Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da li i drugoplasirana selekcija ide direktno na evropsko??
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Davedex je napisao/la:Da li i drugoplasirana selekcija ide direktno na evropsko??
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kako se samo borimo u odbrani! Svaka im cast. 7 primljeni golova za 25 minuta protiv solidne repke Bijelorusije 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- skyisthelimit
Jedina reprezentativna selekcija u kojoj sve stima bez premca. Bravo momciluci zajedno sa selektorom.
15.10 - 15.06 ...
Za sad odlicno, malo me strah sudija al izgleda da ovim crvenim ni sudije pomoc ne mogu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
a pritom nemamo golmanasajo10 je napisao/la:Kako se samo borimo u odbrani! Svaka im cast. 7 primljeni golova za 25 minuta protiv solidne repke Bijelorusije
Igraju kao jedan, bore se. Zato i imaju rezultat a i da nemaju sve dok se bore ja sam zadovoljan. 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da bi Graha uskoro trebao stati na gol...mirzatele je napisao/la:a pritom nemamo golmanasajo10 je napisao/la:Kako se samo borimo u odbrani! Svaka im cast. 7 primljeni golova za 25 minuta protiv solidne repke Bijelorusije
Edit: To Buricu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- skyisthelimit
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Razbranio... **** te onaj ko te poslao tamo.
Umjesto +3, idemo na poluvrijeme s +1, šteta. Vrlo dobra igra zasad, pogotovo u odbrani.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Imamo na otvaranju drugog poluvremena covjeka vise 2 minute moramo to iskoristiti. Buric podhitno vani nista nije odbranio. Pobjedjujemo ovo
E jbg za ovaj kraj...bas usrasmo u 20 sekundi...ali ako gledamo siru sliku, stvarno smo dobro igrali!!
Odusevljava me rukometna reprezentacija

Odusevljava me rukometna reprezentacija
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
A dobro uvijek je infarkt sa rukometašima, ne bi bilo zanimljivo da ih lagano uzmemo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
steta za onih +4, ali u cjelini igramo fenomenalno i uz malo srece mozemo ako Bog da ovdje ostvariti veliku pobjedu !!

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odlicno smo igrali, ali samo +1...moramo nastavit i u zadnjih 5 minuta uci sa 2-3 razlike da nas sudije ili nedostatak srece ne bi kostali pobjede
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dobro igramo, al evidentno sudije na njihovoj strani. Možda su to neke sitnice, ali se primijete, svašta je moguće u 2. poluvremenu.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 29 okt 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Zasto Terzic nikako ne ulazi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.