Živio nam Osim dragi, gospodaru familije !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ati/144104" onclick="window.open(this.href);return false;

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Nikakav naklon nije potreban, covjek samo kaze istinu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- ficobahtic
- Kontakt:
Nadam se da su neke jako dobre vijesti, pa nek' neko proslijedi..zeljocity je napisao/la:Vidim neka poruka kruzi medju forumasima pa hajde de cekam je i ja
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj pričeado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...
-
petisesti98
- Kontakt:
Sanjao sam derbi 
Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao
Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub
PS. Dajte ba i meni te Super poruke
Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao
Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub
SWRA
Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer.petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0![]()
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
petisesti98
- Kontakt:
Ma samo nek se pleseSabinho je napisao/la:Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer.petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0![]()
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao![]()
SWRA
Zbog takvih kao ti, mi i jesmo propala drzava..bojamora je napisao/la:Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj pričeado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...
Unistavate ono malo sto je ostalo od derbija.. SRAMI SEE
ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.
Sve Vam odgovara,e blago vama
Ovo samo kod Vas ima.
-
neroazzuro
- Kontakt:
@super,kakva je to info?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Ljiljani87
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.
Sve Vam odgovara,e blago vama![]()
![]()
.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.
Nemamo mi od čeg strahovati , jer na terenu imamo 11 ratnika koji će poginuti za ŽELJU i PLAVU boju !
i @super ako može i meni na pm ta info
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo gola Muharemovica s jednog sjajnog derbija iz 2004-e. Kakav vezni red smo tad imali Biscevic, Agic, Vuksanovic i Muharemovic
Ako mogu i meni te informacije u PP da se posalju
Da se prisjetimo gola Muharemovica s jednog sjajnog derbija iz 2004-e. Kakav vezni red smo tad imali Biscevic, Agic, Vuksanovic i Muharemovic
Ako mogu i meni te informacije u PP da se posalju
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ko o cemu pitari o strahuamypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
![]()
.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.
Za razlika od vasih nafuravanja mi lijepo teret prebacimo na vas obzirom da ste jači za klasu sto jest jest,sve ispod vase pobjede od minimum dva razlike bice iznenadjene,nama grcevita borba za evropu slijedi...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Znaci raspadamo se, sve se rastalilo, cak i Lutvo travu pojede. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To prokuzio po njegovom ponasanju i pricama da nece potpisati za Seniore jer misli da moze ja mnogo jaci klub vani igrati.sajo10 je napisao/la:Western:
I to prokuzio od promasenog penala kojeg uopste nisi gledao hahahaha. Ni Ali sa Hayata ti nije ravan hahaha
okrenula se ipak priča što se toga tiče, pisao je prije petnaestak dana FKŽ1921 da se ipak dogovorilo da potpiše. usmeno, jer prije januara i ne može službeno.
mene strah, ipak se oni šetaju ligomennis je napisao/la:Ko o cemu pitari o strahuamypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
![]()
.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.![]()
,prvaci svemira s pocetka sezone postaju nervozni titula vise nije tako sigurna
![]()
![]()
Za razlika od vasih nafuravanja mi lijepo teret prebacimo na vas obzirom da ste jači za klasu sto jest jest,sve ispod vase pobjede od minimum dva razlike bice iznenadjene,nama grcevita borba za evropu slijedi...
- SinBosanski
Ko sta da potpise ??ChWilla je napisao/la:okrenula se ipak priča što se toga tiče, pisao je prije petnaestak dana FKŽ1921 da se ipak dogovorilo da potpiše. usmeno, jer prije januara i ne može službeno.
Mozel i meni ta info u pp,
Fina se atmosfera stvorila (opcenito) oko derbija, samo da kakvi indijanci ne naprave incidente i slicno.. Gazi gazi gazi pitareee
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
@karabaja_sa Igrom slucaja je do mene jutros u kaficu sjedio Bajic. Kaze plate kasne, tesko se zivi i izvadi stoju da plati ceh. Stvarno nemamo 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.