aha svakako ...i onda je došao svizac i zamotao čokoladuJamesJoyce je napisao/la:Pa to i ka'em da je ocajno postavit "ukupno asistencija i golova" i to zbrojit. Haha, pa srednjoskolac obicni bi ponudio nesto manipulativnije. A to pomeo moramo malo karikirat hebiga, i vi ste srali 4 godine, sad je nas red.Rajaz je napisao/la:Ovo je samo odgovor na one price kako ga je Ronaldo pomeo, kako je Messi pao kurcu za uši sto nema veze sa zdravim razumom i tako to, mor'o sam![]()
Eno sad ce ispast jos da sam očajan zbog toga sto postavim statistiku jednog i drugog, nemoj me zajebavat.Bas zato sto nam je nabio komplekse sad kad ga je Ronaldo presisao ima da se izivimo maksimalno.let3 je napisao/la: pošteno govoreci, Messi vam je tolike komplekse nabio da ne prestajete pisati o njemu ni na temi Reala
kad vec nemate koga drugog, valjda sami sebe uvjeravate da je lošiji od kopite...al' ne dajte se omesti, samo vi nastavite
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Navas kriv za ovaj gol. 
sta je mogoDzoni je napisao/la:Navas kriv za ovaj gol.
- Consigliere
- Kontakt:
Da je Iker na golu bilo bi prosla mu kroz usiBMWspeed je napisao/la:sta je mogoDzoni je napisao/la:Navas kriv za ovaj gol.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
cornella vs varane = bayern vs ramos

Trpa i ne vadi ga 
teska kurcobolja,zato mi od svih velikih ekipa u Spaniji igramo najzanimljivije meceve protiv ovih poluamatera 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
zato sto se igra sa J**+_ih 40% snageL-Train je napisao/la:teska kurcobolja,zato mi od svih velikih ekipa u Spaniji igramo najzanimljivije meceve protiv ovih poluamatera
Da je nekako neofirno ispast iz ovog kupa... 
Bilo bi mocno da Varane zabije jos jedan. Ne znam da je neko osim Hierra od stopera zabio hatrick.

Sto? Strah te iduce runde.Dzoni je napisao/la:Da je nekako neofirno ispast iz ovog kupa...
geoxx je napisao/la:Bilo bi mocno da Varane zabije jos jedan. Ne znam da je neko osim Hierra od stopera zabio hatrick.![]()
Sto? Strah te iduce runde.Dzoni je napisao/la:Da je nekako neofirno ispast iz ovog kupa...![]()
Ne znam ni na koga idemo u sljedecoj rundi.
Ma bilo bi bolje da se odreknemo ovog kupa,zbog Primere i LP,bezveze se rizikuju neke povrede.
problem kupa je to da sl dva kola idu Atletico pa Barsa,znaci prvotimcima nema nikakvog odmora ako se bude prolazilo,mozda i ne bi bilo lose izvesti neki B sastav protiv Atletica pa sta bude 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ja bih najradije da se ne ide ono klupsko svjetsko to je najvece gubljenje vremena od svih takmicenja..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
L-Train je napisao/la:problem kupa je to da sl dva kola idu Atletico pa Barsa,znaci prvotimcima nema nikakvog odmora ako se bude prolazilo,mozda i ne bi bilo lose izvesti neki B sastav protiv Atletica pa sta bude
Da se ja pitam tako bi i bilo,**** kup.
Ne moramo ga osvajat svake godine.
Ma ovaj zdrijeb, kakav vec jeste gdje odmah ides na Atletico pa eventualno na Barcu moze biti samo dobar.Dzoni je napisao/la:L-Train je napisao/la:problem kupa je to da sl dva kola idu Atletico pa Barsa,znaci prvotimcima nema nikakvog odmora ako se bude prolazilo,mozda i ne bi bilo lose izvesti neki B sastav protiv Atletica pa sta bude
Da se ja pitam tako bi i bilo,**** kup.
Ne moramo ga osvajat svake godine.
Bolje odmah to rijesiti u januaru kad nemas Lige prvaka nego u polufinalu kad vec krece LP.
Uglavnom, ispast cemo iducu rundu, neofirno vjeruj mi.
Rasturit cemo "cholove ratnike" kao i prosle godine.
Oni imaju srece pa se vec drugu godinu sastaju sa nama na pocetku sezone, kad motor nije razrađen. Prosle godine kad se Real zahuktao, tu im je i sjevnula petarda.
Oni imaju srece pa se vec drugu godinu sastaju sa nama na pocetku sezone, kad motor nije razrađen. Prosle godine kad se Real zahuktao, tu im je i sjevnula petarda.
[youtube][/youtube]
Bit ce zanimljivo vidjeti Bejlov odgovor.
Ocito je da Carlo gotivi Isca,a i ovaj mu se revansirao sjajnim partijama u posljednje vrijeme,pogotovo u Clasicu.
Bale ce se morati podruditi u svakoj narednoj utakmici,odlicno.
Ocito je da Carlo gotivi Isca,a i ovaj mu se revansirao sjajnim partijama u posljednje vrijeme,pogotovo u Clasicu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
a šta fali sljedecoj formacijiDzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
-------------Iker--------------
dani--pepe--ramos--marcelo
------kross---modric-----------
bale------------------------isco
-------benz------CR-------------
Meni se nekako mnogo dopada, a tu je i zavisno od forme Hames koji moze popuniti i Baleovu i Iscovu poziciju a i igrati u sredini nešto.
I ja sam mnogo zadovoljan Iscovim ali i Hamesovim partijama u zadnje vrijeme.Uz njih dvojicu sa po 22 i 23 godine, Varanom sa 21, Carvajalom sa 22 te hajmo reci Krossom sa 24 Realova buducnost je super.Naravno tu su i nesto mlađi Bale,Benz i Illara.Samo da se ne dešava opet Realu da proda neke od svojih najboljih igraca koji su ujedno top na svijetu da bi doveo neke u najmanju ruku iste, ako ne i lošije cisto radi para i marketinga.Pametno kupovati svake sezone, ne trošiti previše jer u narednom periodu nema potrebe za tim.Ekipa je STRAŠNA, odličan spoj iskustva,mladosti i onih u najboljim godinama.Kupovine Krossa i Hamesa nisu loše sekunde.Nastaviti tako planski i samo osnazivati vec postojeci igracki kadar.
Sve u svemu maximalno treba iskoristiti naredne 3-4 sezone, još jedna LP se mora uzeti.Nece ni Pepe ni Ramos ni Luka ni CR moci dovjeka ovako, uzeti sta se da a onda se nadati da ce za 3-4 godine ovi gore pobrojani nastaviti istim tempom.
Fali Jamessamosarajvo je napisao/la:
a šta fali sljedecoj formaciji
-------------Iker--------------
dani--pepe--ramos--marcelo
------kross---modric-----------
bale------------------------isco
-------benz------CR-------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.