Dovodio.Kawhi je napisao/la: Pa ono i Kobe se dovodi u kontekst sa najvećim
Kawhi je napisao/la:Činjenica je da tebe boli to što ni James ni Melo nisu pojačali Bullse.

Već sam rekao da u gornjem postu da bi i to bilo logičnije nego što naivcima prodaje priču da mu je stalo do naslova kada to jednostavno nije istina jer se tako ne ponaša!Kawhi je napisao/la: Melo je ostao u Knicksima,ali šta bi bilo da je otišao u Rocketse,ili Heat(nakon što je Bron napustio,moglo se to nekako odraditi)gdje bi imao veće šanse za naslov nego u Bullsima i Knicksima.Opet bi bio omražen od strane navijača Bullsa jer nije izabrao Bullse.
Ne, ne bi bio omražen. Konstantno ideš u pretpostavke i stavljaš neizrečene riječi u tuđa usta.
Sa zdravim Rose-om i da je Melo doveden ali bez davanja Gibsona uz ovakvog trenera, Bullsi itekako bili konkurentni svakome. O Paxovoj pameti ne bih, ni sam ga ne volim.Kawhi je napisao/la: Nisi mi odgovorio na pitanje.Al evo ja ću sam sebi.Bullsi ni s Melom ne bi bili konkrentni najboljim ekipama zapada i sam on to zna.Jeste da je ostao u slabijoj ekipi,ali ako uzmemo u obzir to kako Bullsi rade u zadnjih 16 godina,mislim nisu nikad ni bili prepametna organizacija samo su imali sreće da dobiju najvećeg+Pippena,jasno je da u Bullsima ne bi imao ništa veće šanse za titulu.Knicksi godinama prave gluplje poteze i od Bullsa,ali su promijenili GMa i doveli nekog ko znači nešto u košarkaškom svijetu i možda on i uspije za par godina napraviti Melu šampionsku ekipu.