wienultras je napisao/la:imam dva pitanja. pa ako ima neki ozbiljan da odgovori,
ako zanemarimo jugoslaviju,u kojoj je i sloboda imala zapazene rezultate,i neke od najboljih igraca te lige svih vremena,
i bavimo se rezultatima od 1991 do danas,po cemu je velez jaci od slobode.....govorim o vremenu znaci od 1991,do danas..
i drugo,ako neko ima volje volio bi znati zasto se strajkuje jos uvjek kod vas,eto blize ste vrhu,u slucaju da uvezete dva vezana rezultata eto vas na mjestu koje vodi u evropu i to...rezultatski nije to odron ko prije,ima pomaka,zasto ra jos uvjek bojkotuje..nije provokacija bas me zanima..eto pozz
Evo odgovoriću ti i zamoliti te da nas ne peglaš više.
Ko kaže da je Velež jači od Slobode?Podjednaki timovi koji nemaju nikakav rezultat u novijem vremenu, koji su ispadali u drugu ligu i tamo provodili 2-3 sezone.Nijedna titula, nijedan izlazak u Europu, ništa.Tavorenje na dnu svih ovih godina.U ovom trenutku smo jači, ali to u subotu ne mora ništa značiti.
RAja se nakon prošle sezone digla i počeli su se vraćati na tribine.Euforija, nabrijana atmosfera, dobar rad uprave na ljeto poništili su loši rezultati i igra u derbijima osim Sarajeva.Sita je više RAja praznih priča o Europi, a ne dobijaju se jači protivnici.RA uopšte ne bojkotuje.Smjena generacija, na mladim momcima ostalo sve.To su ti sve klinci od 19-20 godina i ne možeš očekivati od njih da privuku više ljudi.Ali, treba im se odati priznanje.Svako gostovanje odrađeno čak i u kupu protiv Viteza po onoj hladnoći i snijegu.Nema im se šta prigovoriti osim utakmice sa Radnikom gdje nisu ništa dobro odradili.Ali, mladi su život je pred njima.Održavaju grupu što nije nimalo lako i kada RAja prepozna njihov rad viditi ćeš tek onda šta je Red Army.Eto ovo je u kratkim crtama.
Molim te nemoj više smarati i ovo je moj posljednji odgovor tebi.