FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sDobrinje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sDobrinje » 29 okt 2014, 13:23

Stipu mi se nase djece,daj 11 najboljih.A te price da djeca nasa ili njihova ili bilo cija igraju bolje u derbiju su smijesne

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 okt 2014, 13:27

Aragon je napisao/la:Baric je nas najbolji desni bek kojeg imamo trenutno i igrat ce sigurno u nedelju.
Prihvatite tu cinjenicu :kafa:
On i treba da igra.
1946

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 29 okt 2014, 13:28

shzna je napisao/la:Ma laže ovaj @SinBosanski, čuj grupa sa Juga prelazi na Sjever, i to najavljeno, vadila se potvrda :lol:
:shock:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 okt 2014, 13:35

SinBosanski je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ma laže ovaj @SinBosanski, čuj grupa sa Juga prelazi na Sjever, i to najavljeno, vadila se potvrda :lol:
:shock:
Imate svoju temu, ne peglajte ovdje.
1946

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 29 okt 2014, 14:01

Znaci od Benka nista ni za derbi koliko sam mogao skontati. Nikako meni ne moze u glavu da u vrijeme interneta mailova i slicnih stvari cekas na odobrenje skoro dva mjeseca . Sto se mene tice da Bog da nikad i ne zaigrao.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 okt 2014, 14:08

xbox je napisao/la:Znaci od Benka nista ni za derbi koliko sam mogao skontati. Nikako meni ne moze u glavu da u vrijeme interneta mailova i slicnih stvari cekas na odobrenje skoro dva mjeseca . Sto se mene tice da Bog da nikad i ne zaigrao.
Skontaj slobodno da njega nema do proljeca ;)

Slazem se za @amy, ne treba nasjedati na provokacije, nasim igracima ova utakmica je kao i sve ostale i u nju trebaju uci hladne glave, ovdje su u igri samo bodovi i samo je to bitno. To sto se mi navijaci medjusobno zezamo (ako se ono pisanje na temi derbija uopce moze nazvati zezanjem) nema veze sa igracima i igrom na terenu.

Kas smo kod price o desnom beku, ne mozemo znati ko je najbolji jer smo Ahmu veoma malo gledali, ali mozemo konstatovati da je Baric trenutno u najboljoj formi i on treba igrati. Ali daleko od toga da treba sam drzati desnu stranu, ali zna to Meho bolje od mene/nas :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 okt 2014, 14:13

Bilbija iz ofsajda rukom na asistenciju Puzija daje go :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 okt 2014, 14:21

Evolution87 je napisao/la:Bilbija iz ofsajda rukom na asistenciju Puzija daje go :kafa:
:clap:
Ti si opet šampion !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 29 okt 2014, 14:31

hilmo je napisao/la:
xbox je napisao/la:Znaci od Benka nista ni za derbi koliko sam mogao skontati. Nikako meni ne moze u glavu da u vrijeme interneta mailova i slicnih stvari cekas na odobrenje skoro dva mjeseca . Sto se mene tice da Bog da nikad i ne zaigrao.
Skontaj slobodno da njega nema do proljeca ;)

Slazem se za @amy, ne treba nasjedati na provokacije, nasim igracima ova utakmica je kao i sve ostale i u nju trebaju uci hladne glave, ovdje su u igri samo bodovi i samo je to bitno. To sto se mi navijaci medjusobno zezamo (ako se ono pisanje na temi derbija uopce moze nazvati zezanjem) nema veze sa igracima i igrom na terenu.

Kas smo kod price o desnom beku, ne mozemo znati ko je najbolji jer smo Ahmu veoma malo gledali, ali mozemo konstatovati da je Baric trenutno u najboljoj formi i on treba igrati. Ali daleko od toga da treba sam drzati desnu stranu, ali zna to Meho bolje od mene/nas :)
Nije ista utakmica jer imate priliku uhvatiti priključak, koji ako ne uhvatite, vjerovatno će značiti opraštaj od borbe za titulu već u jesenjem dijelu sezone.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 okt 2014, 15:33

@rade
Radi bodova je bitna kao i sve ostale i ni zbog čega drugog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 okt 2014, 15:38

Igrac Sarajeva dao svoju trenerku FK Sarajeva za dvije flase vina u jednom lokalu u Tešnju. Eto koliko vrijedite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 29 okt 2014, 15:39

Hahahahaahhaha

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 29 okt 2014, 15:43

Buba00 je napisao/la:Igrac Sarajeva dao svoju trenerku FK Sarajeva za dvije flase vina u jednom lokalu u Tešnju. Eto koliko vrijedite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
100% je Trava u pitanju :lol: :lol: :lol:
Ako jest ne cudi me :D
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 okt 2014, 15:43

Buba00 je napisao/la:Igrac Sarajeva dao svoju trenerku FK Sarajeva za dvije flase vina u jednom lokalu u Tešnju. Eto koliko vrijedite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel fakat, to ono kao kad si rekao da je nas igrac prebio murijaka :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti si opet šampion !

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 okt 2014, 15:44

simon je napisao/la:
Jel fakat, to ono kao kad si rekao da je nas igrac prebio murijaka :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nikad nisam rekao da je prebio nego pobjegao od murije bjezao u pijanom stanju :kafa: :clap: :clap:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 okt 2014, 15:47

Buba00 je napisao/la:
simon je napisao/la:
Nikad nisam rekao da je prebio nego pobjegao od murije bjezao u pijanom stanju :kafa: :clap: :clap:
Aha moja greska izvini, bilo kako bilo lazes momak :kafa:

A Travancic nije nas igrac .
Ti si opet šampion !

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 okt 2014, 15:50

simon je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:
simon je napisao/la:
Aha moja greska izvini, bilo kako bilo lazes momak :kafa:

A Travancic nije nas igrac .
Udjes na stranicu saveza ( KS) kad je potpisao ugovor na onu dodatnu godinu koju su ovjerili pa sta mislis od cega momak pije dan noc haheheh malo mo ponestane pred kraj mjeseca al sve u svemu ono fiksno dobija :thumbup: :wave:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 okt 2014, 15:53

10 KM karta.

SVI NA ARHEOLOSKO NALAZISTE
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 okt 2014, 15:59

Koliko karata će neokupani pustiti u prodaju?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 okt 2014, 16:09

Sarajevski list navodi da je jedan prvotimac Želje skupocjene naočare marke “Guči” vrijedne nekoliko stotina evra bio primoran da proda za samo 20 maraka. Pojedinci iako vlasnici automobila pješače na treninge kako bi “uštekali” koju marku…

“Jadne su ove djevojke koje misle da mi ležimo na parama i oblijeću oko nas, dolaze u kafiće gdje mi izlazimo. Da znaju kako živimo, bježale bi kilometrima od nas i ‘fatale’ ove komunalce koji imaju sigurne, kakve takve plate”, rekao je prvotimac Želje, koji iz razumljivih razloga nije želio da mu “Dnevni avaz” navede ime.
:thumbup: :wave:
znači bolje kotira ta trenerka od Guccija :rol: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”