RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 27 okt 2014, 23:58

Djavolice svaka cast,jos jedanput :salut:

P.S.Ja ne znam kako vam se da prepucavati sa ovim padobrancima.Oni ako su se prepucavali se nekim od nasih navijaca na njihovoj temi ne znaci sada da se treba trovati svaka tema i od svakoga traziti isto.Nek se sa njima nadju na PP pa nek se prepucavaju do mile volje.Yebote dodjem na temu da vidim ima li kakvih novina u klubu ili u vezi utakmice i naidjes na nesto sto smo prevazisli jos u obdanistu.Pozdrav za sve normalne navijace ostalih timova,ali brate ova djecija prepucavanja ne vode nicemu kad smo svi u debelom qurcu.(neko malo vecem neko malo manjem ali sve u 5 deka).O prijeratnim uspjesima vrijedi polemisati,a ova poslijeratna liga,to je dno dna,vise politicka nego sportska,vise mutljevina nego fer sportska borba.Da su navijaci pametni da se udruze pa da se izvrsi pritisak na NS/FS da se nesto promjeni,yebo te gledam juce igra se utakmica,drzavna tv prenosi a kraj stadiona rafali,pa to ni u zibambweu nema :oops: :oops: .

Treba ici na Tusanj i probati sportski pobjediti nase dugogodisnje rivale,ako ne uspijemo uprkos ,nadam se 100 postotnom zalaganju onda treba cestitati domacinu ,zahvaliti se na domacinstvu,a nase malo naribati :evil: i idemo dalje. ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 28 okt 2014, 11:48

raja neznam sto se obazirete ikako na neke provokacije od pojedini tuzlaka! ima subota, ima 105*68m zelenog terena i nek se tu dokazu ako misle da su bolji! neke naplate racuna za neke tekme iz proslosti su presmijesna stvar pogotovo ako se racuna da su u klubu najgore prosli poslje te famozne tekme od vlastiti navijaca, ali eto svakom svoje...
kad je to receno da se okrenem desavanjima na terenu i mog vidjenja isti! u ovom trenutku je neosporivo da imamo kvalitetniju ekipu od slobode i realno bi bilo da, poslje gostovanja sarajevu, zelji, sirokom i konama, ovo gostovanje idemo na sve 3 bobe za prikljucak u sami vrh! ko zna kako ce to izgledat na terenu u subotu ali svakako se u ovoj tekmi treba ginut za pobjedu jer konacno smo favorit u jednoj gostujucoj tekmi i to bi trebalo potvrdit na terenu! raspored u sljedece 2 tekme nam usput ide na ruku, poslje slobode nam dolazi vrlo losa zvijezda u mostar i iz ove dvi tekme bi morali uzet 2 pobjede ako cemo i dalje pricat o evropi preko lige! u zadnjem kolu zahutali borac u banja luci, tu bi svakako bio zadovoljan i bodom mada se potajno nadam seriji pobjeda do kraja jer smo i borcu zadnje 2 godine uzimali po bod u banja luci pa mozda je vrijeme da bude treca sreca i da uzmemo sva 3! 7-9 bodova nam treba iz ove zadnje 3 tekme pred pauzu da bi donekle bili zadovoljni sa ucinkom u ovoj polusezoni i da bi san o evropi preko lige i dalje zivio u punom sjaju! neznam sto ali vjerujem da cemo doc do tih bodova i onda rahat ic na polusezonu i trazit potrebna pojacanja u ekipi a bogami i rijesit se pokojeg igraca koji je doveden ljetos u skoro pa punom promasaju od prelaznog roka! treba nam jedan dobar centarfor kao vec evo godinama sto fali i jos jedan kreativac da rastereti blagoju! onda od ovi ljetni akvizicija neka ostanu nikolic(dokazao se), barisic(polako se dokazuje), vladavic(nekako stalno ocekujem da bljesne i morat ce kad tad) i skahic(ima dobar potencijal)! od ovi sto bi se trebali rijesit to bi bili dokic koji je vec otisao, popovic(ako cemo vec imat prosjecnog centarfora nek to radije bude nase dijete u vidu mirze cemalovica), hodzic(2-3 odigrao jednostavno nema kvaliteta)! onda dolazi pitanje onog malog tolica iz dinama, sta je sa onim malim? jeli ikako u klubu? igrali mozda za juniore? vidim da su oni u finoj seriji od 3 pobjede i dvije nerijesene, na devetoj poziciji ali i sa 3 utakmice manje i mogucnosti da jos dobro skoce na tabeli kad se odigraju ove zaostale utakmice! te 3 zaostale tekme su redom sa sirokim, konama i zeljom na domacem terenu...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 28 okt 2014, 12:03

mikki21 je napisao/la:raja neznam sto se obazirete ikako na neke provokacije od pojedini tuzlaka! ima subota, ima 105*68m zelenog terena i nek se tu dokazu ako misle da su bolji! neke naplate racuna za neke tekme iz proslosti su presmijesna stvar pogotovo ako se racuna da su u klubu najgore prosli poslje te famozne tekme od vlastiti navijaca, ali eto svakom svoje...
kad je to receno da se okrenem desavanjima na terenu i mog vidjenja isti! u ovom trenutku je neosporivo da imamo kvalitetniju ekipu od slobode i realno bi bilo da, poslje gostovanja sarajevu, zelji, sirokom i konama, ovo gostovanje idemo na sve 3 bobe za prikljucak u sami vrh! ko zna kako ce to izgledat na terenu u subotu ali svakako se u ovoj tekmi treba ginut za pobjedu jer konacno smo favorit u jednoj gostujucoj tekmi i to bi trebalo potvrdit na terenu! raspored u sljedece 2 tekme nam usput ide na ruku, poslje slobode nam dolazi vrlo losa zvijezda u mostar i iz ove dvi tekme bi morali uzet 2 pobjede ako cemo i dalje pricat o evropi preko lige! u zadnjem kolu zahutali borac u banja luci, tu bi svakako bio zadovoljan i bodom mada se potajno nadam seriji pobjeda do kraja jer smo i borcu zadnje 2 godine uzimali po bod u banja luci pa mozda je vrijeme da bude treca sreca i da uzmemo sva 3! 7-9 bodova nam treba iz ove zadnje 3 tekme pred pauzu da bi donekle bili zadovoljni sa ucinkom u ovoj polusezoni i da bi san o evropi preko lige i dalje zivio u punom sjaju! neznam sto ali vjerujem da cemo doc do tih bodova i onda rahat ic na polusezonu i trazit potrebna pojacanja u ekipi a bogami i rijesit se pokojeg igraca koji je doveden ljetos u skoro pa punom promasaju od prelaznog roka! treba nam jedan dobar centarfor kao vec evo godinama sto fali i jos jedan kreativac da rastereti blagoju! onda od ovi ljetni akvizicija neka ostanu nikolic(dokazao se), barisic(polako se dokazuje), vladavic(nekako stalno ocekujem da bljesne i morat ce kad tad) i skahic(ima dobar potencijal)! od ovi sto bi se trebali rijesit to bi bili dokic koji je vec otisao, popovic(ako cemo vec imat prosjecnog centarfora nek to radije bude nase dijete u vidu mirze cemalovica), hodzic(2-3 odigrao jednostavno nema kvaliteta)! onda dolazi pitanje onog malog tolica iz dinama, sta je sa onim malim? jeli ikako u klubu? igrali mozda za juniore? vidim da su oni u finoj seriji od 3 pobjede i dvije nerijesene, na devetoj poziciji ali i sa 3 utakmice manje i mogucnosti da jos dobro skoce na tabeli kad se odigraju ove zaostale utakmice! te 3 zaostale tekme su redom sa sirokim, konama i zeljom na domacem terenu...
Druze Mikki, potpisujem sve sto si naveo osim jedne stvari. Mali Hodzic je dobio priliku u samo jednoj utakmici (Travnik 2:1) a ne u 2-3 kao sto si napisao. Momku je tek 20 godine i ja ga se licno nebi jos rijesio. Ipak je mlad i treba mu dati priliku jedno 5-6 utakmica pa mu tek onda suditi. Neka se on i Barisic "hrvu" za poziciju desnog beka kada nas Maletic napusti (vjerovatno krajem maja).
Slazem se vezano za igrace ko treba ostati a koga se rijesiti. Ja bi jos samo dodao da bi ja Vladavica probao kao lijevog beka. Nije on vise brz i prodoran kao nekada i mislim da bi mu pozicija lijevog beka dobro dosla. Maletic se preporodio odkako je na desnom beku. Istu stvar treba probati sa Vladom.
Prkosni i Ponosni od 1922

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 okt 2014, 12:09

Ani u Papetovoj kombinaciji za poziv uz Crnova. Nadam se da nije novinarski supljak :D

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 28 okt 2014, 13:25

shaman7 je napisao/la:Ani u Papetovoj kombinaciji za poziv uz Crnova. Nadam se da nije novinarski supljak :D
realno momak je zasluzio da se proba u repki i to bas igra na krilu gdje skripi a moze isto tako pokrit beka gdje isto skripi u repki! ima najbolji prodor i centarsut od svih krila u ligi a isto tako ima vrlo dobar snjuh za gol! sad jeli dovoljno kvalitetan da se i zadrzi u repki ako ga zovnu ko zna ali svakako zasluzuje priliku da se proba! isto tako i u kona crnov je vrlo dobar igrac i realno i on zasluzuje poziv da se isto tako kao ani isproba! u proslosti su poziv dobijali i dosta losiji igraci od anija i crnova pa sto se nebi probala mozda i dva najbolja igrac iz domace lige, valja nekad malo i domace pogurat i tako dizat rejting ligi a stim i pomoc klubovima iz PL da prodaju igrace za dosta vece cjene nego sto se to dosad radilo iz PL...

sto se price iznad o hodzicu tice ja i dalje stojim na svom, igrao je on pored travnika i 45 min protiv drine a i gledao sam ga protiv sloge! momak za mene jednostavno nema kvaliteta za ekipu koja tezi da ide na evropu! njemu se nemoze zamjerit borbenost, ima je vise nego ijedan drugi igrac na terenu, ali pretanak je sa tehnikom, prodorima i centarsutem! za mene je on odlican igrac za ekipe u PL koje nemaju ambicija za evropu i ekipe kojim je glavni cilj opstanak! defanzivno odlicno odradjuje posao i bori se ko lav ali kad treba krenut sa loptom ili centrirat u sesnesterac protivnika tu kaska i to debelo! nemoj se ljutit, samo moje misljenje! :twisted:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 28 okt 2014, 16:26

mikki21 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ani u Papetovoj kombinaciji za poziv uz Crnova. Nadam se da nije novinarski supljak :D
realno momak je zasluzio da se proba u repki i to bas igra na krilu gdje skripi a moze isto tako pokrit beka gdje isto skripi u repki! ima najbolji prodor i centarsut od svih krila u ligi a isto tako ima vrlo dobar snjuh za gol! sad jeli dovoljno kvalitetan da se i zadrzi u repki ako ga zovnu ko zna ali svakako zasluzuje priliku da se proba! isto tako i u kona crnov je vrlo dobar igrac i realno i on zasluzuje poziv da se isto tako kao ani isproba! u proslosti su poziv dobijali i dosta losiji igraci od anija i crnova pa sto se nebi probala mozda i dva najbolja igrac iz domace lige, valja nekad malo i domace pogurat i tako dizat rejting ligi a stim i pomoc klubovima iz PL da prodaju igrace za dosta vece cjene nego sto se to dosad radilo iz PL...

sto se price iznad o hodzicu tice ja i dalje stojim na svom, igrao je on pored travnika i 45 min protiv drine a i gledao sam ga protiv sloge! momak za mene jednostavno nema kvaliteta za ekipu koja tezi da ide na evropu! njemu se nemoze zamjerit borbenost, ima je vise nego ijedan drugi igrac na terenu, ali pretanak je sa tehnikom, prodorima i centarsutem! za mene je on odlican igrac za ekipe u PL koje nemaju ambicija za evropu i ekipe kojim je glavni cilj opstanak! defanzivno odlicno odradjuje posao i bori se ko lav ali kad treba krenut sa loptom ili centrirat u sesnesterac protivnika tu kaska i to debelo! nemoj se ljutit, samo moje misljenje! :twisted:[/quote
¨
Nedaj Boze da se ljutim (pedpostavljam da mislis na mene kada kazes da se ne ljutim) radi zdrave diskusije. Istina da je igrao protiv Sloge i Drine (45 min) ali na lijevom beku. Protiv Sloge je meni cak bio bolji od Pejica. Bas tu je pokazao da je prodoran i borben ali isto tako kao sto kazes du mu fali centarsut. Mislim da to nije ni cudno kad uzmes u obzir da je momak desnjak a igra na lijevom beku. Sto se Travnika tice znam da je kikasao kod gola ali se ne sjecam da su ga RAja popljuvala (licno nisam gledao tekmu sa Travnikom). Moze biti da si upravu ali ja mu nebi sudio na osnovu 135 odigranih minuta.
Prkosni i Ponosni od 1922

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 28 okt 2014, 20:15

RAja prijavljujete li se za Tuzlu?? svi o igracima pricamo trebaju dobit trebaju pokazat zube..ovo ono...a kako ce dobit ako nemaju podrske sa tribina...SVI u TUZLU !!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 okt 2014, 15:07

Bit će podrška. Rijetko kad je do navijača, obično je do igrača i njihovog stava kada igraju vani. Trebaju nam bodovi, na njima je da ih uzmu a neka se ne sekiraju za navijače. Svojom igrom samo još više će navijača privući a ne kao dosad, kao da nam pokušavaju zgaditi fudbal.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 29 okt 2014, 15:14

I u vatru i u dim u pakao sa njim Rodjeniiii. Jurišš Rodjeni! :bih: Vi ste naša prva ljubav! :ljepota: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 29 okt 2014, 17:18

SVI U TUZLU-VELEŽ TE TREBA!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 okt 2014, 17:24

Koliko cujem trebalo bi dosta raje ici ? Neko vise o tome, a moze u inbox da ne navucemo gnjev na temu :urnebes:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 okt 2014, 17:28

po mojoj procjeno oko 300 ljudi bi moglo biti

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 okt 2014, 17:34

Sretno onima koji krenu.. da vas dodje 30 ja presretan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 29 okt 2014, 17:35

Ne vjerujem da ce ici toliko ljudi ali ipak ako ima neko provjerene inf iz kluba navijaca nek napise na forumu,a ako nije za foruma moze i na pp.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2014, 19:26

Crvena1981Armija je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:abd uskoro kada se sve zavrsi oko pomocnog terena a i on sam, omladinska skola ce biti jaca za barem 30%, sto je preduslov za proizvodnju vlastitog kadra. ;)
Danas predpioniri i pioniri izgubili.Pioniri 1:2 predpioniri 0:5 :roll:
Ništa se ne može desiti preko noći. Nije se lahko vratiti nakon otimačine imovine i neimaštine, što je rezultat dvodecenijskog vakuuma u radu kluba što se posebno odrazilo na rezultatski dio. Ne treba abolirati ni loš rad prethodnih uprava, naravno. Tek je klub prije par godina počeo da normalno funkcioniše. ;)

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 29 okt 2014, 19:38

AlemC85 je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:abd uskoro kada se sve zavrsi oko pomocnog terena a i on sam, omladinska skola ce biti jaca za barem 30%, sto je preduslov za proizvodnju vlastitog kadra. ;)
Danas predpioniri i pioniri izgubili.Pioniri 1:2 predpioniri 0:5 :roll:
Ništa se ne može desiti preko noći. Nije se lahko vratiti nakon otimačine imovine i neimaštine, što je rezultat dvodecenijskog vakuuma u radu kluba što se posebno odrazilo na rezultatski dio. Ne treba abolirati ni loš rad prethodnih uprava, naravno. Tek je klub prije par godina počeo da normalno funkcioniše. ;)
Sad kad se napravi pomoćni teren, biti će sve lakše.Rezultati će dolaziti, proizvodit ćemo naše igrače i zarađivat na njima.
Treba nam pobjeda u subotu, da krene sve u pozitivnom smjeru i bez pritiska :)
Samo hrabro!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2014, 19:55

:thumbup:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 okt 2014, 20:07

Srijeda naveče,još tri dana do utakmice koja je tek jedna u nizu.Ne predstavlja nikakav strašan značaj,isto kao da igramo sa MVO ili Vitezom,ništa,tek još jedno gostovanje.
A suparnici nam se nažestili pravo,naročito ona dvojka izbjeglička.Jedan izbjeglica iz Srebrenice koji je svjetla grada ugedao u TK,drugi izbjeglica koji je malo više napredovao,pa stigao do Beča.
Ima ona stara,možeš sa sela,ali selo iz tebe teško.
Pravi klauni,matere mi :bow:
I to je to što se tiče naredne utakmice.Ponavljam,još jedna u nizu,ništa specijalno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 29 okt 2014, 20:10

Ako se psihički dobro spremimo, ne podlegnemo pritisku pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.Kvalitetniji smo, ali to ne mora ništa značiti.Svemu se nadati od naših Rođenih :D
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 okt 2014, 20:19

Samo da izdržimo pritisak prvih 15 minuta.Mislim na zagađenost zraka.Da se pluća adaptiraju pa onda lagano.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.