možda zato što je glavni distributer nike-a za BiH Primašport sa sjedištem u ŠB..-A- je napisao/la:Interesantno,znaci vas NIKE dres je skoro duplo (ako ne i duplo) jeftiniji od NIKE dresa f.k SarajevaKevin je napisao/la:sb citizen je napisao/la:kolika je cijena dresa ŠB u Nike-u ako neko zna, nisam trenutno u gradu a zanima prijatelja cijena..tnx
45KM
NK Široki Brijeg
-
sb citizen
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nije iz Konjica nego iz Jablanice.wade je napisao/la:vidis nisam znao da je siilc iz konjica
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
danas sam se raspitao,tocnije s radešina,a to je opcina konjic koliko ja znamneko_iz_mase je napisao/la:Nije iz Konjica nego iz Jablanice.wade je napisao/la:vidis nisam znao da je siilc iz konjica
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne bih da raspravljamo,ali slabo si se raspitaowade je napisao/la:danas sam se raspitao,tocnije s radešina,a to je opcina konjic koliko ja znamneko_iz_mase je napisao/la:Nije iz Konjica nego iz Jablanice.wade je napisao/la:vidis nisam znao da je siilc iz konjica
Tacnije,ako hoces adresu: "betonsko naselje 23" Jablanica.
Šile je išao sa mnom u osnovnu,i u njegovoj kuci sam tako reci odrastao,zajedno trenirali u Turbini,samo sto sam ja kasno skontao da sam antitalenat
U Konjicu je samo rodjen,jer u Jablanici porodiliste nije postojalo
Mislim, nebitno sad,al eto da se zna da nije tacno sve sto se procita
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Imaju li kakve jeftine air maxice sa amblemom sirokog nije frka odljepit cu ga? 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema dobivanja popusta na osnovu ovlastenog zastupnistva i naknadnog uklanjanja amblema, a-a. 
Pa odnosi mu se na mjesto rodjenja podatak, da mu nesto narocito smeta ili da zeli, promijenjeno bi bilo naravno. ;P
Pa odnosi mu se na mjesto rodjenja podatak, da mu nesto narocito smeta ili da zeli, promijenjeno bi bilo naravno. ;P
...Život za Široki...
dobri igraca nemoze biti previse...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :
JAVNO.ba: Od protivničkih igrača u Premijerligi koga cijenite?
„Za mene su dva najbolja igrača Mladen Žižović iz Zrinjskog i Dalibor Šilić iz Širokog Brijega. A općenito od kada se igra ova liga smatram kako nije bilo boljeg igrača od Brazilca Bajana iz Širokog. Neki igrači su možda napravili veće karijere, ali tek kada su otišli iz BiH, međutim ono što su igrali u našoj Premijerligi boljeg od tog Bajana sigurno nije bilo. On se igrao lopte, iako jako cijenim i Hrgovića, koji se evo ovih dana vratio na Pecaru i sigurno će u nastavku sezone biti od ogromne koristi našem izravnom konkurentu“.
Covjek zna, nema sta. Kako se taj igrao nogometa i igrao s protivnickim igracima, nitko mu ravan bio nije. Jao jao da nam je sad Bajana uz Wagnera, Silica, Vareu, ufffffff...
„Za mene su dva najbolja igrača Mladen Žižović iz Zrinjskog i Dalibor Šilić iz Širokog Brijega. A općenito od kada se igra ova liga smatram kako nije bilo boljeg igrača od Brazilca Bajana iz Širokog. Neki igrači su možda napravili veće karijere, ali tek kada su otišli iz BiH, međutim ono što su igrali u našoj Premijerligi boljeg od tog Bajana sigurno nije bilo. On se igrao lopte, iako jako cijenim i Hrgovića, koji se evo ovih dana vratio na Pecaru i sigurno će u nastavku sezone biti od ogromne koristi našem izravnom konkurentu“.
Covjek zna, nema sta. Kako se taj igrao nogometa i igrao s protivnickim igracima, nitko mu ravan bio nije. Jao jao da nam je sad Bajana uz Wagnera, Silica, Vareu, ufffffff...
...Život za Široki...
-
borcev_navijac
- Kontakt:
imaš li link tog intervjua?ŠB_Fidelis je napisao/la:Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :
TREĆI PUT ČASTIMO !
http://javno.ba/nogomet/oliver-jandric- ... giggs.htmlborcev_navijac je napisao/la:imaš li link tog intervjua?ŠB_Fidelis je napisao/la:Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vijesti iz kluba
Iznenadna pauza (odgoda 18. kola Premijer lige radi sniježnih nepogoda) je iskorištena za uigravanje ekipe sa najnovijim pojačanjem Mirkom Hrgovićem. U petak je u klub stigao i služnebi certifikat tako da će Hrgović nastupiti u srijedu u Prijedoru. Široki poštuje ekipu iz Prijedora, ali s obzirom na ambicije kluba najavljuje se borba za bodove.
Iz administracije kluba je potvrđeno i da će se utakmica 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između N.K. Široki Brijeg i F.K. Borac Banja Luka igrati u subotu 20.03.2010 u 16:00 uz izravni TV prijenos.
Iznenadna pauza (odgoda 18. kola Premijer lige radi sniježnih nepogoda) je iskorištena za uigravanje ekipe sa najnovijim pojačanjem Mirkom Hrgovićem. U petak je u klub stigao i služnebi certifikat tako da će Hrgović nastupiti u srijedu u Prijedoru. Široki poštuje ekipu iz Prijedora, ali s obzirom na ambicije kluba najavljuje se borba za bodove.
Iz administracije kluba je potvrđeno i da će se utakmica 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između N.K. Široki Brijeg i F.K. Borac Banja Luka igrati u subotu 20.03.2010 u 16:00 uz izravni TV prijenos.
...Život za Široki...
Ne bih da raspravljamo,ali slabo si se raspitao
Tu mu je porodicna kuca,stara preko 50 godina.
Šile je išao sa mnom u osnovnu,i u njegovoj kuci sam tako reci odrastao,zajedno trenirali u Turbini,samo sto sam ja kasno skontao da sam antitalenat
[/quote]
hvala na pojasnjenju
hvala na pojasnjenju
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
ako ne preokrenemo ili barem bod, sve potrat 
- M. Scofield
- Kontakt:
Ne sve već dovest kvalitetnog trenera, Kara nije dorastao ovom poslu lako je bilo u prvom dijelu sezone kad je Barbarić spremio momčad
Audere est Facere
bod dosta..iako opet nisam u potpunosti zadovoljan 
-
Steve Urkel
- Kontakt:
bod je dosta kad je u pitanju naša liga,ali mi kakve imamo igrače u svakoj utakmici makar i gostovanju moramo ići na 3 boda.
Široki previše ulaže da igra protiv Rudara 1:1 . Jednostavno mora više..
Nego, jeli igrao Hrgović danas?
Nego, jeli igrao Hrgović danas?
-
rudarprijedor
- Kontakt:
@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog..
drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer..
hrgovic solidan izasao u drugom pol...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
Steve Urkel
- Kontakt:
hvala na izvještajurudarprijedor je napisao/la:@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog..![]()
![]()
drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer..
hrgovic solidan izasao u drugom pol...
Trenutno korisnika/ca: aimar21, AvantiBL, Bing [Bot], Dilajla1946, primussucks, Zrinjaaaa i 27 gostiju.