Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Sjeca li se ko onog lika iz Azerbejdzana sto je dobio pos'o (kao) na osnovu dugogodisnjeg iskustva igranja Mangera ? To je bilo nekad 2012/13 a evo sad gledam sta je s njega i ne mogu naci nikakve informacije osim sto na Wiki stoji neki drugi lik kao mendzer Bakua.. sto ce rec' da je dobio otkaz
i nadjoh ovu sprdnju na njegov racun, na twitteru. Cuj kaze: We have big game tmo and I need to get off to good start, so I'll save the game now; if I lose, I switch it off and try again.
https://twitter.com/BakuFCFM
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 24 okt 2014, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ko prvi nadje krekovanu igru neka postavi
Do sad sam sve kupovao preko steama, ovaj nisam jos nanijetio
Do sad sam sve kupovao preko steama, ovaj nisam jos nanijetio
Glory Glory Man United!
Valja sacekati bar prvi patch i fixane igrace koji ce vjerovatno ko i svake godine biti lose uradjeni 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Evo Beše zmaja.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo su odlične ocjene, vjerovatno mu je i PA dosta veći nego na 14-ci, znači Bešić jedan od najvećih talenata na DM poziciji sigurno.Belmin6 je napisao/la:
Evo Beše zmaja.
Onako...valja se naviknuti. Sreca pa nisam izletio petobu. Cener je prihvatljivBelmin6 je napisao/la:@LvG
Kakav je
A dobro, ja sam pitao neke, kazu 13 KM. Vjerovatno cu i ja ovih dana uzeti.
Valjda prije pustanja bete bila ta cijena. Ne znam, crack nece barem 3-4 mjeseca. Nedo bog da bude ko na fm2013
Cener mi nije bio puno, dobit cu sve update tao da sam miran....
Samo mi na zivvce ide ovaj steam
Samo mi na zivvce ide ovaj steam
Gdje si to nasao za 13kmBelmin6 je napisao/la:A dobro, ja sam pitao neke, kazu 13 KM. Vjerovatno cu i ja ovih dana uzeti.
Football Manager 2015
Postavljao je @LvG iznad neku fb grupu, mozes tu kupiti. Ja sam tako kupovao FM13.
@LvG
A ne mora znaciti da nece biti cracka, npr. prosle godine je odmah crack izasao.
@LvG
A ne mora znaciti da nece biti cracka, npr. prosle godine je odmah crack izasao.
Ma 15km je dzaba , peglati se bezze oko cracka i bugova vazda nekih. Ja sam 13 platio 70 xD. Nego dajte ss mesija i ronalda 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Da se upišem na temu uz molbu da postavi link onaj koji prvi naleti, kad naleti, na igru sa crackom 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Koliki je Potential Ability Besicu ??
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ako je netko zainteresiran za offline igru povoljno, pm 
Ko nije vidio @mikijev post, Izašao je BETA na torrentu, nosteam. 
skinuo sam,radi.. samo ima problem imena nisu prava i nikako da uspijem da promjenim,nikako...Belmin6 je napisao/la:Ko nije vidio @mikijev post, Izašao je BETA na torrentu, nosteam.
Muhamed Besic :/
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- JoseMourinho
- Kontakt:
kad kreiras igru nemoj da ti je oznaceno use fake players 
Čuj 15 KM hahahhah
To jedino da podijelite s nekim s tim da ne ulazite nikad online..Cijena orginala i full igre je daleko skuplja..na akciji vam to bude ovako na početku izlaska oko 35-40 eura (ako imate sreće)
To jedino da podijelite s nekim s tim da ne ulazite nikad online..Cijena orginala i full igre je daleko skuplja..na akciji vam to bude ovako na početku izlaska oko 35-40 eura (ako imate sreće)
@k3lla
Imaš jedan fix skinuti s stranice nosteam, oko 200 MB. Ja mislim da riješava i te probleme.
@xinxee
Ne vidim jarane šta ti je smiješno. To je sigurna prodaja, to po 15 KM. Skineš preko streama igru, koju igraš offline. I svaki update zvanicni, isto radiš. Preko streama ti update ide.
Imaš jedan fix skinuti s stranice nosteam, oko 200 MB. Ja mislim da riješava i te probleme.
@xinxee
Ne vidim jarane šta ti je smiješno. To je sigurna prodaja, to po 15 KM. Skineš preko streama igru, koju igraš offline. I svaki update zvanicni, isto radiš. Preko streama ti update ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.