FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zoom088 » 29 okt 2014, 12:25

Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Član 30.
Nije dozvoljena javna prodaja ni distribucija alkoholnih pića unutar stadiona, niti u njegovoj blizini.
Sva bezalkoholna pića, koja se prodaju ili distribuiraju na stadionu, moraju se točiti u papirne ili plastične čaše, koje se ne mogu upotrijebiti za bilo kakvo opasno djelovanje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 okt 2014, 12:57

Ja sam 100% uvjeren da nije bilo nikakve analize niti uzimanja uzoraka ali hajde, naša posla.

Koga boli k. za kaznu od 2000 KM piva, ionako se popije više od te 2000 KM. Izbaciti točenje na utakmicama za koje se očekuje slabija posjeta a za derbije cisternu parkirati.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 okt 2014, 13:30

Zoom088 je napisao/la:Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Član 30.
Nije dozvoljena javna prodaja ni distribucija alkoholnih pića unutar stadiona, niti u njegovoj blizini.
Sva bezalkoholna pića, koja se prodaju ili distribuiraju na stadionu, moraju se točiti u papirne ili plastične čaše, koje se ne mogu upotrijebiti za bilo kakvo opasno djelovanje.
Ja zakona u pm! :crazy:
Sto ce im drugi pasus uopste,kad prvi u startu ponistava drugi???

Stvarno su bezobrazni,sta fali malo cugnuti pred tekmu? Ja se prvi spucam prije tekme da me makar do poluvremena drzi :lol: :lol: :lol:

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 29 okt 2014, 13:37

U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more...... :urnebes: :urnebes: :urnebes: JOJ SAD KAD NAVALE KO MUHE NA G...O :urnebes: :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 13:50

Dolaze dva busa tako sam cuo.haha nezovi ih majke ti pusti kraju.**** njih vec dugo nisu mjerilo nicem.pogotovo tribini.mene brine sloboda nasa ako ovo zijanimo gotovi smo.nadam se da azmir ostaje da ce se u americi regenerisat i nastaviti topiti dugove i graditi akb evropsku slobodu...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 29 okt 2014, 14:03

I sta sad u subotu?...Najlonske kesice i upakovat pivu pa u ruksak...ccc

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 okt 2014, 14:15

SarajlijaTM je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stepena takmičenja N/FS BiH
Član 30.
Ja zakona u pm! :crazy:
Sto ce im drugi pasus uopste,kad prvi u startu ponistava drugi???

Stvarno su bezobrazni,sta fali malo cugnuti pred tekmu? Ja se prvi spucam prije tekme da me makar do poluvremena drzi :lol: :lol: :lol:
Ovo za točenje u papirne ili plastične čaše se odnosi na BEZALKOHOLNA pića ;).

Btw, konačno ću i ja na Tušanj nakon toliko vremena :D.

@staragarda i ja ćemo da navijamo za naš klub :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2014, 14:20

Bagavci iz NS nemaju urednu analizu piva. Evo informacija iz prve ruke. E treba im se nayebati nane nanine!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 okt 2014, 14:27

Pa i jeste bezveze što se toči piva na stadionu po ovakvoj hladnoći. Bolje da prodaju Vlahov, Pelinkovac i takve stvari :D

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 29 okt 2014, 14:30

haver je napisao/la:Pa i jeste bezveze što se toči piva na stadionu po ovakvoj hladnoći. Bolje da prodaju Vlahov, Pelinkovac i takve stvari :D
ma i na minusu pivo derem...Mrzne piva al se ne predajem

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 okt 2014, 16:25

jel zna ko šta što se tiče karata za fukare za rukometnu utakmicu BiH-Danska?

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 29 okt 2014, 17:00

cuj to ...jel mislis na besplatne ulaznice?????

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 18:00

Crvena1981Armija je napisao/la:
dosada je napisao/la:U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more...... :urnebes: :urnebes: :urnebes: JOJ SAD KAD NAVALE KO MUHE NA G...O :urnebes: :lol:
Bravo, konačno ste priznali da ste g***a :clap: :clap: :urnebes: :urnebes:
sta ima,sampioni,koja vam je ovo titula u posljednih 30 godina,trideseta :urnebes:
hajde iznenadite nas,dodjite u hiljadama,ipak ste vi najbrojnija grupa na balkanu,pogotovo na domacim tekmama :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 okt 2014, 18:21

Predsjednik Disciplinske komisije FSBiH Rogić: Slobodu smo ranije upozoravali zbog točenja alkohola

"U Pravilnicima jasno stoji da se alkohol ne smije točiti na stadionima. U nekoliko navrata smo upozoravali Slobodu, no praksa točenja alkohola na Tušnju je nastavljena, tako da nismo imali izbora. Morali smo izreći novčanu kaznu. Prije Slobode kažnjen je i Zrinjski, a još neki klubovi su upozoravani. Moramo se pridržavati pravila. Doista činimo sve kako bismo negativnim stvarima u Premijer ligi stali u kraj, no ponekad i klubovi neozbiljno shvataju naša upozorenja"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 29 okt 2014, 18:59

Danas je odigrana utakmica u 15:30 izmedju prvog tima i juniora 1-1 rezultat je bio prvotimci izmedju sebe psuju jedan drugom familiju(Halil i Saric) i sve igralo se 3x po 25 min za prvi tim je ciinimi se Mujic dao go a za juniore Skulic...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2014, 19:24

dosada je napisao/la:U Mostaru tj. Vrapcicima mobilizacija ,pozivaju se svi koji imaju bilo kakve veze sa Veležom da dodju u Tuzlu i podrze silni Velež na putu do titule....imal gdje onih ribetina,golmana rezervnih.hahhahhhahhah koliko ce ih dociiiiiii ima da grmi ,dobro je da Džasmin napravi jezera da nas imaju gdje potušiti ,daleko je more...... :urnebes: :urnebes: :urnebes: JOJ SAD KAD NAVALE KO MUHE NA G...O :urnebes: :lol:
sta cemo sad pokemonu iz vrapcica...ko sad dolazi na ciju temu....pa vi rekoste da ne dolazite na nasu temu i ne komentarisete...a onaj bolesnik skobalj je ovdje mjesecima visio...od kud sad i ti izroni....ne trosi snagu na ovoj temi nego da se dobro spremite za subote...mi vec od sutra pocinjemo napustat grad...znaci,INVAZZIIIJJJJAAAA :roll: ...ubjedljivo najveca komedija od grupe poslije rata...za vas su bugojanski vandali i travnicka gerila izmislili navijanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 29 okt 2014, 19:27

Banda mamu im,kako bi ja njih po dzepu,ko vojnici bi oni bili.Nece oni docekat proljeca na Tusnju,tjeraj to Azmire iz svetinje :evil: :evil: :evil:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2014, 19:35

tinaslafkr je napisao/la:Danas je odigrana utakmica u 15:30 izmedju prvog tima i juniora 1-1 rezultat je bio prvotimci izmedju sebe psuju jedan drugom familiju(Halil i Saric) i sve igralo se 3x po 25 min za prvi tim je ciinimi se Mujic dao go a za juniore Skulic...
cuj 1 1 sa juniorima...hahahaha...pa nije cudo sto meda na kasiku ne mogu....samo odigrat ova 3 kola i pedala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 29 okt 2014, 19:36

staragarda je napisao/la:
sta cemo sad pokemonu iz vrapcica...ko sad dolazi na ciju temu....pa vi rekoste da ne dolazite na nasu temu i ne komentarisete...a onaj bolesnik skobalj je ovdje mjesecima visio...od kud sad i ti izroni....ne trosi snagu na ovoj temi nego da se dobro spremite za subote...mi vec od sutra pocinjemo napustat grad...znaci,INVAZZIIIJJJJAAAA :roll: ...ubjedljivo najveca komedija od grupe poslije rata...za vas su bugojanski vandali i travnicka gerila izmislili navijanje
Ma ko će protiv vas, vi ste najbolja i najjača grupa :lol:
U Mostar vas dok niste ispali dolazilo 10 i vi nekom pričate o navijanju :urnebes: :urnebes:
A za tvoju informaciju, u subotu će više nas biti nego vas na sjeveru.Budi pozdravljen i vidimo se u subotu :wave:
Izvinjavam se na upadu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 19:40

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: bice ih vise :urnebes:
e moj stara garda,dolaze u hiljadama rekoh ti ja :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.