HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHead je napisao/la:Koji omladinci, mladju ekipu ce izvesti Sarajevo na teren
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakve veze sad HZ, sjever, bojkot ima sa mojom tezom?ultrassa1921 je napisao/la:vidjet cemo,bojkotuju li horde il je sjever jaci nego ikadHead je napisao/la:Koji omladinci, mladju ekipu ce izvesti Sarajevo na teren
1946
- ultrassa1921
- Kontakt:
Antolovic, Colic, Kosoric, Zeljkovic, Kvesic, Tomic, Hasanovic, Varea, Memija, Bucan, Bajic = 24,63 prosjek godina
Bandovic, Kallasi, Dupovac, Tatomirovic, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev, Okic, Duljevic, Velkoski = 24,54 prosjek godina
Bandovic, Kallasi, Dupovac, Tatomirovic, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev, Okic, Duljevic, Velkoski = 24,54 prosjek godina
1946
- ultrassa1921
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/fk-sarajevo ... verein/282" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijaci Zeljini
Divi ovog insajdera prije Adzema zna nas sastav. A gledam nije ni svoj jadnicak pogodio.
losa ti matematika, eno stavio je neko link sa tm i prosjek godina...Head je napisao/la:post prijavljenfedeltafrotta je napisao/la:gamad nam dosla na temu, zagadice nam i stadion u nedjelju, morao zvat vatrogasce poslije njih da saperu
Antolovic, Colic, Kosoric, Zeljkovic, Kvesic, Tomic, Hasanovic, Varea, Memija, Bucan, Bajic = 24,63 prosjek godina
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dajte kome je Super poslao poruku nek proslijedi, vidim niko ne pise na forum o cemu je rijec. Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Re: Odg: FK Željezničar
I meniBaja_Zvjerka je napisao/la:Dajte kome je Super poslao poruku nek proslijedi, vidim niko ne pise na forum o cemu je rijec. Hvala
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa kad si već vama ubacio duljevica i Barica umjesto dzeme i bilbije ubaci vamo dadu ili Nedu umjesto bucana i et mladji smo...Head je napisao/la:post prijavljenfedeltafrotta je napisao/la:gamad nam dosla na temu, zagadice nam i stadion u nedjelju, morao zvat vatrogasce poslije njih da saperu
Al ponovo ne znam sta vam je trn u oku kad se spomene željina mladost? Pogledaj i klupe osim zeljkovica sve djeca, al ponovo ne znam sto to tebi smeta...
Al et kad pogledaš taj tim sto si postavio kod zelje ima 4 djeteta kluba + kvesa koji je ko nas bar meni a kod vas dvojca
Ja sam svoju prognozu već reko, 2-0 Rijad i Benjo
Da, svi sa spiska ce na teren, na golu Cutahija u napad Mujagic u vezu ovaj Beganovic.bangara je napisao/la:losa ti matematika, eno stavio je neko link sa tm i prosjek godina...Head je napisao/la:post prijavljenfedeltafrotta je napisao/la:gamad nam dosla na temu, zagadice nam i stadion u nedjelju, morao zvat vatrogasce poslije njih da saperu
1946
ofiran siHead je napisao/la:post prijavljenfedeltafrotta je napisao/la:gamad nam dosla na temu, zagadice nam i stadion u nedjelju, morao zvat vatrogasce poslije njih da saperu
Ako ne bude 18 igraca od 22 sto sam naveo igralo u nedjelju nek me aco banuje. Je li posteno.
Neka djeca, nesto a prosjek prve ekipe manji u Sarajevu od one u Zelji, daj ba.
1946
Ma sve zeljina "djeca" antolovic,kvesic,tomic,zeljkovic,varea,basa....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Vjerovatno hoce , pogodio si dosta sastav, al ponovo kažem malo si nageo matematiku na svoju stranuHead je napisao/la:Ako ne bude 18 igraca od 22 sto sam naveo igralo u nedjelju nek me aco banuje. Je li posteno.
I opet pitanje sto vam smeta taj nadimak? Ja ti kažem tim nadimkom možeš nazvat jednog eventualno dva igrača kod vas, kod nas dosta vise
ma sta je pogodio, frajer je preofiran. prvo igrat ce sadikovic, drugo turkovic ce igrati milion posto, trece frajer hoce da dokazuje glupost, a cetvrto 5-ti su na tabeli samo se ofira ..
Pa Turkovic je stariji od Bajica, samo ce vam pokvariti prosjek.ado19211 je napisao/la:ma sta je pogodio, frajer je preofiran. prvo igrat ce sadikovic, drugo turkovic ce igrati milion posto, trece frajer hoce da dokazuje glupost, a cetvrto 5-ti su na tabeli samo se ofira ..
1946
Ma komplexaši su vazda bili..Prpa im je,ja ih razumijem..Ako izgube mogu vec pjevati:titula cao!
Al najludja im je ona ovih dana kako im je stigla narudza od 300 baklji i da ce zapalit Grbavicu...smjesni su vazda bili..
Vjerujem u naš podmladak i sa ce ih naguziti u borbi za titulu i da ce uplakani izaci sa stadiona..
VI NAS MRZITE A MI VAS *EBEMO!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al najludja im je ona ovih dana kako im je stigla narudza od 300 baklji i da ce zapalit Grbavicu...smjesni su vazda bili..
Vjerujem u naš podmladak i sa ce ih naguziti u borbi za titulu i da ce uplakani izaci sa stadiona..
VI NAS MRZITE A MI VAS *EBEMO!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Prema posljednjim informacijama zeljo ce izvesti pjetlice: antolovic,tomic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic,kosoric,turkovic,varea... 
-
mukitmovac
- Kontakt:
Malo je rec ofiran , lafo kalasi a igra deduka dzemica, lafo duljevic a igra bilbijica ceculica,sa vama ne vrijedi raspravljati, vi ste u svom svijetu sampionskomado19211 je napisao/la:ofiran siHead je napisao/la:post prijavljenfedeltafrotta je napisao/la:gamad nam dosla na temu, zagadice nam i stadion u nedjelju, morao zvat vatrogasce poslije njih da saperu
Bandovic, Kallasi, Dupovac, Tatomirovic, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev, Okic, Duljevic, Velkoski = 24,54 prosjek godina![]()
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 13 gostiju.