Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
23%
Zadovoljan
77
38%
Nemam stav
35
17%
Nezadovoljan
15
7%
Katastrofa
29
14%

Ukupno glasova: 203

Vedad87
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Vedad87 » 29 okt 2014, 17:04

bordobijeli je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:E moj Tahirovicu ko stoji na tvom mjestu, stavicemo ti stolicu, bolje ces branit od Benjamina
mislim da je odbrana dobra bila 25 golova nije puno ,odbranili su dva sedmerca i imali su ukupno nekim 12-13 odbrana naravno nije nesto specijalno ali nije ni loše bas kako si napisao .
Ma dobro...razumijem šta je htio reći. Mi smo navikli na Tahirovica duge godine. Tahirovic je bio "ludi" golman jer kad ga krene, sve je zicere skidao. Kod ovih golmana to je teze. Brane oni solidno, ali nemaju ludih odbrana. Tahirovic je znao citavu Zetru i Skenderiju na noge dici!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 okt 2014, 17:08

Šteta za ovakav kraj utakmice ali sta je tu je Igraci ponovo pokazali kako se srce ostavlja srce na terenu. imamo prednost na bjelimrusima jer ih cekamo kuci. Idemo pokusati sad iznenaditi dance.
Ova reprezentacija ima nesto posebno i zato je volim

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 17:08

@let3,bas suprotno,luzerski mentalitet je to sto ne vjerujes da ih mozemo dobit kuci.Nisam ni ja vjerovo kad je Markovic na zadnjem timeoutu prve utakmice s Islandom reko,cuvajte ovih +1,ne morate ni pucat,dobit ćemo ih i gore.. I sta bi?
Bod je ko kuca,zao nam je svima jer smo bili blize pobjedi,al bod u gostima protiv direktnog konkurenta je ogroman.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2014, 17:17

mirzatele je napisao/la:a mogli smo i izgubit, imali smo -3 devet minuta prije kraja, yebem ti pesimiste
I izadje Prce i opet proigrasmo :mrgreen:

Zaduzio nas je covjek ali danas smo dosta bolje igrali kada je sjedio..

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 okt 2014, 17:21

Šta je ovo i ovdje Papetovci uletili :rol: Čuj dobijemo ih kući i na EP smo :D How yes No :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 17:24

Tako i jeste vodimo li se logikom da ce nas Danci sve silovati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2014, 17:25

rishaaa je napisao/la:Šta je ovo i ovdje Papetovci uletili :rol: Čuj dobijemo ih kući i na EP smo :D How yes No :D
evo i ovih sto svaki uspjeh ismijavaju i cekaju kiks da kazu kako su upravu kako samo treba kritizirati, pljuvati i da ono malo što valja u ovj drzavi popljujemo i unistimo .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2014, 17:27

Generalno kad se sve sabere i oduzme ako protiv Bjelorusije i Danske na domacim ne bude grmilo mi ove momke ne zasluzujemo :salut:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 okt 2014, 17:37

bordobijeli je napisao/la: evo i ovih sto svaki uspjeh ismijavaju i cekaju kiks da kazu kako su upravu kako samo treba kritizirati, pljuvati i da ono malo što valja u ovj drzavi popljujemo i unistimo .
Gdje sam ja ismijavao uspjeh ??? Ja samo kažem da se Papetovci koriste logikom svog idola... Ko ti garantuje da ćeš Litvaniju dobiti u obje utakmice ili da ćeš dobit Bjelorusiju kući!? To samo Pape upisuje i njegovi sljedbenici! Sreća na klupi imamo smirenog čovjeka,koji ne radi cirkuse i svakoj utakmici i protivniku prilazi s respektom! Tako da ne rise,bezveze,ja samo vas ismijavam,a našim momcima svaka čast!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2014, 17:44

rishaaa je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: evo i ovih sto svaki uspjeh ismijavaju i cekaju kiks da kazu kako su upravu kako samo treba kritizirati, pljuvati i da ono malo što valja u ovj drzavi popljujemo i unistimo .
Gdje sam ja ismijavao uspjeh ??? Ja samo kažem da se Papetovci koriste logikom svog idola... Ko ti garantuje da ćeš Litvaniju dobiti u obje utakmice ili da ćeš dobit Bjelorusiju kući!? To samo Pape upisuje i njegovi sljedbenici! Sreća na klupi imamo smirenog čovjeka,koji ne radi cirkuse i svakoj utakmici i protivniku prilazi s respektom! Tako da ne rise,bezveze,ja samo vas ismijavam,a našim momcima svaka čast!
ovdje se islo tom logikom zato sto su vec poceli pisati kako je loše sto nismo pobjedili i kao da smo gubitnicki mentalitet zbog toga su ljudi pisali da je dobar bod i da treba dobiti kuci za drugo mjesto ,iz te perspektive je dobar bod a naravno da nece biti lako nikog pobjediti .

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 okt 2014, 17:46

evo tovara dosli da kvare i ovu temu sa papetom.Pustite nas na miru,boli nas neka stvar sto vi ne mozete spavati zbog Safeta.

U nedjelju pokusati sto duze parirati Danskoj,nakon toga gledati da prodjemo bez povreda do Katara.Do Litvanije ima vremena,a svakako ih moramo dobiti,ako njih ne mozemo dobiti onda nismo ni zasluzili da idemo na prvenstvo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2014, 17:51

ma s dancima treba muski odigrati nema nekog pritiska ako sta uradimo to je samo veliki plus .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 okt 2014, 17:53

bordobijeli je napisao/la: ovdje se islo tom logikom zato sto su vec poceli pisati kako je loše sto nismo pobjedili i kao da smo gubitnicki mentalitet zbog toga su ljudi pisali da je dobar bod i da treba dobiti kuci za drugo mjesto ,iz te perspektive je dobar bod a naravno da nece biti lako nikog pobjediti .
Pa normalno da je loše što nismo pobijedili,jer smo mogli... Al' te kalkulacije koga i kad trebamo dobiti nas uvijek koštaju! Svaka utakmica je priča za sebe,a ne kao u fudbalskoj repki,šta će Kipar... Eh to ja ismijavam,takvo razmišljanje a ne našu reprezentaciju!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 29 okt 2014, 18:04

aj jesu zapeli nemamo golmana , ovo su trenutno dva naša najbolja golmana i sa 12-13 odbrana (2 sedmerca) nisu ništa lošiji bili od Bjeloruskih golmana i ovaj broj nije nikakva katastrofa , prije 2-3 godine sam gledao HSV i Flensburg i u HSV-u Tahirović i čini mi se Butller (nije Bitter) su imali za cijelu utakmicu samo 3 odbrane , znači desi se da za cijelu utakmicu nemožeš ništa da odbraniš .

- Što se tiče utakmice i krajnjeg rezultata moramo biti zadovoljni , ali ostaje žal za pobjedom jer smo zadnje 2-3 minute imali +2 .

- šteta što Malinovića u drugom poluvremunu nije bilo , njemu se trebalo na kraju štimati da puca , po meni ima mnogo bolji šut od Panića , ali nema veze idemo u Tuzlu da namučimo Dance pa šta bude :clap:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 18:07

samo_lijevo je napisao/la:evo tovara dosli da kvare i ovu temu sa papetom.Pustite nas na miru,boli nas neka stvar sto vi ne mozete spavati zbog Safeta.

U nedjelju pokusati sto duze parirati Danskoj,nakon toga gledati da prodjemo bez povreda do Katara.Do Litvanije ima vremena,a svakako ih moramo dobiti,ako njih ne mozemo dobiti onda nismo ni zasluzili da idemo na prvenstvo.
I to uvijek isti tovari koji pricaju nepovezane stvari. Protiv Danaca recept od domace tekme sa Islandom. Nadam se da ce uci lezerno u mec pa da to pokusamo iskoristiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 okt 2014, 18:09

Realno..sta mozemo protiv Danaca??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 okt 2014, 18:14

no rules je napisao/la:aj jesu zapeli nemamo golmana , ovo su trenutno dva naša najbolja golmana i sa 12-13 odbrana (2 sedmerca) nisu ništa lošiji bili od Bjeloruskih golmana i ovaj broj nije nikakva katastrofa , prije 2-3 godine sam gledao HSV i Flensburg i u HSV-u Tahirović i čini mi se Butller (nije Bitter) su imali za cijelu utakmicu samo 3 odbrane , znači desi se da za cijelu utakmicu nemožeš ništa da odbraniš .

- Što se tiče utakmice i krajnjeg rezultata moramo biti zadovoljni , ali ostaje žal za pobjedom jer smo zadnje 2-3 minute imali +2 .

- šteta što Malinovića u drugom poluvremunu nije bilo , njemu se trebalo na kraju štimati da puca , po meni ima mnogo bolji šut od Panića , ali nema veze idemo u Tuzlu da namučimo Dance pa šta bude :clap:
Realno smo losi na poziciji golmana,Graha ne brani kako zna,odnosno kako je branio za Bosnu i Borac.Buric je jos "zelen" da bi nas vadio.

Slazem se za Panica,medjutim moramo se pomiriti da ce Panic imati dobru minutazu.Isto tako momak igra sa obje ruke sto je velika prednost.Vidjelo se to danas u par navrata.U svakom slucaju trenutno je Malinovic ispred njega.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 okt 2014, 18:29

Po mom misljenju ovo je za nas veliki uspjeh. Ne trebamo zaboraviti da je ova Bjelorusija ne tako daleko razbila Cesku, koja je opet rasula Srbiju a svi znamo kakvu ekipa ima Srbija, i jos su ucesnici zavrsnica EP-a i SP-a. Mislim da ova ekipa ima strasan karakter i njihovo vrijeme dolazi. Burici, Malinovic, Peric, Panic, Ovcina to je nas kapital za buducnost. Neko napisa kolko mozemo protiv Danske? Realno sanse su po mom misljenju 15-85% al ponovo ponavljam da smo pozitivno luda ekipa i mozemo dobiti svakog pa tako i Dansku

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2014, 18:29

ahmic je napisao/la:Realno..sta mozemo protiv Danaca??

Odigrati muski pa sta bude, osramotiti se sigurno necemo :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 okt 2014, 18:29

@vedatore nemoj samo reći da nisi snimao meč. :mrgreen:

Bod ko kuća, koliko vidim po vašim komentarima i komentarima starog da smo ih trebali pobjediti, da smo bili bolji od njih. Nas yebu te crne rupe. Sad se protiv Danaca potuči i nadati se da u nekoj ludoj utakmici možemo do nerješenog ili u još luđoj do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []