Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Nema mi ništa mrže nego rafit vježbanku iz engleskog. Na testu idem eci peci pec i tri dobijem. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: Chat
Bez nas ovaj forum ne bi ni na sta ličio. Pogotovo pdf NBA.KK_Bosna je napisao/la:ma ti i @gre ste neprevazidjen tandem, ko bonnie i clydeuveli smo vam 24-satnu strazu
nego, gdje se taj basket igra a ne zove se?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Yebote, ima i mjesec da nisam banovan. 
-
Nerminovic
- Kontakt:
We are back.Cartman je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Gdje nam je to brat @Cartman?![]()
![]()
Selam za najvece sinove Bosne, Hercegovine i Sandzaka. Cujem legenda nam radi trecu smjenu nocas. Uz tebe smo Alija.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gdje si ti Nerminovicu?
nema te
Ofalio si brate.Belmin6 je napisao/la:Yebote, ima i mjesec da nisam banovan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Morat cu napravit neki belaj Skauzerima.Cartman je napisao/la:Ofalio si brate.Belmin6 je napisao/la:Yebote, ima i mjesec da nisam banovan.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bratemuamerc je napisao/la:Gdje si ti Nerminovicu?nema te
Pozelio sam te, inace moj najjaci brat teme Bajerna.
Bio sam na odmoru sedmicu dana (banovan), tako da me nijo bilo zadnjih sedam dana ali sam back.
Sta ima kod tebe, vidim da je bilo ludo kad smo ih uzeli 1-7 - zao mi je sto nisam imao priliku da dodajem jedan
BackSpace United
BackSpace United
Tu smo, bilo je slavlja:-). Banovan??? Pa ko tebe banova da ga...Nerminovic je napisao/la:Bratemuamerc je napisao/la:Gdje si ti Nerminovicu?nema te
![]()
Pozelio sam te, inace moj najjaci brat teme Bajerna.![]()
Bio sam na odmoru sedmicu dana (banovan), tako da me nijo bilo zadnjih sedam dana ali sam back.![]()
Sta ima kod tebe, vidim da je bilo ludo kad smo ih uzeli 1-7 - zao mi je sto nisam imao priliku da dodajem jedan
-
Nerminovic
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Tu smo, bilo je slavlja:-). Banovan??? Pa ko tebe banova da ga...Nerminovic je napisao/la:Bratemuamerc je napisao/la:Gdje si ti Nerminovicu?nema te
![]()
Pozelio sam te, inace moj najjaci brat teme Bajerna.![]()
Bio sam na odmoru sedmicu dana (banovan), tako da me nijo bilo zadnjih sedam dana ali sam back.![]()
Bilo je slavlja, i to bez mene.
Primili su dobru petardu, svega i svacega.
Hahaha, ovo je treci put - nadam se da je i zadnji.
BackSpace United
BackSpace United
Sto mene nesto pogodi ova prica o ove dvije Bosanske sto su otisle u Siriju. Djeca su to, jadne im familije. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Istina.Kawhi je napisao/la:Bez nas ovaj forum ne bi ni na sta ličio. Pogotovo pdf NBA.KK_Bosna je napisao/la:ma ti i @gre ste neprevazidjen tandem, ko bonnie i clydeuveli smo vam 24-satnu strazu
nego, gdje se taj basket igra a ne zove se?
Dovoljno godina imaju. Glupace.Cartman je napisao/la:Sto mene nesto pogodi ova prica o ove dvije Bosanske sto su otisle u Siriju. Djeca su to, jadne im familije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kad vam zatreba dobar šuter, zovite me. Samo mi dajte malo vremena da vratim kondiciju.KK_Bosna je napisao/la: nego, gdje se taj basket igra a ne zove se?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Marsal
- Kontakt:
Tako su nama prije 2-3 godine napravili i fudbalski i košarkaški teren, znači gore oba. Prvi mjesec po 5 ekipa za oba sporta, drugi mjesec tu i tamo a sad poslije ovoliko vremena ostali su samo najzagriženiji entuzijasti poput mene.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ima dobar teren u Buca, napravili prije neki dan, vidim raja se navukla, sve neki Nate Robinsoni
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na casove fusbala kod tatke. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja nit imam skok nit sut nit se znam kretat al bog mi ne uze loptu pod kosem 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
đe to igraš basketa, jel na SlatiniHeller je napisao/la:Ja nit imam skok nit sut nit se znam kretat al bog mi ne uze loptu pod kosem
Pustiću sunce da topi ljubav!
Teleks posto je ekipa rasuta od Lipnice do Slavinovicahoshafka je napisao/la:đe to igraš basketa, jel na SlatiniHeller je napisao/la:Ja nit imam skok nit sut nit se znam kretat al bog mi ne uze loptu pod kosem
Nullius in verba
može li neko sutra oko dvice na jednu točenu 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], rio_Ferdy88 i 6 gostiju.