... čuj Effenberg :zviz:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 23:31

Previse ozbiljno shvatate zafrkanciju,jos ozbiljnije se naljutite a najgore je,sto za sekundu nekoga zamrzite... :(
Ne odnosi se samo na tebe Rishaaa...ti si donekle i ok..samo pretjerao si sa zastavom... :mrgreen:
Kad sam rekao velika,mislio sam preko tribine fudbalskog stadiona a ne dvorane...toliku zastavu ja nosim u dzepu... :tralala:

Effenberg gulas...predstavi se :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 27 okt 2014, 23:32

Juventinisimo je napisao/la:Zasto Pape kasni na avion???..iz opravdanih je razloga... :mrgreen:

slika
Hahahah u jednom stripu opisan mentalitet prosječnog sportsport.ba forumaša :D
:thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2014, 23:35

Uh jesam i upo vam u nocnu smjenu, vidi ti tri musketira jedan za drugim. Ode ja sad docu sutra a do tad @juve @virto @amarkony imate :wave: :wave: :wave:

jbg razumijem vas, i vi biste srnecih ko idol vam...
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 27 okt 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 23:35

Amarkony je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Zasto Pape kasni na avion???..iz opravdanih je razloga... :mrgreen:
slika
Hahahah u jednom stripu opisan mentalitet prosječnog sportsport.ba forumaša :D
:thumbup:
Sakrivaj to u spoiler...dok navala nije krenula... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 okt 2014, 23:36

DragonGirl je napisao/la:
harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Mislim da su više realni, ali ako ti ne vidiš logiku u njima...
Za Njemačku moja greška priznajem, na posljednjem spisku je bio samo jedan klasični napadač Kruse iz Borussije iako je i Goetze bio upisan kao napadač, ali to je bio izuzetak jer naprimjer protiv Škotske u septembru su pozvana bila dva, osim toga znamo svi da te dvije posljednje utakmice nisu slavno
završile, ali ipak nismo mi Njemačka pa da možemo pruštiti sebi taj luksuz, osim toga oni su, kao što si rekao osvojili SP, a mislim da to ipak nisu učinili sa samo jednim klasičnim napadačem u kadru...također apsurdno je porediti kvalitet njihovih krila koja igraju u napadu i naših...
Bio upisan kazes, a nije klasicni. :D
Pa kad bolje promislim Njemacka i nema "klasicnog" napadaca, taj Kruse nije odigrao jedne utakmice do sad. :lol:

Opet grijesis, Njemacka je uzela svjetsko sa jednim "klasicnim" napadacem. ;) I kako rekoh ranije, tvoji komentari se svode na presipanje iz supljeg u prazno.
Ja sam ti samo navela ime sa spiska koje si tražio, a to što još nije odigrao ne znači i da neće ;-)
Čak i da jeste Njemačka uzela SP sa jednim napadačem jesi li ti bolan svjestan da jednu Njemačku porediš sa nama, aktuelnog svjetskog prvaka? I onda moji postovi nemaju smisla... Pa pored onakvih krila oni sebi itekako mogu priuštiti taj luksuz, a šta ćemo mi, ubaciti Višću u špic umjesto Džeke ako zatreba? Ma ja... Višća-Müller ili Višća-Götze, tu je to negdje...e svašta... :facepalm:
Niti je Muller krilni igrac a tako ni Gotze.
Neko ko ne razumije ove stvari I nezna da je Njemacka igrala sa jednim "klasicnim" napadacem nebi trebao voditi polemiku sa koliko klasicnih napadaca bi trebali mi igrati.
Nije ovo nikakvo poredzenje nego cisto onako informativno. ;)
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 27 okt 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 okt 2014, 23:42

Ajax je napisao/la:
HariTz je napisao/la: Pa eto, Hajrović, Višća i Medo su kandidati za klupu. Ako bude spreman, čisto sumnjam da će početi sa klupe.
Medo nije kandidat nema teorije. Ili Hajrovic ili Visca u svakom slucaju igramo sa jednim laznim krilom. Tako da ovaj put stvarno neznam kako bi predvidio prvih 11 stvarno neznam. Sve je moguce izgleda jedino se zna da ce biti samo jedan pravi napadac.
Jel igrao Medo od početka protiv Kipra? :D zašto ne bi bio kandidat?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 23:48

HariTz je napisao/la: Jel igrao Medo od početka protiv Kipra? :D zašto ne bi bio kandidat?
Safet je na najgori moguci nacin naucio na toj gresci i opekao se je. Nema ni 1% sanse da ce vise ikad ostaviti Medunjanina na klupi isto vazi i za Mujdzu. Mislim da cak ni on nezna prvih 11 sada i sam je kriv za to. On je birao i selektirao igrace ovih pet godina.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 23:56

Lako cemo za forumase papetovci. Ako budu adekvatni rezultati oni koji kritikuju posebno neargumentovano oni ce nestati i Pape ce biti heroj nacije. Vas problem da je sto izvrtanja teza i manipulacije nema na terenu i stvarnom zivotu osim po forumima. Na terenu postoji samo kvalitet, zalaganje i takticko nadmudrivanje. Vas je problem sto niste u stanju da shvatite argumentovanu kritiku da covjek srlja iz greske u gresku. I da je skupio previse velikih gresaka da bi se njegov petogodisnji mandat mogao ocijenti vrlo dobrim a kamoli odlicnim kako ga pojedinci ovdje kujete u zvijezde a covjek jedva prosjecan trener ako i to. Ne vidite dalje od svog nosa pojedini i niste nimalo realni. A niste ni svijestni da kada Dzeko nebude vise igrao da ce to biti puno losija selekcija i ovo sada sto Pape vodi je zlatna generacija ne zbog Papeta nego zbog trenutne grupe igraca. Tada ni Capello nece vise pomoci samo nadoci cete vi iskreni i "pravi" navijaci koji samo klimate glavom i pricate yes yes. Sve karakteri do karaktera koji znaju sta hoce :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []