Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da nam je neko ponudio ovaj rezultat kad su se grupe izvukli prihvatili bi ga, ali ovako ostaje žal za pobjedom, ali daleko od toga da je i ovo loš rezultat, ovaj bod bi nas mog'o odvesti na EP.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni nas je najvise zeznuo period od 0-5 kada smo imali sve i onda poceli gubiti, promjenili beka dva, usao Prce. Totalno lose odigrao, izgubio par lopti nakon koje je bilo i iskljucenje za Karacica u nekoj kontri i to bas u sekundu kada se zavrsavalo iskljucenje za nas neko i tako da smo 4 minute igrali sa igracem manje. Uz to se onaj Chupakabra razbranio i eto..Dosta nesretnih okolnosti je bilo za nas nazalost..
Dva zadnja napada glupo odigrali..
Ne znam sad sta kako, odgovara nam rezultat uglavnom i dobro je
Dva zadnja napada glupo odigrali..
Ne znam sad sta kako, odgovara nam rezultat uglavnom i dobro je
-
Madridista18
- Kontakt:
**** odlican rezultat, imas dva poena i tako ih jeftino prospes, pa ovo je smijesno
Steta, imali smo ih, ali su se izvukli uz pomoc sudija. Ovdje ih dobijamo glat.
Pohvale za ekipu, igraju strasno borbeno
Pohvale za ekipu, igraju strasno borbeno
Davno sam govorio da mi imamo zaista dobru repku u rukometu, u kosarci cemo tek da je izgradimo ali ovi momci mogu zaista dosta toga. Pa pogledajte prepreke koja se pred njih stavljaju, iznova im se daju neke minimalne sanse a oni iznova izlaze kao pobjednici. danas im je stvarno malo falilo do pobjede na najtezem gostovanju u grupi (Dansku ne racunam, ionako ce oni vjerovatno otresti sviju) i ovaj rezultat i nije uopste toliko los iz perspektive prije pocetka meca. Ostaje zal sto ih nismo dotukli dok smo mogli.
Ovaj zadnji nas napad, imam osjecaj da je Marko malo i pozurio.
Idemo dalje, mozemo mi ovdje biti odmah iza Danske.
Ovaj zadnji nas napad, imam osjecaj da je Marko malo i pozurio.
Idemo dalje, mozemo mi ovdje biti odmah iza Danske.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Odlican rezultat. Napokon,da imamo reprezentaciju,da imamo kolektiv vrijedan paznje.
A ovi pesimisti,dajte ba malo promijenite misljenje,dajte navijajte u svakom momentu za Bosnu i Hercegovinu.Culi ste samo podatak da u prethodna dva ogleda protiv Bjelorusa smo imali -19 gol razliku.
Ovo je odlican rezultat,ponavljam. Mogli smo pobijediti,a BGM mogli smo i izgubitii. Imali smo vodjstvo,pa smo kasnije stizali razliku od 3 gola,napravili 6-0 seriju.
Ma,sve pohvale. Sada pred punim Mejdanom dati sve od sebei sto skuplje prodati kozu rukometnoj velesili.
A ovi pesimisti,dajte ba malo promijenite misljenje,dajte navijajte u svakom momentu za Bosnu i Hercegovinu.Culi ste samo podatak da u prethodna dva ogleda protiv Bjelorusa smo imali -19 gol razliku.
Ovo je odlican rezultat,ponavljam. Mogli smo pobijediti,a BGM mogli smo i izgubitii. Imali smo vodjstvo,pa smo kasnije stizali razliku od 3 gola,napravili 6-0 seriju.
Ma,sve pohvale. Sada pred punim Mejdanom dati sve od sebei sto skuplje prodati kozu rukometnoj velesili.
BosnaE
daj nam odma u petak Bjeloruse kod kuce dok nema Rutenke 
Nisu mi jasne ove situacije dvije zadnje nikako. Ekstra sve, bili smo bolji,nadigrali smo ih, ali nema smisla ono raditi, to je ta tzv. disciplina u igri. Imas 1 razlike, dodas 90 % rizicnu loptu, i imas popravni za pobjedu, i to se zajebe. Ne zelim reci sada Peric je kriv, Panic je kriv, nego da su to bili Balic i Lazarov, opet bi me to zanimalo.
Ali svaka cast, nadam se da cemo ih kuci razvaliti
Ovcina 
Ali svaka cast, nadam se da cemo ih kuci razvaliti
dobijenu utakmicu smo prosuli...imali smo +2 dva minuta prije kraja, ali ne znamo i jbg
zadnji naš napad je bio komičan, trener ko tele
ne zna pozvati time-out, smiriti malo igrace i pripremiti taj napad
zadnji naš napad je bio komičan, trener ko tele
- skyisthelimit
Ma to je to. Ta utakmica ce biti odlucujuca ko ce kao drugo na euro. Mada ne iskljucujem i mogucnost da se to ranije rijesi ukoliko oni kiksaju protiv litavaca.sajo10 je napisao/la:Nista valja ih sad uzet u Bosni. Kakva steta... ali kad pogledamo ovaj zadnji napad onda sasvim dobar rezultat haha
15.10 - 15.06 ...
Svaka cast momcima na prikazanom zalaganju i borbenosti...
Iako nismo pobjedili ipak ovaj bod nam je otvorio sirom vrata kada je plasman na EP u pitanju. Po predpostavkom da cemo i mi i Bjerorusi izgubiti obje utakmice protiv Dankse onda ce nas okrsaj sa njima ovdje biti odlucujuci, a tu cemo biti u prednosti jer igramo pred domacim navijacima.
Iako nismo pobjedili ipak ovaj bod nam je otvorio sirom vrata kada je plasman na EP u pitanju. Po predpostavkom da cemo i mi i Bjerorusi izgubiti obje utakmice protiv Dankse onda ce nas okrsaj sa njima ovdje biti odlucujuci, a tu cemo biti u prednosti jer igramo pred domacim navijacima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovoj ekipi fali dobar golman i jedan napadac da povuce kad nikog drugog ne ide da bi bila u samom vrhu..bez golmana to tesko ide kao i sa ovim prisilnim sutevima u periodu kad nas ne ide bas najbolje
ono bod iz Minska je dobar rezultat sigurno, ali obzirom na tok utakmice moglo se i vise
ono bod iz Minska je dobar rezultat sigurno, ali obzirom na tok utakmice moglo se i vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa et', ako nismo pobjedili, bitno je da nismo izgubili
al' generalno nisam zadovoljan, imali smo dva puta +4, na kraju +2, fulali smo zicere, golmani slabo branili i zbog toga nismo dobili ovaj meč, čak smo na kraju mogli i izgubit'
al' generalno nisam zadovoljan, imali smo dva puta +4, na kraju +2, fulali smo zicere, golmani slabo branili i zbog toga nismo dobili ovaj meč, čak smo na kraju mogli i izgubit'
- PeppermintSA
- Kontakt:
dobiješ ih kući i na Evropskom si 
-
bordobijeli
- Kontakt:
da si malo bolje gledao i da znas pravila znao bi da nije imao vise tajm auta ,kod nas svi selektori teladi samo na forumu pametnilet3 je napisao/la:dobijenu utakmicu smo prosuli...imali smo +2 dva minuta prije kraja, ali ne znamo i jbg![]()
zadnji naš napad je bio komičan, trener ko telene zna pozvati time-out, smiriti malo igrace i pripremiti taj napad
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobicemo mi i Dance pored Bjelorusa koji ce svakako fasovati. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jah, ali valja ih pobjeditiPeppermintSA je napisao/la:dobiješ ih kući i na Evropskom si
pa sad smo ih trebali dobiti
jbg kralj, imaš +2 , prospeš sve to, imaš i zadnji napad i opet ne znaš...pa šta više treba, da ti se golman skloni sa gola
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto to mislim, pogotovo to jer 3 i 4 kolo igraju protiv Danske, Danska ce tu igrati maksimalno sigurno kako bi osigurala prvo mjesto.PeppermintSA je napisao/la:dobiješ ih kući i na Evropskom si
Kaze Sukson dobice Bjelorusi novi napad slobodnim bacanjem sa 9m.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svaka čast momcima na igri zaslužili su pobjedu, ali nema luđe reprezenatacije od ove rukometne
!
Šteta za ovo na kraju, ali mladi su igrači napravili greške tako da im ne treba zamjeriti, samo neka igraju i bore kao danas i u prošlom ciklusu ja sam zadovoljan.
Šteta za ovo na kraju, ali mladi su igrači napravili greške tako da im ne treba zamjeriti, samo neka igraju i bore kao danas i u prošlom ciklusu ja sam zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.