FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Normalno da su jadni ( jadni za tebe jer je tvoj klub nacinio prekrsaj , a da je obrnuto normala da tako ne bi pricao ), ali ja ipak mislim da je jadnije da do sada niste trazili ostavke uprave jer njihovo znanje je upitno nakon Gavarica i oni su krivci za novonastalu situaciju 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ovdje se sve ukazuje na upravu OlimpikaDirk je napisao/la:Normalno da su jadni ( jadni za tebe jer je tvoj klub nacinio prekrsaj , a da je obrnuto normala da tako ne bi pricao ), ali ja ipak mislim da je jadnije da do sada niste trazili ostavke uprave jer njihovo znanje je upitno nakon Gavarica i oni su krivci za novonastalu situaciju
SLOBODA DO GROBA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne zelim normalno pricati sa dvolicnim likovima , danas ces fino sa mnom a sutra po seljackoj propagandi 
Ne obaziri se na moje postove i uzivaj !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
kakav ti samnom,takav i ja sa tobomDirk je napisao/la:Ne zelim normalno pricati sa dvolicnim likovima , danas ces fino sa mnom a sutra po seljackoj propagandi
Nece valjda opet dobit sa 1:0 standardan rezultat,ako ostane 0:0 ..bani smo do kraja .
jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
ulaznica je napisao/la:jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti.
Opet 90+.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ulaznica je napisao/la:jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti.
uzas majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije u zadnjoj,nego 20-tak minuta prije kraja.
Standarno,napisao sam post ranije gore da ce dobit 1:0,opet u zadnjoj minuti daju goloveulaznica je napisao/la:jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
otkud ti to, na ss.ba pisalo u sudijskoj nadoknadi sejmon milosevic dao gol za slobodu? u 95 minutiSchlager je napisao/la:Nije u zadnjoj,nego 20-tak minuta prije kraja.
TREĆI PUT ČASTIMO !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma sad igrjau u grcu pred domacim navijacima, svjesni da svaki gubitak boddova gura nas dublje i dublje.Imali smo te prilike trebali smo to ranije iskoristitiharry_90 je napisao/la:Standarno,napisao sam post ranije gore da ce dobit 1:0,opet u zadnjoj minuti daju goloveulaznica je napisao/la:jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti.sta li tek biti protiv Celika u subotu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da li ti vjerujes ss.ba ili meni?borcev_navijac je napisao/la:otkud ti to, na ss.ba pisalo u sudijskoj nadoknadi sejmon milosevic dao gol za slobodu? u 95 minutiSchlager je napisao/la:Nije u zadnjoj,nego 20-tak minuta prije kraja.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
doduse ti si moderator na ss.ba, pa si vjerovatno bolje informisan od mene obicnog korisnikaSchlager je napisao/la:Da li ti vjerujes ss.ba ili meni?borcev_navijac je napisao/la:otkud ti to, na ss.ba pisalo u sudijskoj nadoknadi sejmon milosevic dao gol za slobodu? u 95 minutiSchlager je napisao/la:Nije u zadnjoj,nego 20-tak minuta prije kraja.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Gol u 73 minuti
Ma haj sad gotovo je kakva god da je pobjeda nema veze,bitno je da se dobilo.Sad tekma protiv Celika,daj Bogdom da otkinemo bod,jel sutra zasjeda ona komisija u vezi ponavljanja tekme izmedju Slobode i Sarajeva ???SaltCityAttack je napisao/la:ma sad igrjau u grcu pred domacim navijacima, svjesni da svaki gubitak boddova gura nas dublje i dublje.Imali smo te prilike trebali smo to ranije iskoristitiharry_90 je napisao/la:Standarno,napisao sam post ranije gore da ce dobit 1:0,opet u zadnjoj minuti daju goloveulaznica je napisao/la:jaoooo i gol za slobodu u zadnjoj minuti.sta li tek biti protiv Celika u subotu.
NSBIH priznaje krivicu zbog neizlaska Slobode u evropska takmičenja ?!
Na današnjem ročištu pred Arbitražnim sudom NSBiH-a, a po pitanju tužbe FK Sloboda zbog nezakonite zabrane igranja u takmičenjima UEFA-a u prošloj sezoni, prema ocjenama predsatvnika tuzlanskog kluba napravljeni su veliki pomaci u njihovu korist. Saslušano je pet svjedoka, a već na narednom ročištu koje je zakazano za 12. april je moguće i okončanje ovog slučaja, nagodbom dvije strane.
- Bio je prisutan i v.d. generalni sekretar NSBiH-a, gospodin Jasmin Baković, koji nam je ponudio nagodbu, kako bi odustali od daljeg toka tužbe. U narednim danima će se više znati šta će podrazumjevati ta nagodba, a ukoliko do toga dođe savez će morati priznati krivicu i način da FK Slobodu obešteti za učinjenu nepravdu, čega su očito i svjesni – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekeratar kluba sa Tušnja i jedan od Slobodinih učesnika na današnjem ročištu.
Posdjećamo, zbog oduzimanja licence za nastup u evropskim takmičenjima, te potpuno nezakonskim prijavljivanjem NK Široki Brijeg u Evropski kup umjesto FK Sloboda, Tuzlaci od NSBiH-a na ime odštete traže preko 650.000 KM, te pokretanje disciplinskog postupka protiv odgovornih ljudi u Komisiji za licenciranje i vrhu NSBiH-a.
Na današnjem ročištu pred Arbitražnim sudom NSBiH-a, a po pitanju tužbe FK Sloboda zbog nezakonite zabrane igranja u takmičenjima UEFA-a u prošloj sezoni, prema ocjenama predsatvnika tuzlanskog kluba napravljeni su veliki pomaci u njihovu korist. Saslušano je pet svjedoka, a već na narednom ročištu koje je zakazano za 12. april je moguće i okončanje ovog slučaja, nagodbom dvije strane.
- Bio je prisutan i v.d. generalni sekretar NSBiH-a, gospodin Jasmin Baković, koji nam je ponudio nagodbu, kako bi odustali od daljeg toka tužbe. U narednim danima će se više znati šta će podrazumjevati ta nagodba, a ukoliko do toga dođe savez će morati priznati krivicu i način da FK Slobodu obešteti za učinjenu nepravdu, čega su očito i svjesni – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekeratar kluba sa Tušnja i jedan od Slobodinih učesnika na današnjem ročištu.
Posdjećamo, zbog oduzimanja licence za nastup u evropskim takmičenjima, te potpuno nezakonskim prijavljivanjem NK Široki Brijeg u Evropski kup umjesto FK Sloboda, Tuzlaci od NSBiH-a na ime odštete traže preko 650.000 KM, te pokretanje disciplinskog postupka protiv odgovornih ljudi u Komisiji za licenciranje i vrhu NSBiH-a.
Gol u 76 minuti Semion Milosevic postao ne znam ko je rekao da je u 95 glupost teska
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako smo svi na ss.ba procitali.TaRgEt_ je napisao/la:Gol u 76 minuti Semion Milosevic postao ne znam ko je rekao da je u 95 glupost teska
Nisam stigao da pogledam utakmicu, pa ako si bio prisutan na istoj iznesi nam utiske? Kakva je igra bila, jesu li Fukare definitivno prekinule sa bojktom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro je,pobijedilo smo,sad se treba okrenut Celiku,vidimo da su umalo izvukli bod iz Banja Luke,bice nam tesko u subotu na BP,dal zna ko hocel biti prijenos na BHT 1 ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.