FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcz » 29 okt 2014, 17:04

Vala kad bi i meni neko poslao na PM tu "tajnu informaciju" osevapio bi se. :)

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 29 okt 2014, 17:44

Moze i meni :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 okt 2014, 17:44

Ma nista specijalno jer nije jos nista 100% sigurno pregovori su u toku :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 okt 2014, 17:49

Ma vise nista od tih informacija ne vjerujem kod ne vidim nekog u plavom salonu sa Osimom. Ni za igrace, ni za sponzore, nista !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2014, 18:07

Koliko samo simbolike u napisanom, OBAVEZNO procitati !

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 okt 2014, 18:24

hoce li raditi fan shop na dan utakmice ? ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 29 okt 2014, 18:42

Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatio :mrgreen: Nadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 29 okt 2014, 18:46

SinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatio :mrgreen: Nadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
Prijetio mu je potres mozga kad je vidio šta mu se nudilo u ugovoru :mrgreen:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 okt 2014, 18:48

SinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatio :mrgreen: Nadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
Hvala Bogu što nije došao jer se ni u svom Jedinstvu nije mogao nametnuti za prvu postavu,od njega je bilo ostalo samo ime..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 okt 2014, 18:50

Željooooo je napisao/la:
Hvala Bogu što nije došao jer se ni u svom Jedinstvu nije mogao nametnuti za prvu postavu,od njega je bilo ostalo samo ime..
Ko god ga je otjerao iz zelje, samo vam je pomogao.. a vi na nas osuli paljbuu :lol: :lol: zahvalite se pitarima, ako su oni uticali da ne dodje :D

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 29 okt 2014, 18:56

Željooooo je napisao/la:
Ama citam clanak ovaj, valjda mu neko prijetio pa nije poptpisao koliko sam shvatio, a svakako da ni u Jedinstvu nije "prosao", dakle deduka za pemzije ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 okt 2014, 19:38

hladno tresemo jufkice sa 2-0 i vracamo ih u surovu realnost
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 29 okt 2014, 19:39

hordasDoboj je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:@ hordasDoboj

Ne govori on ništa već citira članak iz OSLOBOĐENJA, beze čovjeka kritikuješ. Ako ti ne godi napisano onda se lagano obrati redakciji oslobođenja ... ovako bezze trolaš temu!
Sarajevo je pokupovalo gotovo sve najbolje igrače iz naše lige, ponekog sa strane, a većina ih je znatno bolje plaćena od dječaka sa Grbavice, koji su uprkos svemu nabrojanom i dalje ispred "divova" na tabeli ...
"E u Nedjelju nasa omladina protiv tanovih miliona mislim da uz borbenost i zalaganje mozemo do pozitivnog rezultata ."
Nisam mu ja taj post reply vec ovaj. Smijesno je spominjat Tanove milione tacno se zna koliko je uplacena na racun Sarajeva, jedino mozda da Benko odskace u plati kod nasih igraca al on svakako nece igrati :salut:
vrhunac pitarske gluposti! benko odskace u plati od drugih a lik ne moze biti u konkurenciji ni za sta. na birou frajer ali mu odskace plata :stop: :stop: :stop:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 okt 2014, 19:50

stvarni razlog za nadarevića nikad nije izašao u javnost. ne, ne znam ga ni ja, da ne budem pogrešno shvaćen i da mi ne šaljete PPove :mrgreen: al' sad stvarno izgleda da je bolje što nije došao, tada nije izgledalo jer je kerla bio u jeku najvećih kikseva...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 okt 2014, 20:25

Kazu pitari da su jaci od nas na gotovo svakoj poziciji, pa ce vjerovatno izvesti drugi tim a ovaj prvi tim ce da odmore, on im sluzi za setanje ligom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 29 okt 2014, 20:26

Daj nam nasih malaca, koji ginu za Zeljin dres. Meni je svega mi, srce ko Trebevic kad vidim da igra neko nase dijete od 17+ godina i uz to jos na terenu pokazuje odlican kvalitet za svoje godine.

Uvijek smo imali dosta igraca iz svog pogona ali smo se brate ovih godina i nagledali nekakvih igraca koji nisu ostavili nikakav trag u nasem klubu, a vjerovatno iz tog razloga sto su bili impresionirani imenom i velicinom kluba u koji su dosli a ako uz to dodamo i pritisak sa tribina (narocito ranijih godina) koji nisu mogli podnijeti i onda samim tim su bili osudjeni na "neuspjeh" u nasem dresu.

Ovo sto danas gledamo odise pravim Zeljom, vecina je tu nasih vlastitih igraca koji uz naseg domaceg trenera daju taj neki prepoznatljivi slif koji nas je pratio kroz cijelu istoriju, a vrlo je interesantno da i igraci koji dodju sa strane vrlo brzo poprime sve elemente koji krase Zeljine igrace i shvate "filozofiju" na kojoj Zeljo funkcionise te na taj nacin zaista postanu ravnopravni clanovi nase plave zajednice!

Upravo ovo iznad navedeno mi daje za pravo da budem optimista pred narednu utakmicu. Sve sto zelim u nedelju je bespostedna borba na terenu za svaki centimetar naseg terena, da svi daju 120% svojih mogucnosti i misljenja sam da ce upravo ovo prevagnuti na nasu stranu. Bitno je samo da mi navijaci prenesemo taj pozitivni fluid na igrace bez ikakvog posebnog pritiska, da momci osjete koliko su nam bitna ova tri boda, ali opet da znaju da i ako izgubimo nedaj Boze, da smo tu uz njih i da nasa podrska nikad nece prestati bez obzira na rezultat.

Adzeme i Zeljini lavovi pokazite sta znate u nedelju, maximalno koncentrisano, rastrcano i jako uci u utakmicu i igrajte za sebe, za Zelju, i armiju nasih navijaca koji ce svim srcem biti uz vas!

Sretno Plavi

http://www.drzava*zeljo.com/2014/10/d-sadikovic-presudice-nasa-veca-zelja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 okt 2014, 20:50

Jufkice pucaju od samopouzdanja, prenapuhani su, igrači su im pod pritiskom, hajmo to iskoristiti.

Forza Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 okt 2014, 20:50

U kakvom je stanju teren?
1946

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 okt 2014, 20:52

Head je napisao/la:U kakvom je stanju teren?
Nije los kako nema kise,jos su najavili da nema kise ovih dana i mislim da ce biti :thumbup:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 okt 2014, 20:52

Elegant je napisao/la:Kazu pitari da su jaci od nas na gotovo svakoj poziciji, pa ce vjerovatno izvesti drugi tim a ovaj prvi tim ce da odmore, on im sluzi za setanje ligom.
Jos su neki njihovi najavljivali proslavu titule u 13 kolu :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.