JoseMourinho je napisao/la:@alemsa
ko bi trebao sa klupe Rocketsa najviše igrat, osim starog terija ja ne vidim normalnog igraca, hocel tery biti 6ti coek ili?
ne znam meni matijunas, papanikolau, Garcia, su slabe rezerve pogotovo ova prva dvojca, ko još tu ima Daniels? Adrien, capela?
Ko bi trebali biti tih sedmorica sa klupe i ko bi najviše mogo pridonijet osim Terrya?
Ja vas iskreno ne vidim u prvih pet, po meni ste nazadovali sa arizom umjesto pearsona i jbg lin kako god bi bio super rezerva, al nikad se ne zna vidjet ćemo

Do McHale je, u preseason su se najvise pokazali Canaan i Daniels, Black nije bio los isto. Licno bi volio da Daniels dobije minute, sto bi i trebao jer ce moci imati njega i Terryija na parketu u isto vrijeme. Nije los ni small ball sa Terrijem, Daniels, Harden, Ariza i Dwight. Klupa nije nista losija od prosle godine.
A ima jos do trade deadline polako, ima se dobra flexibilnost cap-a, prostor za jos jednog max igraca ili dva jaka role igraca, mora se pazljivo gledati kome se daju ugovori, da se ne zakljucas pa sta onda? Da smo Parsonsa preplatili, to bi se i desilo.
Slicno je ovako bilo i tamo 07/08-e kad se na Morey-ija bacalo kamenje na sve strane, pa lik stvori sampionsku ekipu, samo su ga povrede TMaca i Minga sprijecile u tome.
@Clutch
Mislim da je stranta petroka bolja, jer nama je prosle godine falilo odbrane, Harden i Dwight bi trebali grati bolje skupa, Jones bi trebao biti za godinu stariji i samim tim bolji. Vidjet cemo.