FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vala kad bi i meni neko poslao na PM tu "tajnu informaciju" osevapio bi se. 
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ma nista specijalno jer nije jos nista 100% sigurno pregovori su u toku

Ma vise nista od tih informacija ne vjerujem kod ne vidim nekog u plavom salonu sa Osimom. Ni za igrace, ni za sponzore, nista !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko samo simbolike u napisanom, OBAVEZNO procitati !

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
tribalhardcore
- Kontakt:
hoce li raditi fan shop na dan utakmice ? ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- SinBosanski
Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatio
Nadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Prijetio mu je potres mozga kad je vidio šta mu se nudilo u ugovoruSinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatioNadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
Hvala Bogu što nije došao jer se ni u svom Jedinstvu nije mogao nametnuti za prvu postavu,od njega je bilo ostalo samo ime..SinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatioNadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ko god ga je otjerao iz zelje, samo vam je pomogao.. a vi na nas osuli paljbuuŽeljooooo je napisao/la:Hvala Bogu što nije došao jer se ni u svom Jedinstvu nije mogao nametnuti za prvu postavu,od njega je bilo ostalo samo ime..SinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatioNadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
- SinBosanski
Ama citam clanak ovaj, valjda mu neko prijetio pa nije poptpisao koliko sam shvatio, a svakako da ni u Jedinstvu nije "prosao", dakle deduka za pemzije ...Željooooo je napisao/la:Hvala Bogu što nije došao jer se ni u svom Jedinstvu nije mogao nametnuti za prvu postavu,od njega je bilo ostalo samo ime..SinBosanski je napisao/la:Koliko sam shvatio ako sam ikako shvatioNadarevic nije dosao u Zelju jer mu je neko prijetio !?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hladno tresemo jufkice sa 2-0 i vracamo ih u surovu realnost
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
vrhunac pitarske gluposti! benko odskace u plati od drugih a lik ne moze biti u konkurenciji ni za sta. na birou frajer ali mu odskace platahordasDoboj je napisao/la:"E u Nedjelju nasa omladina protiv tanovih miliona mislim da uz borbenost i zalaganje mozemo do pozitivnog rezultata ."Anonimac je napisao/la:@ hordasDoboj
Ne govori on ništa već citira članak iz OSLOBOĐENJA, beze čovjeka kritikuješ. Ako ti ne godi napisano onda se lagano obrati redakciji oslobođenja ... ovako bezze trolaš temu!
Sarajevo je pokupovalo gotovo sve najbolje igrače iz naše lige, ponekog sa strane, a većina ih je znatno bolje plaćena od dječaka sa Grbavice, koji su uprkos svemu nabrojanom i dalje ispred "divova" na tabeli ...
Nisam mu ja taj post reply vec ovaj. Smijesno je spominjat Tanove milione tacno se zna koliko je uplacena na racun Sarajeva, jedino mozda da Benko odskace u plati kod nasih igraca al on svakako nece igrati
stvarni razlog za nadarevića nikad nije izašao u javnost. ne, ne znam ga ni ja, da ne budem pogrešno shvaćen i da mi ne šaljete PPove
al' sad stvarno izgleda da je bolje što nije došao, tada nije izgledalo jer je kerla bio u jeku najvećih kikseva...
Kazu pitari da su jaci od nas na gotovo svakoj poziciji, pa ce vjerovatno izvesti drugi tim a ovaj prvi tim ce da odmore, on im sluzi za setanje ligom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ficobahtic
- Kontakt:
Daj nam nasih malaca, koji ginu za Zeljin dres. Meni je svega mi, srce ko Trebevic kad vidim da igra neko nase dijete od 17+ godina i uz to jos na terenu pokazuje odlican kvalitet za svoje godine.
Uvijek smo imali dosta igraca iz svog pogona ali smo se brate ovih godina i nagledali nekakvih igraca koji nisu ostavili nikakav trag u nasem klubu, a vjerovatno iz tog razloga sto su bili impresionirani imenom i velicinom kluba u koji su dosli a ako uz to dodamo i pritisak sa tribina (narocito ranijih godina) koji nisu mogli podnijeti i onda samim tim su bili osudjeni na "neuspjeh" u nasem dresu.
Ovo sto danas gledamo odise pravim Zeljom, vecina je tu nasih vlastitih igraca koji uz naseg domaceg trenera daju taj neki prepoznatljivi slif koji nas je pratio kroz cijelu istoriju, a vrlo je interesantno da i igraci koji dodju sa strane vrlo brzo poprime sve elemente koji krase Zeljine igrace i shvate "filozofiju" na kojoj Zeljo funkcionise te na taj nacin zaista postanu ravnopravni clanovi nase plave zajednice!
Upravo ovo iznad navedeno mi daje za pravo da budem optimista pred narednu utakmicu. Sve sto zelim u nedelju je bespostedna borba na terenu za svaki centimetar naseg terena, da svi daju 120% svojih mogucnosti i misljenja sam da ce upravo ovo prevagnuti na nasu stranu. Bitno je samo da mi navijaci prenesemo taj pozitivni fluid na igrace bez ikakvog posebnog pritiska, da momci osjete koliko su nam bitna ova tri boda, ali opet da znaju da i ako izgubimo nedaj Boze, da smo tu uz njih i da nasa podrska nikad nece prestati bez obzira na rezultat.
Adzeme i Zeljini lavovi pokazite sta znate u nedelju, maximalno koncentrisano, rastrcano i jako uci u utakmicu i igrajte za sebe, za Zelju, i armiju nasih navijaca koji ce svim srcem biti uz vas!
Sretno Plavi
http://www.drzava*zeljo.com/2014/10/d-sadikovic-presudice-nasa-veca-zelja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek smo imali dosta igraca iz svog pogona ali smo se brate ovih godina i nagledali nekakvih igraca koji nisu ostavili nikakav trag u nasem klubu, a vjerovatno iz tog razloga sto su bili impresionirani imenom i velicinom kluba u koji su dosli a ako uz to dodamo i pritisak sa tribina (narocito ranijih godina) koji nisu mogli podnijeti i onda samim tim su bili osudjeni na "neuspjeh" u nasem dresu.
Ovo sto danas gledamo odise pravim Zeljom, vecina je tu nasih vlastitih igraca koji uz naseg domaceg trenera daju taj neki prepoznatljivi slif koji nas je pratio kroz cijelu istoriju, a vrlo je interesantno da i igraci koji dodju sa strane vrlo brzo poprime sve elemente koji krase Zeljine igrace i shvate "filozofiju" na kojoj Zeljo funkcionise te na taj nacin zaista postanu ravnopravni clanovi nase plave zajednice!
Upravo ovo iznad navedeno mi daje za pravo da budem optimista pred narednu utakmicu. Sve sto zelim u nedelju je bespostedna borba na terenu za svaki centimetar naseg terena, da svi daju 120% svojih mogucnosti i misljenja sam da ce upravo ovo prevagnuti na nasu stranu. Bitno je samo da mi navijaci prenesemo taj pozitivni fluid na igrace bez ikakvog posebnog pritiska, da momci osjete koliko su nam bitna ova tri boda, ali opet da znaju da i ako izgubimo nedaj Boze, da smo tu uz njih i da nasa podrska nikad nece prestati bez obzira na rezultat.
Adzeme i Zeljini lavovi pokazite sta znate u nedelju, maximalno koncentrisano, rastrcano i jako uci u utakmicu i igrajte za sebe, za Zelju, i armiju nasih navijaca koji ce svim srcem biti uz vas!
Sretno Plavi
http://www.drzava*zeljo.com/2014/10/d-sadikovic-presudice-nasa-veca-zelja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Jufkice pucaju od samopouzdanja, prenapuhani su, igrači su im pod pritiskom, hajmo to iskoristiti.
Forza Željo!
Forza Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije los kako nema kise,jos su najavili da nema kise ovih dana i mislim da ce bitiHead je napisao/la:U kakvom je stanju teren?
Jos su neki njihovi najavljivali proslavu titule u 13 koluElegant je napisao/la:Kazu pitari da su jaci od nas na gotovo svakoj poziciji, pa ce vjerovatno izvesti drugi tim a ovaj prvi tim ce da odmore, on im sluzi za setanje ligom.
Trenutno korisnika/ca: darkangel4 i 23 gosta.