Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
http://www.24sata.hr/sokantno/ne-izlazi ... ara-390841" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci,koljite me da se ne patim.. 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Polaže student usmeni ispit. Za to vreme profesor se ljulja na stolici. U jednom trenutku stolica se slomi i profesor padne na pod. Student ne izdrži i počne da se smeje. Profesor će na to, polako ustajući i čisteći odelo:
• Eh, kolega, danas padosmo obojica!
• Eh, kolega, danas padosmo obojica!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ma ko dir'o?Narin je napisao/la:Znaci,koljite me da se ne patim..
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Jedna.. kuknjavauschtipak je napisao/la:Ma ko dir'o?Narin je napisao/la:Znaci,koljite me da se ne patim..
Hanka ****, Hanka drolja, nece ni da znaaaaaaaa nece ni da znaaaaaaaa 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kad ces je vise prerasti?Narin je napisao/la:Jedna.. kuknjavauschtipak je napisao/la:Ma ko dir'o?Narin je napisao/la:Znaci,koljite me da se ne patim..
LANET OLSUN!
Imal ko ziv ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čuj ako nisam... jednom šuter, uvijek šuter.KK_Bosna je napisao/la:ne primamo nista ispod ovoga:BaDa12 je napisao/la:Kad vam zatreba dobar šuter, zovite me. Samo mi dajte malo vremena da vratim kondiciju.KK_Bosna je napisao/la: nego, gdje se taj basket igra a ne zove se?![]()
![]()
ako nisi tak'a, moras prvo na trening, a za kondiciju cemo se lako snaci
Kondicija bi mi trebala zbog kontri, volim ih istrčavati, ali za početak je dobro i da me hranite loptama izvan ove linije.
Jutro, radni narode.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- ultrassa1921
- Kontakt:
Ja ti već pucam visoko, pa može se valjda nekad odigrati na velike, bude interesantnije. Ho'š ti igrati? Jesi se to već prepao?ultrassa1921 je napisao/la:nema kontri na basketu jbt,nije kosarka
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- ultrassa1921
- Kontakt:
hahah,moze moze samo zoviteBaDa12 je napisao/la:Ja ti već pucam visoko, pa može se valjda nekad odigrati na velike, bude interesantnije. Ho'š ti igrati? Jesi se to već prepao?ultrassa1921 je napisao/la:nema kontri na basketu jbt,nije kosarka
Manijaci Zeljini
Samo da znate da i ja znam loptu ubaciti u koš..

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kad budete gubili 3 razlike ubacite mene u igru i jednim svojim sutem utakmicu vracam u egal
Uvijek bilo i bice ! 
BHF Bosanska Krajina!
Ja mogu da vam sudim. 
LANET OLSUN!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pa to je donja granicaBaDa12 je napisao/la:Čuj ako nisam... jednom šuter, uvijek šuter.![]()
Kondicija bi mi trebala zbog kontri, volim ih istrčavati, ali za početak je dobro i da me hranite loptama izvan ove linije.![]()
[youtube][/youtube]
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.