Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kod Cerica u avliji!sDobrinje je napisao/la:0% alcohol
Pa vjerovatno vam on na hutbama gvorio da se na Allianz areni toci bezalkoholno pivo.sDobrinje je napisao/la:Kakve sad veze ceric ima?
Nemoj za vikend, hajmo sad.sDobrinje je napisao/la:Ja mogu ruku u vatru staviti da nisi a ako hoces mogu ti i sada za vikend otici do Allianz arene
Na kraju ce i vutru da zabrane cccHeller je napisao/la:Nema piva na stadionu, koji degenerici iz Saveza![]()
Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek J*** oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
Nego nije mi jasno sto vam je to cudno za vopi
Ovo je toliko glupo pravilo, kako ces zabranit da ljudi cjepaju? Doce pjani na utakmicu, il cemo puhat na kapiji? Oj idiotizmaklasik je napisao/la:Na kraju ce i vutru da zabrane cccHeller je napisao/la:Nema piva na stadionu, koji degenerici iz Saveza![]()
Kao sto sam rekao,kazne saveza se dijele po nikakvom rezonu sto se tice transparenata i pirotehnike..SiggySinatra je napisao/la:Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek J*** oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
Nikad do sad nisam cuo za zabranu ovu, redovno se tocilo pivo i dok nije sjever bio ni u planu znaci ne razumijem na koji nacin ovi donose odluke...sDobrinje je napisao/la:Kao sto sam rekao,kazne saveza se dijele po nikakvom rezonu sto se tice transparenata i pirotehnike..SiggySinatra je napisao/la:Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek J*** oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
A za alkohol je vec dugo zabrana,cudi me da vas nisu ranije opalili po novcanicama.
Nama policija uredno udje u kafic kod stadiona uvijek prije tekme i zabrani tocenje ili ide kazna od 2 hiljada odmah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.