Everton:

+video
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Mehter marşı ceddin deden - stara pjesma osmanske vojskeAllGunsBlazing je napisao/la:Da li neko slucajno iz koje je ovo pjesme melodija? Ista je bila pri onoj koreografiji Galate protiv Fener, meni odlicna, ali ne mogu naci koja je.
Ma ne znaju ni oni sta hoce, malo u nazi fazonu, white power i tako to, a inace su prijatelji sa nacistima iz Rima, a ovo u vezi srba je ja mislim vise zbog toga sto neki grobari imaju neke kontakte sa cska....shzna je napisao/la:Ako ima neko upucen u ova dešavanja sa navijačima Levskog, prvo su protiv Sarajeva veličali zločince i pjevali "Nož, žica..", a vidim u posljednje vrijeme po komentarima stalno stavljaju "Srbe na vrbe" i tako to.. Jel to pukla tikva?
Vidis nisam znao dosta toga sto si napisao. Da te pitam onda posto vidim da ti to pratis, kakvi su politicki stavovi GFB-a (ovih Fenerovih), oni su koliko znam i braca sa onim iz Pazara ?IlProfessore je napisao/la:Pa jeste priča sama po sebi zanimljiva ali su turci u suštini jedan veoma glup narod, još koji nepromišljen postupak i mogu nam parirati sa svojom naivnošću i lakomislenošću.
A malo prije toga velike wannabe komunjare, lažni sekularisti i šta već sve ne, kače VJERSKE poruke:U prosvjedima su prednjačili navijači Bešiktaša, popularni lijevo orijentirani Carsi, koji su inače „uvijek protiv svega, osim Kemala Ataturka“, ali poznati po socijalnom angažmanu i projektima u svom kvartu.
"Nismo te vidjeli ali te volimo Allahov Poslaniče!"
A i ovi Galatini, smeta im fol Erdogan, religija a na utakmici protiv Akhisara, 23.09.2012. godine, poručili "O, časni Poslaniče, oni koji su pravili karikature i nečasne filmove sigurno neće proći nekažnjeno."
Glupi turciiiiiiiiiiiiiiiiii
Hvala, pretpostavljao sam da je mars neki osmanske vojske, ali ne poznajem to tako da nisam znao.nyxem je napisao/la: Mehter marşı ceddin deden - stara pjesma osmanske vojske
AllGunsBlazing je napisao/la:Hvala, pretpostavljao sam da je mars neki osmanske vojske, ali ne poznajem to tako da nisam znao.nyxem je napisao/la: Mehter marşı ceddin deden - stara pjesma osmanske vojske
A Turci ne gaje navijacku svijest kao mi. Kod nas imas grupu i to je to. Kod njih je puno vise grupa. Pa tako imas i ljevicare i desnicare i svasta nesto. A Turci k'o Turci su mi glupi, mislim ono boris se protiv Erdogana covjeka koji je vratio 30 milijardi duga. Tu mi nikako nisu jasni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.