Da čovek koji je primio petardu u polufinalu LP treba da osvoji Zlatnu loptu.don_burza je napisao/la:Sta kažeDzoni je napisao/la:Opet ona senilna budaletina Blater prica gluposti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Doduse, i ja se cudim, pored onakve formacije i odbrane a on primi pet golova. Otkud na listi uopste.anonymousHD je napisao/la:Da čovek koji je primio petardu u polufinalu LP treba da osvoji Zlatnu loptu.don_burza je napisao/la:Sta kažeDzoni je napisao/la:Opet ona senilna budaletina Blater prica gluposti.
Ma to se zna ko osvaja, Ronaldo 70%, Messi 20% ostali 10% sansi.
- Consigliere
- Kontakt:
Nek neko objavi sastave kad izadju... Mislim da su dvije stavri sigurne: Navas na golu i Chicha u napadu...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
vala ako messi bude u top 3 ovaj put, treba im yebat mater i njihovo fudbalsko znanje. Pored ronalda koji je siguran na prvom mjestu, druga dva mjesta moraju pripasti dvojcu iz bayerna.
naprijed rejal
+Nacho u odbrani, Illarramendi u veziConsigliere je napisao/la:Nek neko objavi sastave kad izadju... Mislim da su dvije stavri sigurne: Navas na golu i Chicha u napadu...
@Sveti pa naravno da ce biti Messi, sto da ne?
Ronaldo, Messi i Robben bi trebali biti tu, iako mislim da ce neki Nijemac uletiti.
Dajem prednost Ronaldu trenutno.
Ronaldo, Messi i Robben bi trebali biti tu, iako mislim da ce neki Nijemac uletiti.
Dajem prednost Ronaldu trenutno.
Sam znas kako azijati, afrikanci svrsavaju na Messija pa mu oni daju glasove iako ga nisu ni gledali. Tako da me ne cudi i da uzme titulu.Sveti je napisao/la:vala ako messi bude u top 3 ovaj put, treba im yebat mater i njihovo fudbalsko znanje. Pored ronalda koji je siguran na prvom mjestu, druga dva mjesta moraju pripasti dvojcu iz bayerna.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Ma da ne odigra nijedne do kraja sezone uzet ce sa 60% glasova. Pomeo ove, pomest ce i narednih pet godina.geoxx je napisao/la: Dajem prednost Ronaldu trenutno.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ne budi siguran. Sjeti da su prosle godine pojedina africka plemena davala maksimalan broj bodova Falcaou i Lewandowskom ispred Ronalda koji im nije bio ni u top3 jer im se ne svidja covjek.JamesJoyce je napisao/la:Ma da ne odigra nijedne do kraja sezone uzet ce sa 60% glasova. Pomeo ove, pomest ce i narednih pet godina.geoxx je napisao/la: Dajem prednost Ronaldu trenutno.
Evo kako je Ronaldo pomeo sve
Most goals + assists in year 2014
Messi 64
C.Ronaldo 60
Benzema 45
Alexis 42
...
Messi 64
C.Ronaldo 60
Benzema 45
Alexis 42
...
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Normalno da je pomeo,to svaka budala vidi,osim subjektivnih navijaca farseloneRajaz je napisao/la:Evo kako je Ronaldo pomeo sve
Messi 64
C.Ronaldo 60
Benzema 45
Alexis 42
...
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Nemoj gledati poene jer bi ispao neposten prema igracima mimo napadaca. Ja bih ocjenjivao konstantnost dobrih igara, i tu meni prednjaci Ronaldo, jer u skoro svakoj tekmi je dobro odigrao. Iza su recimo Neuer, Maskerano, Robben...Rajaz je napisao/la:Evo kako je Ronaldo pomeo sve
Messi 64
C.Ronaldo 60
Benzema 45
Alexis 42
...
Opet kradete.
61 ima.
Ronaldo 47 utakmica - Messi 54
Sretno mu sa 64 gdje mu je jedino vrijedno paznje ona 3 gola Realu. Drugi najaci protivnik kojem je zabio je Getafe.
61 ima.
Ronaldo 47 utakmica - Messi 54
Sretno mu sa 64 gdje mu je jedino vrijedno paznje ona 3 gola Realu. Drugi najaci protivnik kojem je zabio je Getafe.
Sve su to cinjenice pa vi placite koliko hocete
Ja kol'ko vidim Ronaldo nikog nije pomeo. Messi je statistički bolji igrac u 2014-toj godini. Ocete broj driblinga, kreiranih šansi, ili da vam odma kazem kako ih Messi ima duplo više ? 
Cinjenica je:
da Ronaldo u 2014-toj ima 1.30 gol/assist po mecu
da Messi u 2014-toj ima 1.18 gol/assist po mecu
ako cemo o statistici
ako cemo o statistici
Pomeo ga apsolutno, jos ovaj ima bolju statistiku za citavu godinu. Daj nam sad broj kreiranih šansi, driblinga itd itd.geoxx je napisao/la:Cinjenica je:
ako cemo o statistici
A i jel Ronaldo igr'o na SP ?
Ali ne bojte se, uzima ovo Krišćijano, propaganda je učinila svoje, Messi je varalica, narkoman, bog podzemlja, tiranin a portugalac borac za pravdu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nakon sto popusis crnu kur.činu bez ijednog trofeja, i je.bes midzetu sve cijele godine radi setkanja ipak onda ga stignes branit da je zaslužio zlatnu loptu hahaha
da vas nema trebalo bi vas izmislit
SP je 1 mjesec, godina ima 12 mjeseci.
Nije bio bolji od Messija tad ali je bio bolji do prvenstva znaci prvi dio godine i vodio tim do finala dok se ovaj setao po terenu.
Bolji je i u ovoj sezoni sto cemo uzeti kao drugi dio godine.
Uzeo je i Messi 2010-te sa losim svjetskim potpuno zasluzeno. Zasto? Bio bolji na individualnom nivou od konkurenata.
Sta je to vama jedini argument njegove 3 utakmice na svjetskom i sumnjiva statistika protiv klubova sa sredine tabele?
I da nije ga pomeo nimalo. Ja smatram da je u laganoj prednosti koju Messi itekako moze pretvoriti u svoju korist.
Nije bio bolji od Messija tad ali je bio bolji do prvenstva znaci prvi dio godine i vodio tim do finala dok se ovaj setao po terenu.
Bolji je i u ovoj sezoni sto cemo uzeti kao drugi dio godine.
Uzeo je i Messi 2010-te sa losim svjetskim potpuno zasluzeno. Zasto? Bio bolji na individualnom nivou od konkurenata.
Sta je to vama jedini argument njegove 3 utakmice na svjetskom i sumnjiva statistika protiv klubova sa sredine tabele?
I da nije ga pomeo nimalo. Ja smatram da je u laganoj prednosti koju Messi itekako moze pretvoriti u svoju korist.
ma pusti ih vidis da jedino navijaci Barcelone smatraju da je Messi ispred Ronalda u 2014.JoseMourinho je napisao/la:Nakon sto popusis crnu kur.činu bez ijednog trofeja, i je.bes midzetu sve cijele godine radi setkanja ipak onda ga stignes branit da je zaslužio zlatnu loptu hahaha
sad vade neke driblinge i slicne gluposto zna se sto se najvise gleda golovi i naslovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.