Fear the Beard Kobe
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
i kazu nije otiso zbog KobijaEvil Genius II je napisao/la:lin
hahahah kobe vs howard
vidje cemo sta ce biti, veceras smo bili dobri, osim pocetka trece cetvrtine, gdje smo imali TO's ali u dure.Evil Genius II je napisao/la:dobri ste nema sta (mada lakersi su ocekivano uzasni). samo i dalje sam misljenja kako ce vas mchale kostati nekog veceg uspjeha
prva utakmica i odma peh. golema stetaalemsa je napisao/la:Zao mi Randle-a, sam sebe povrijedi (slomljena noga izgleda), steta.
Da i ja mislim da je los trener, no vidjet cemo, ovo je vjerovatno biti ne biti godina za njeg.Evil Genius II je napisao/la:prva utakmica i odma peh. golema stetaalemsa je napisao/la:Zao mi Randle-a, sam sebe povrijedi (slomljena noga izgleda), steta.
a mchale mi je poprilicno tanak kao trener, medjutim, kako raste ekipa tako ce vjerovatno i on pa je moguce da me razuvjeri ali trenutno ga ne drzim bas visoko i mislim da ako ce vas iko kostati nekog veceg uspjeha (finale ili cak titula) to ce biti on.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jordan na twitteru prvi put danas, dosta pismeniji od vecine nba igraca koji pisu po twitteru![]()
https://twitter.com/hornets" onclick="window.open(this.href);return false;
alemsa je napisao/la:15 million $ man clutch![]()
![]()
AD
Ne pljujem ga vjerujadriano_leite je napisao/la:Alem nastavlja da uzdize Rocketse, a kao sto se i ocekivalo pljuje Parsonsa, a da je Parsons ostao i odigrao takvu utakmicu za Rocketse, bilo bi milion razloga zasto je to tako.
Zasto imas potrebu da kazes "mog LBJ-a", kad jako dobro znas da bih vise volio da nije dosao u Cavse? Parsons je jako dobar igrac i to ce pokazati u Dallasu, a ako cemo realno, ako Dallas bude u PO s vama, izbacit ce vas cisto jer imaju boljeg trenera i ekipu. To da ce biti bolji maneken nego kosarkas, jbg. svjedoci smo koliko ti je bio dobar Parsons prije nego sto je otisaoalemsa je napisao/la:Ne pljujem ga vjerujadriano_leite je napisao/la:Alem nastavlja da uzdize Rocketse, a kao sto se i ocekivalo pljuje Parsonsa, a da je Parsons ostao i odigrao takvu utakmicu za Rocketse, bilo bi milion razloga zasto je to tako.
Uredu otiso je, uzeo lovu nea frke (mislim da je preplacen, isto k'o sto mislim da ce Thompson biti preplacen, Hayward I eo Kemba), al' me iritiralo malo kako je cijelu situaciju reguliso nakon odlaska. Izjave da je superstar, da mu je trebala njegova ekipa, da ce sad imati dosta vecu ulogu, da pored Hardena I Dwighta nije bilo svijetla za njeg, pa nedavno sto je rekao za Houston. Umislio se fakat da je na rangu tvog LBJ, sretno mu sto se mene tice, ionako ce biti bolji maneken nego kosarkas.
Burazeru vjeruj nek ima 30 PPG sto se mene tice, neam nista protiv. Meni vrlo drag igrac otkako je draftan, pao mi je u ocima samo iz kao sto sam gore rekao razloga.adriano_leite je napisao/la:Zasto imas potrebu da kazes "mog LBJ-a", kad jako dobro znas da bih vise volio da nije dosao u Cavse? Parsons je jako dobar igrac i to ce pokazati u Dallasu, a ako cemo realno, ako Dallas bude u PO s vama, izbacit ce vas cisto jer imaju boljeg trenera i ekipu. To da ce biti bolji maneken nego kosarkas, jbg. svjedoci smo koliko ti je bio dobar Parsons prije nego sto je otisaoalemsa je napisao/la:Ne pljujem ga vjerujadriano_leite je napisao/la:Alem nastavlja da uzdize Rocketse, a kao sto se i ocekivalo pljuje Parsonsa, a da je Parsons ostao i odigrao takvu utakmicu za Rocketse, bilo bi milion razloga zasto je to tako.
Uredu otiso je, uzeo lovu nea frke (mislim da je preplacen, isto k'o sto mislim da ce Thompson biti preplacen, Hayward I eo Kemba), al' me iritiralo malo kako je cijelu situaciju reguliso nakon odlaska. Izjave da je superstar, da mu je trebala njegova ekipa, da ce sad imati dosta vecu ulogu, da pored Hardena I Dwighta nije bilo svijetla za njeg, pa nedavno sto je rekao za Houston. Umislio se fakat da je na rangu tvog LBJ, sretno mu sto se mene tice, ionako ce biti bolji maneken nego kosarkas..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.