Član 30.
Nije dozvoljena javna prodaja ni distribucija alkoholnih pića unutar stadiona, niti u njegovoj blizini.
Sva bezalkoholna pića, koja se prodaju ili distribuiraju na stadionu, moraju se točiti u papirne ili plastične čaše, koje se ne mogu upotrijebiti za bilo kakvo opasno djelovanje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ja sam 100% uvjeren da nije bilo nikakve analize niti uzimanja uzoraka ali hajde, naša posla.
Koga boli k. za kaznu od 2000 KM piva, ionako se popije više od te 2000 KM. Izbaciti točenje na utakmicama za koje se očekuje slabija posjeta a za derbije cisternu parkirati.
Koga boli k. za kaznu od 2000 KM piva, ionako se popije više od te 2000 KM. Izbaciti točenje na utakmicama za koje se očekuje slabija posjeta a za derbije cisternu parkirati.
- SarajlijaTM
Ja zakona u pm!Zoom088 je napisao/la:Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Član 30.
Nije dozvoljena javna prodaja ni distribucija alkoholnih pića unutar stadiona, niti u njegovoj blizini.
Sva bezalkoholna pića, koja se prodaju ili distribuiraju na stadionu, moraju se točiti u papirne ili plastične čaše, koje se ne mogu upotrijebiti za bilo kakvo opasno djelovanje.

Sto ce im drugi pasus uopste,kad prvi u startu ponistava drugi???
Stvarno su bezobrazni,sta fali malo cugnuti pred tekmu? Ja se prvi spucam prije tekme da me makar do poluvremena drzi

U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more......
JOJ SAD KAD NAVALE KO MUHE NA G...O

-
- Kontakt:
Dolaze dva busa tako sam cuo.haha nezovi ih majke ti pusti kraju.**** njih vec dugo nisu mjerilo nicem.pogotovo tribini.mene brine sloboda nasa ako ovo zijanimo gotovi smo.nadam se da azmir ostaje da ce se u americi regenerisat i nastaviti topiti dugove i graditi akb evropsku slobodu...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
I sta sad u subotu?...Najlonske kesice i upakovat pivu pa u ruksak...ccc
Ovo za točenje u papirne ili plastične čaše se odnosi na BEZALKOHOLNA pićaSarajlijaTM je napisao/la:Ja zakona u pm!Zoom088 je napisao/la:Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Član 30.
Sva bezalkoholna pića, koja se prodaju ili distribuiraju na stadionu, moraju se točiti u papirne ili plastične čaše, koje se ne mogu upotrijebiti za bilo kakvo opasno djelovanje.![]()
Sto ce im drugi pasus uopste,kad prvi u startu ponistava drugi???
Stvarno su bezobrazni,sta fali malo cugnuti pred tekmu? Ja se prvi spucam prije tekme da me makar do poluvremena drzi![]()
![]()

Btw, konačno ću i ja na Tušanj nakon toliko vremena

@staragarda i ja ćemo da navijamo za naš klub

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- Probisvjet
- Kontakt:
Bagavci iz NS nemaju urednu analizu piva. Evo informacija iz prve ruke. E treba im se nayebati nane nanine!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa i jeste bezveze što se toči piva na stadionu po ovakvoj hladnoći. Bolje da prodaju Vlahov, Pelinkovac i takve stvari 

ma i na minusu pivo derem...Mrzne piva al se ne predajemhaver je napisao/la:Pa i jeste bezveze što se toči piva na stadionu po ovakvoj hladnoći. Bolje da prodaju Vlahov, Pelinkovac i takve stvari
jel zna ko šta što se tiče karata za fukare za rukometnu utakmicu BiH-Danska?
cuj to ...jel mislis na besplatne ulaznice?????
-
- Kontakt:
sta ima,sampioni,koja vam je ovo titula u posljednih 30 godina,tridesetaCrvena1981Armija je napisao/la:Bravo, konačno ste priznali da ste g***adosada je napisao/la:U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hajde iznenadite nas,dodjite u hiljadama,ipak ste vi najbrojnija grupa na balkanu,pogotovo na domacim tekmama

Predsjednik Disciplinske komisije FSBiH Rogić: Slobodu smo ranije upozoravali zbog točenja alkohola
"U Pravilnicima jasno stoji da se alkohol ne smije točiti na stadionima. U nekoliko navrata smo upozoravali Slobodu, no praksa točenja alkohola na Tušnju je nastavljena, tako da nismo imali izbora. Morali smo izreći novčanu kaznu. Prije Slobode kažnjen je i Zrinjski, a još neki klubovi su upozoravani. Moramo se pridržavati pravila. Doista činimo sve kako bismo negativnim stvarima u Premijer ligi stali u kraj, no ponekad i klubovi neozbiljno shvataju naša upozorenja"
"U Pravilnicima jasno stoji da se alkohol ne smije točiti na stadionima. U nekoliko navrata smo upozoravali Slobodu, no praksa točenja alkohola na Tušnju je nastavljena, tako da nismo imali izbora. Morali smo izreći novčanu kaznu. Prije Slobode kažnjen je i Zrinjski, a još neki klubovi su upozoravani. Moramo se pridržavati pravila. Doista činimo sve kako bismo negativnim stvarima u Premijer ligi stali u kraj, no ponekad i klubovi neozbiljno shvataju naša upozorenja"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Danas je odigrana utakmica u 15:30 izmedju prvog tima i juniora 1-1 rezultat je bio prvotimci izmedju sebe psuju jedan drugom familiju(Halil i Saric) i sve igralo se 3x po 25 min za prvi tim je ciinimi se Mujic dao go a za juniore Skulic...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta cemo sad pokemonu iz vrapcica...ko sad dolazi na ciju temu....pa vi rekoste da ne dolazite na nasu temu i ne komentarisete...a onaj bolesnik skobalj je ovdje mjesecima visio...od kud sad i ti izroni....ne trosi snagu na ovoj temi nego da se dobro spremite za subote...mi vec od sutra pocinjemo napustat grad...znaci,INVAZZIIIJJJJAAAACrvena1981Armija je napisao/la:Bravo, konačno ste priznali da ste g***adosada je napisao/la:U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Banda mamu im,kako bi ja njih po dzepu,ko vojnici bi oni bili.Nece oni docekat proljeca na Tusnju,tjeraj to Azmire iz svetinje

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj 1 1 sa juniorima...hahahaha...pa nije cudo sto meda na kasiku ne mogu....samo odigrat ova 3 kola i pedalatinaslafkr je napisao/la:Danas je odigrana utakmica u 15:30 izmedju prvog tima i juniora 1-1 rezultat je bio prvotimci izmedju sebe psuju jedan drugom familiju(Halil i Saric) i sve igralo se 3x po 25 min za prvi tim je ciinimi se Mujic dao go a za juniore Skulic...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma ko će protiv vas, vi ste najbolja i najjača grupastaragarda je napisao/la:sta cemo sad pokemonu iz vrapcica...ko sad dolazi na ciju temu....pa vi rekoste da ne dolazite na nasu temu i ne komentarisete...a onaj bolesnik skobalj je ovdje mjesecima visio...od kud sad i ti izroni....ne trosi snagu na ovoj temi nego da se dobro spremite za subote...mi vec od sutra pocinjemo napustat grad...znaci,INVAZZIIIJJJJAAAACrvena1981Armija je napisao/la:Bravo, konačno ste priznali da ste g***adosada je napisao/la:U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ubjedljivo najveca komedija od grupe poslije rata...za vas su bugojanski vandali i travnicka gerila izmislili navijanje

U Mostar vas dok niste ispali dolazilo 10 i vi nekom pričate o navijanju

A za tvoju informaciju, u subotu će više nas biti nego vas na sjeveru.Budi pozdravljen i vidimo se u subotu

Izvinjavam se na upadu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
- Kontakt:

e moj stara garda,dolaze u hiljadama rekoh ti ja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.